Kort inlägg

Orkar inte skriva så mycket, men en kort uppdatering om veckan är ok. =) Första veckan i skolan har varit lugn och rolig. Jag har fått praktikplats på Lagerhaus i Forum Nacka!! =D Imorgon ska jag jobba (igen) och på söndag är det visning på huset och då ska jag sälja rosor igen fast med mickis den här gången. På måndag är det den andra visningen på huset. Idag introducerades projektarbetet och jag och Päron ska göra ett projektarbete om tågluffning i Europa!! Vi kommer ju göra det på riktigt om två år, så det är jättebra att vi får reda på all info redan nu. =) Hmm, det blev lite längre än jag tänkt, men nu tänkte jag lägga mig och läsa igen. Måste snart sussa så jag orkar att jobba örton timmar imorgon..

So long!! <3

Rastlös och smått hysterisk

Känner mig konstigt rastlös och hysterisk på samma gång. Kanske lite ångest drabbad också, svårt att veta. Jag har typ gjort det jag brukar göra på datorn, så nu måste jag hitta på något annat och göra. Vill läsa New moon eller kanske Eclipse, men det hade jag tänkt göra precis innan filmen. Hmm, det blir bara en gegga i min hjärna av alla funderingar!! Jag antar att det inte blir några problem att läsa New moon igen i november. =) Jag längtar faktiskt som en galning nu till filmen!! :´( *Snyft. Jag vill också ha en pojkvän... *Snyft snyft.

Får väl hoppas att Mr. Right dyker upp en dag och att allt blir lovely dovely underbart, men skulle önska att det hände snart. För mig är kärlek meningen med livet, det är lite svårt att ha den tanken i bakhuvudet hela tiden när man aldrig upplevt kärlek... 

Livet är grymt ibland.  

Skolstart

Så var första dagen i skolan avklarad! Allt som allt var vi i klassrummet i 40 min, sen fick vi gå hem. =P Jag följde med Päron till hennes kompis Irina tillsammans med hennes två kompisar Åsa och Josefin. Dom bakade muffins som vi smaskade på till lunch. Vi hade jättetrevligt och roligt, satt och pratade flera timmar. Sen kännde jag att det var dags att åka hem, det är ju kör ikväll!

Nu står mina syrror och målar fasaden på altanen, så det blir jag som får laga middag. >.< Jaja, nån gång måste man ju göra det! ^^ Jag bestämde ju innan sommaren att jag skulle läsa alla harry potter böckerna i sommar, men jag har dessvärre fastnat på fjärde boken.. Jag har inte lust att läsa längre, istället har jag blivit sugen på att läsa Twilight böckerna igen!! ^^ Får vänta tills jag blir sugen på HP igen innan jag plockar upp den boken.

Längtar jättemycket efter New moon filmen nu!! <3 Jag börjar nästan gråta när jag ser den andra bilden..

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild
Bild från: Twilightsweden

Veckans bild

Har halkat efter med veckans bild, lite pga brist på bra bilder! =P Men här är en på mig och Pan (Mickis hund) från Mickis 18års-fest.

Yikes.

Imorgon har jag upprop, första dagen på sista året i gymnasiet! Helt sjuk vad tiden gått fort! Men jag känner ingen ångest av att börja skolan igen, har ett roligt år framför mig med en fantastiskt och underbar (och rolig) vän!! Men mer om skolan imorgon. =P

Det har gått väldigt bra för vårat hus än så länge. Det är nu en vecka kvar till visnigen, men annonsen är ju ute! Det blir antagligen lite mer städning i veckan, så jag ser fram emot när visning är över. Då kan jag fokusera på min födelsedag, jag har planer på en fest hemma hos mig, gå ut på krogen (förstås!) och kanske något mer! =) Jag har funderat på vad jag önskar mig och det känns som det blir svårare ju äldre man blir, för inte kan man önska sig en bärbar dator, systemkamera och Wii, (det funkar om man har väldigt rika föräldrar eller släktingar)?! Mer alldagliga saker som man kan köpa själv är nog bäst att önska sig, typ underkläder, kläder, skor, filmer, skivor osv. Jag är nyligen ett fan av Linkin Park, så ett album står självklart på listan! Jag känner ju inte till alla album och låtar, men Minutes To Midnight har många bra låtar. =) 


Inte så fin bild på mig från min 17års-dag.  ^^
 

090822

För första gången på länge gillar nästan alla låtar ett band har gjort, Linkin Park. Oftast brukar jag bara gilla enskilda låtar vissa band eller artister gör, men Linkin Parks låtar är faktiskt super bra! =) Jag blir sugen på att se dem live också. ^^ Egentligen var det efter jag såg Twilight på bio som jag verkligen började gilla Linkin Park, även fast jag hört en del låtar innan som jag faktiskt tyckt om. Jag la aldrig märke till gruppen som sådan! Nedan är låten som var med i filmen, Leave out all the rest. (Texten är väldigt bra!) =)

Usch..

Jag var grinig igår och jag är grinig idag. Det är inte så hemskt kul för jag har verkligen ingen lust att göra något som jag inte vill och om då någon försöker tvinga mig, så blir jag ännu grinigare! >.< Igår var jag väldigt trött så det var anledningen till grinighet då, idag vaknade jag på fel sida och av en syster som irriterar med jobbigt kläng. Det känns som det är dags för skolan att börja, ibland är det skönt att komma bort från hemmet!

Tröttis..

Jag vet inte riktigt varför jag fortfarande är uppe, för jag är jättetrött! Jag har sovit dåligt och jag är trött på jobbet också. Vill inte vara kvar där längre, men jag klarar mig inte utan pengar... Jag kanske kan få ett jobb på Handelsbankens suportavdelning och det finns ju en chans att jag får jobb på min praktikplats. Jag vet inte om jag ska säga upp mig eller vänta tills det är mer säkert att jag får ett nytt jobb. =S

Jag avvaktar ett tag till iaf. Snart går jag till sänglandet och förnyar min krafter. Hoppas jag är mindre trött imorgon! God Natt! <3


PS. Om Päron tillfrisknar snart ska vi gå på Grönan på fredag eller lördag!! =D Det ser jag verkligen fram emot!! <3
Krya på dig vännen!! <3

New moon video! <3

Det här är den nya "trailern" för New moon, men det är egentligen ett inslag med Taylor Lautner som berättar om filmen och små korta scener från filmen. Men det är scener jag aldrig sett förut så det var väldigt roligt att se! Jag tror att filmen kommer bli bättre än första, det känns som det. Det är en helt ny känsla jag får av det jag har sett hittills. Nedanför är den i alla fall, titta och njut! =)

Konstigt

Måste bara säga att det är lite konstigt att det inte finns någon statistik dom senaste dagarna.. Även om jag inte är aktiv borde det väl finnas en statistik på besökarna!? Eller? Iaf, jag ska försöka vara en duktig bloggare och skriva oftare. Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar. Päron säger att schemat har lagts upp på internet, så jag ska titta på det senare!! =) Puss puss! <3 <3



Puss in boots!! Sååå söt! =)

Sorryborry!

Jag har varit väldigt dålig på att skriva den här veckan, jag vill skriva men tiden räcker inte alltid till!! Städningen här hemma har tagit mycket tid och på det har jag också jobbat. Hur som helst är det ganska lugnt nu, fotograferingen var idag och visnigen är om två veckor. I lördags jobbade jag (förutom på Donken) med att sälja rosor på midnattsloppet tillsammmans med Päron. Det var faktiskt ganska kul trots regnet och bra betalt för den korta tiden vi jobbade. Vi kanske också kommer jobba på Tjejmilen om två veckor, det beror på om Päron kan för jag vill inte göra det ensam! ^^

Ikväll är det förhandsvisning av den nya BECK-filmen. Jag och PH ska se den och sen ska vi sova hemma hos mig. Tur att det är städat och fint nu! =) Ska straxilax åka..

Igår var det..

.. exakt fyra veckor kvar tills jag fyller 18år!! Jippie! =D Jag och Päron skulle egentligen åka och bada i grisslinge, men molnen var lite för mycket så vi träffades i stan ett tag på dagen istället. Vi köpte var sitt par röda solglasögon på Beyond retro!! När jag kom hem så fortsatte jag (i långsam takt) städa och rensa mitt rum. Jag satte upp en rullgardin över mitt fönster! ^^, 

I söndags jobbade jag från 7.00-15.00 och det gick jättebra! Mycket skönare att öppna än att stänga tycker jag. Päron kom dit lite innan jag slutade och sen åkte vi och badade på eriksdal.

Ikväll ska jag, Päron, Cissi och PH se 'The ugly truth' som jag tror kommer vara mycket bra! =) Innan kvällen borde jag kommit lite längre i mitt rum. Jag borde byta lakan och typ dammsuga hela rummet. 

Gårdagen

Var ju på bio igår kväll och sen sov jag hos min syrra Mia, så jag kom liksom hem vid 18.00 idag. Filmen L.A Giggolo var sådär, den var lite rolig och början var ganska bra, men den slutar så konstigt och plötsligt. Jag gillar inte sånna slut!! Man ska inte bli helt ställd och typ tänka "Va? Är den slut, slutar den SÅ HÄR?!", nee USCH! Sånt gillar vi inte!! På tisdag ska vi se 'the ugly truth' som jag tror kommer vara mycket bättre! Min sorts filmgenre är den i alla fall! =) Jag har nu också lovat att hämta ut biljetter till den nya BECK-filmen och se den med PH!!

Imorgon ska jag öppna, så jag börjar 07.00 på morgonen! >.< Tss, det blir en rolig dag! Det kanske blir lite simning med Päron efter jobbet. Får se när hon svarar på sms:et. =) Innan skolan börjar ska jag gå på Grönan också!! Wiiiiee! =D

Puss <3


Barcelona stranden

Ett evigt dilemma..

Att träna eller icke träna, det är frågan! Hm, alla vet ju att det är viktigt att träna och äta rätt för att man ska må riktigt bra och vara snäll mot kroppen. Jag tycker tyvärr inte om att träna särskilt mycket, iaf inte tillräckligt mycket, men jag har heller aldrig riktigt varit nöjd med hur jag ser ut! Så genom åren har jag pendlat mellan mer träning och mindre träning, bra mat och mindre bra mat. Det svåra är att satsa på det man gör till hundra procent och inte ge upp direkt. När jag ger upp så är det för jag känner att allt slit inte är värt priset och att det ändå inte ger något resultat! Jag tappade helt orken och viljan i vintras. Jag har också varit mer deprimerad det senaste året p.g.a. olika anlednngar, men nu mår jag så mycket bättre och jag behöver verkligen en nystart!

Den nystarten hoppas jag på nu! =) Jag, Kattis och Mamma flyttar första oktober till en lägenhet. Det kommer bli lättare att laga nyttig mat och avstå från läsk när man inte har pappa hemma som köper flera liter CocaCola och ställer i garaget.. >.< Jag älskar cola, men det är hemskt onyttigt och onödiga kalorier! I alla fall, Päron ska också köpa ett simkort så vi kommer simma typ två gånger i veckan, jag går på dans på onsdagar och om jag får det så kanske det blir ett kort på friskis och svettis igen. Om jag lyckas den här gången och faktiskt lyckas med nånting så får ni veta det! =)

Jag kanske borde skriva typ en träningsdagbok, ett inlägg på bloggen varje gång jag tränar? Hm, får fundera på det!

Ciao!! <3

Filmkväll! =)

Hemma igen efter en mysig filmkväll hemma hos Päron! =) Vi köpte med oss pizza och tittade på Twilight medans vi åt. Sen såg vi Torkel i knipa, och jag skrek när det blev för läskigt! ^^ Efter det gick Sarah och Olle hem men jag och Päron fortsatte med MIss Secret Agent och chips,grönsaker och dipp! ^^, Mums! Och typ tre liter cola gick det åt också...

Det var värsta fina utsikten från Pärons balkong mot stjärnhimlen och månen som lyser i vattnet. Vi gick ut och tog några bilder innan vi gick och la oss. Nedanför är en av de bästa bilderna, tyvärr ser man inte så mycket är mörker.

Wiiiiiiiiie!

Det blir bara fler och fler förhandsvisningar i bioklubben! Förut tyckte jag det var speciellt, men nu är det nästan som vardag. Det här året har jag gått på fem förhandsvisningar tror jag, och snart är det 'The ugly truth. Jag såg att man kan få se den nya beckfilmen också, på måndag hämtar jag biljetter till den! Imorgon kväll ska vi se L.A Giggolo! =) Jag tror biopersonalen kommer tro att jag är galen snart, jag har liksom 3600 poäng.. ^^, Det betyder att jag har gått på bio 3-4 gånger i månaden!

Nee du, nu måste jag fortsätta städa på mitt rum! Jag måste hinna duscha också innan jag åker till Päron. Det är ju filmkväll idag! =D Puss <3 <3

Veckans bild..



Jag undrar hur man kan bli såhär på en bild... o_O

Godmorgon! =)

Idag är det torsdag och jag ska städa mitt rum! Det ska komma två hantverkare hit snart och fixa lite grejer på altanen, så jag och Tina var tvungna att gå upp innan tio. >.< Imorgon kanske det blir bio, L.A Giggolo har premiär. PH ville gärna se den och jag tänkte kolla om man kan boka biljetter nu!

<3 <3

God natt! <3

Jag ville bara säga god natt och sov gott! Nu ska jag sussa i min sköööna säng och drömma. Jag måste öva på att lägga mig tidigare när skolan snart börjar och man är trött 24-7. Imorgon måste jag verkligen göra nånting åt mitt rum! Det är en enda röra.. Men nu ska jag drömma om söta pojkar! ;) God natt till er! <3 <3

Tv..

Klockan 20.00 ikväll är det 'Trinny & Sussana - stilakuten' på kanal5. Det tänkte jag titta på och sen senare ikväll klockan 22.00 är det the sex education show på TV3. Jag följer inte särskilt mycket på tv, det ända programmet jag följer är privileged på söndagar. Imorgon blir det filmkväll hos Päron, jag tror jag tar med någon för jag vill inte vara ensam med alla par..



Ett freak på Monki.. 

Hemma! =)

Det blev lite shopping, inte riktigt det jag planerade att köpa, men ändå. Ett par jeans, en t-shirt och en tubtopp. Jag uptäckte ett hål i tubtoppen nu när jag kom hem, så det blir tillbaka till stan imorgon och byta den! Nu har jag också nyklippt hår, inga slitna toppar kvar! ^^, Jag får inte glömma den viktigaste saken idag, två biljetter till förhandsvisningen av 'The ugly truth'! =D


Musse Piggtröja - Mango
Miss Sixty jeans - Carlings

Jag tyckte bara den här bilden var cool! ^^

Hihi, bothering Snape! ^^,

Godmorgon!

Jag har inte precis vaknat om ni tror det, gick upp halv tio idag! =) Jag ska snart ta bussen in till stan och möta Mickis och shoppa! Lite senare kommer Cissi också och vi hämtar ut biljetter till 'The ugly truth'! Trots få timmars sömn så tog det ett tag och somna igår, men jag var iaf kvar i min egen säng. ^^ Ikväll kanske jag har med mig lite nya kläder, vi får se, och då kommer jag självklart lägga upp lite bilder! =)

Tills vi ses igen, pussar!! <3 <3


Cutiieepies! <3 <3

Trött idag..

Ännu en natt när jag inte kunnat somna.. Jag blev lite paranoid efter att en helikopter cirkulerat över mitt område i en kvart, jag trodde att det var någon precis utanför mitt fönster. När jag väl har börjat tro något sånt blir allt bara värre och jag kan verkligen inte somna då. Så jag gick in till min syster och sov brevid henne istället. =) Där känns allting mycket tryggare och säkrare! Ikväll tror jag att jag somnar snabbt, för jag är dödstrött.

Idag då, hälsade jag på Päron när hon jobbade. Stackarn hade bränt sig på ena axeln! Jag var där ett tag som sällskap eftersom det kan bli lite tråkigt att stå ensam i sju timmar.. Lite senare simmade jag med mina systrar Kattis och Mia på eriksdal. Imorgon ska jag hämta ut biljetter till filmen 'The ugly truth' som har förhandsvisning nästa tisdag! Jag tänkte passa på och shoppa lite också. ^^, Lite nya underkläder och ett par sandaler behöver jag! H&M har fått in nya kläder från höstkollektion som jag vill ha. =) Även om jag inte vill att sommaren ska ta slut längtar jag lite till hösten! Jag fyller 18år, vi har praktik från september, jag ska få följa med Päron på kryssning och det är bara underbart mysigt filmväder!! ^^


Ska snart hoppa i sängkläderna och kanske titta på en film! ^^

Aha!

Nu kan jag ladda upp videos från youtube på bloggen! ^^, Förstod inte hur man skulle göra förut, men nu kan jag!! Det är trailern till New moon jag laddat upp. =D YAY!! <3

Jag försöker också komma på lite fler kategorier så inläggen delas upp mer. Jag kanske inte är väldigt modemedveten och bryr mig om vad jag tar på mig varje dag, men jag älskar kläder och skor. Därför den nya kategorin 'Shopping', när jag köper något nytt och fint ska jag visa det för er (och mig själv). =)

Cantinigròs festivalområde ^^,

Trailer =)

Bilder ^^,


Mina nya brillor! <3


Det ser inte lika bra ut på bilden, men man ser att det är färgordning och snyggt! ^^,

Hej alla glada! =)

Jag hann inte skriva allt jag ville igår. Efter att ha jobbat 6 dagar i sträck sov jag ut ordentligt (inte för man blir mycket piggare!) innan jag åkte och mötte Päron i Skanstull. Vi simmade 1000 meter på 40 minuter, riktigt duktiga! =) Sen åkte vi in till city för att kolla vart Päron ska jobba på tisdag. När vi gick genom Åhléns köpte jag ett par nya solbrillor! Glassigt!

Eftersom vi ska ha visning i slutet av augusti och vi ska fota innan dess håller vi på att rensa och städa hela huset. I helgen var det bokhyllan som fick sig en makeover! Så igår när jag kom hem var vi nästan klara, jag hjälpte bara till att ställa DVD-skivorna i färgordning och några böcker. Vi åt oxfilé med bearnaisesås och ungsstekta rotfrukter till middag! Det var jättemumsigt!! ^^, Vi pratade lite om drömmar där man svävar, flyger eller bara kan hoppa väldigt lång. Själv vet jag att jag har simmat i luften en gång i en dröm. Visst känns det verkligt när man drömmer?! Hehe, efter maten tittade jag på Privileged med en skål färska hallon från trädgården! ^^, Resten av kvällen satt jag framför datorn och skrev i bloggen och läste Pärons blogg och en annan.

Ibland när jag sover mer än nio timmar och går upp sent brukar jag ha svårt att somna, och igår var en sån kväll. Jag låg vaken till halv två innan jag tröttnade på att försöka somna. Jag tassade upp och täckte över fönstrena och stängde min dörr, sen tittade jag på Twilight i min säng. ^^ Klockan var kvart i fyra när filmen var slut och jag var trött nog att somna. Tänkte fota bokhyllan och mina nya solbrillor som jag kan lägga upp på bloggen senare. Nu ska jag käka lunch. 

Ut i solen och friska luften och njut av sommaren! Det är augusti och skolan börjar om 3 veckor!!!

Veckans bild från körresan!

Jag har ju missat veckans bild när jag var borta och efter jag kom hem! Därför tänkte jag att en veckans bild innan nästa vecka börjar sitter fint. Nu måste jag bara välja en bra bild! ^^


Vi tog flera bilder i en följd med en ny pose i varje bild.
På den sista bilden skrattar vi hysteriskt! =D
Vi hade det verkligen kul tillsammans! <3 <3

Bad girl!!

Nu har det gått lite för lång tid sen jag skrev och jag har även lyckat bli osams med mina vänner (men nu är vi vänner igen!). Jag orkar inte skriva hela historian, för det mesta är bara missförstånd, men det var jag som började det hela och det är också mitt fel. Jag hoppas bara att jag inte ska begå samma misstag igen och att vi nu är närmare som vänner. Ibland känns det faktiskt som man bryr sig mer om sina vänner efter man varit osams, det får en att inse hur mycket man faktiskt tycker om dem och hur mycket det skulle kosta för en om man förlorade dem!

Efter att jag kommit hem från Spanien har jag mest jobbat. Har gjort lite annat också förstås, Cissi fyllde nitton år i måndags och vi firade henne i onsdags, varit på bio och sett Harry Potter 6, träffat Päron och varit hemma och slöat... Jag hoppas att alla har sett HP6 för den varit riktigt bra och rolig! =D Det som är dåligt är slutet av filmen som känns alldeles för kort och tråkigt. Men ändå, se den!! När vi firade Cissi var vi och såg filmen Year One, jag tycker den var hysteriskt rolig. Det var en sån film där man måste passa sig när man dricker och äter, jag kan inte svälja om jag börjar skratta! ^^


Micki, PH och Cissi vid kajen kvällen vi firade Cissi

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0