Only one day left on 2010

Imorgon smäller det! Nyårsafton, början på ett nytt år som förhoppningsvis kommer bli bättre än 2010. Även om det här året har varit en av dom bästa kan det fortfarande bli bättre! Jag har, trots många motgångar, bara blivit starkare som människa och mitt självförtroende och självkänsla har blivit bättre och bättre. Jag har hunnit resa en hel del och kommer fortsätta med det nästa år också, Paris, Barcelona och kanske USA! Nästa år ökar även familjen med en liten systerdotter/son (vi vet ju inte än vad det blir)! Jag kommer säkert på några nyårslöften som jag borde hålla, men mer om det imorgon eller nästa år!

Så här var mitt 2010 på bild:





























Vad vore livet utan mellandagsrea?! :P

Har haft en riktigt bra dag idag! :) Först jobbat fyra timmar, sen träffade jag Sandra och åt lunch. Efter det slöt Monika till sig och vi gick på stan och tittade på mellandagsrean (läs jag tittade på rean och Sandra och Monika var trevligt sällskap) samtidigt som vi pratade om det ena och andra. Vi har nu planer på att göra en resa till Paris senare i vår, typ april, och få lite omväxling i vardagen! Jag vill åka till Disneyland och åka Space mountain (var där när jag var 8 år och inte fick åka nånting stort, vilken besvikelse det var för mig) men även se mer av staden och kulturen! Visst har jag sett det mesta när jag var där för 10 år sedan, men det skadar inte att se det igen. :) Nu har vi ganska mycket tid på oss att spara pengar och planera så förhoppningsvis blir det av!

Nu närmar sig även det nya året. Planerna för nyår är; Nyårsspinning på friskis 12.00, middag hemma hos mig med Sandra och Monika och till sist festa hela natten!

Har precis tittat på två avsnitt av SATC, vilket är min absolut favortitserie just nu, där Carries nuvarande pojkvän gjorde slut på en post-it'lapp! Haha, mycket sämre sätt att göra slut på än så är svårt att komma på! ^^ Nu hade jag tänkt lägga mig under täcket och läsa vidare på en bok jag köpte igår, 'Alla får ligga' av Henrik Fexeus. Stirra er inte blinda på titeln (som jag, har för snabba fördomar ibland) då den egentligen handlar om hur man blir ett socialt proffs! Jag har bara läst några sidor och ligger än så länge bara på första kapitlet om 'rätt inställning'. Men den är riktigt bra och intressant, jag kommer läsa ut den ganska snabbt. ^^

God natt och sov gott! ♥

Så minns jag julen 2010; underbar och mysig!

Har haft det så mysigt över julhelgen så jag har inte laddat över bilderna förens nu! :) Blev inte så många tagna för den delen heller, men det måste sägas att det här var nog en av dom bästa julaftorna jag varit med om hittills! Nästa år kommer vi dessutom ha en ny familjemedlem att fira med, Mias lilla bebis (en så länge har vi bara en något rund mage på Mia) som med all säkerhet kommer bli så bortskämd av alla sina mostrar. ^^

Idag tränada jag på gymmet innan jobbet. Kändes jätteskönt att springa på löpbandet igen efter flera månader. Försökte träna igenom så många muskler som jag hann också, så nu är kroppen lite mör! Till middag fick det bli en smoothie i brist på annan mat än julmat. Jag gjorde en egen variant med en apelsin, en banan, fryst mango i bitar och en skvätt a-fil! Den blev riktigt god, lite puré-aktig, men den innehåller i princip bara frukt. C-vitamin är aldrig fel, och vad är inte då bättre än en apelsin?! :D

Imorgon ser jag fram emot lite mellandagsrea-shopping med Sandra, efter ett kort pass på jobbet! Först frågade min chef om jag kunde jobba hela dagen imorgon, men jag kände inte riktigt för att jobba 10-19.15 när jag har planerat annat roligt.. ^^

Nu bli're bilder! ;)

Julafton



Jonathan, Tina, Kattis och Frans myser i soffan


Legenden - Granen, julklapparna!


Gulligt par 1; Micke och Mia


Gulligt par 2; Jonathan och Tina


Slutligen, gulligt par 3; Frans och Kattis (jag är inte med i paret) :P

Annandag jul - Kattis 21-årsdag!


Systeryster! ♥


Jag med nya koftan från Oasis! :) Köpte den samma dag ^^

Ikväll!


Ensam hemma. Har mina julklappar på mig; flanellpyjamasen och ponchon! :) Myspys!

Det var allt för mig ikväll! Sov gott! ♥

Vardagslyx

Hej hopp!

Försöker just nu ladda om batterierna för att jobba på friskis ikväll, jag har nämligen redan jobbat på lagerhaus nu på dagen! Igår fyllde Kattis år och vi åt riktigt god mat (oxfilé med potatisgratäng) och tårtan som jag bakat! :) Kattis blev jättenöjd med sina presenter. Idag blev det oxfilé till middag igen eftersom det fanns kvar, verkligen lyxigt för det är så sjuuuukt gott! Mmmmm...

Igår morse åkte jag in till stan för att kika på rean innan jag började jobba, och det var helt galet mycket folk trots att klockan var 10.00 på en söndag, annandag jul liksom! Jag hittade några riktiga fynd trots allt folk, provade inget i provrummen utan drog bara över tröjan framför en spegel, två tröjor från Twist and Tango och Saint Tropez och en kofta från Oasis allt på Åhléns. Med personalrabatt på rean blir det riktigt billigt och bra! :D

Imorgon väntar mer jobb, men jag börjar ganska sent så ska försöka träna nånting innan; simning eller gymma på friskis! :)

Skriver kanske senare när jag kommer hem igen. Tjingeling! ♥

God fortsättning!

Har haft en underbart mysig och trevlig julafton tillsammans med familjen, farmor, mormor och alla systrars pojkvänner! Blev trångt och varmt i vår lägenhet, speciellt i köket där vi satt elva personer kring ett bord och trängdes! För första gången (för mig då alltså) drack jag nubbe till julmaten med dom som ville ha. Sen fanns det massor med öl också, men jag höll mig till julmusten annars. Efter första julmatssittningen med sill och annat tittade vi, såklart, på Kalle Anka! Ingen jul utan Kalle! Lite senare var det julmat igen och denna gång alla varma goda saker, hemmagjorda köttbullar, prinskorv, potatis, rödbetssallad etc. Egentligen åt man hela tiden under hela dagen, men jag lyckades iaf inte bli proppmätt!

Efter mycket ätande och tittande på Kalle och Karl Bertils jul var det dags för julklappsöppning! Jag fick agera tomtenisse och dela ut paket till alla. Med tomteluvan på delade jag ut ena julklappen efter den andra. Vi brukar alltid försöka öppna en klapp i taget så man hinner se vad alla får, på det sättet varar det mysiga längre! :) Det här året kändes det trots det som det gick lite fortare att öppna alla paket. Men alla var nöjda och glada, jag tycker vi hade lyckats väldigt bra med alla julklappar. Själv fick nästan allt jag önskat mig och lite annat; en kimono (Jonathan säger att den kommer få vilken kille som helst på fall om jag har på mig den, Tina har en likadan så han borde väl veta!), en flanellpyjamas, en poncho, shepard-tofflor mm!

Senare på kvällen gjorde jag och syrrorna julklappsleken som blivit en tradition i flera år. Den fungerar så att vi köper några (t.ex 6st) små julklappar som passar oss alla för ca 50 kr styck som man slår in själv. På julafton lägger vi ihop alla paket i en hög och slår en tärning flera varv. För man en etta eller sexa får man ta ett paket ur högen! När alla paket blivit tagna fortsätter vi slå tärningen, men den här gången på en viss tid (2-3 min är lagom), och då tar man istället paket från någons hög (är man snälla tar man från den som har flest paket!). När tiden är ute öppnar vi paket och sedan brukar vi byta med varandra vissa saker! Väldigt roligt och spännande spel. :) Fungerar att göra med hela släkten också, men då måste man anpassa paketen till alla åldrar och kön.

Juldagen har spenderats i lugn och ro med mycket film. Det är snart dags att sova för mig då morgondagen väntas med jobb! Det är också Kattis födelsedag imorgon så det väntas ännu mer mat och sötsaker då!

Ha en fortsatt trevlig jul allihopa! Njut och må bra! ♥

Jag <3 julen

Hade sett fram emot en till ledig dag, men icke sa nicke, jag vaknade av ett tellefonsamtal från jobbet. Jag säger aldrig nej om jag kan jobba så då fick jag hoppa in kl 15-20 idag! Lite tid fanns det till annat innan jobbet så jag valde att träna, vilket jag hade tänkt göra om jag var ledig också! Förutom att konditionen ligger på noll och att näsan känns lite tjock gick det riktigt bra att träna, jag vill verkligen komma igång nu efter sådan långdragen förkylning jag har haft. På torsdag morgon kanske det är dags för simning igen innan jobbet, annars dröjer det till måndag innan jag kan träna igen.

Nu är julklapparna i princip klara, slog in några till sent igår kväll och fotade mina mästerverk! Tog även kort på mitt fina armband jag fick i julklapp av Monika!! ♥ Nu hoppas jag bara att mina vänner också blir glada för sina julklappar.. ^^

Dags att sova nu eller?! :) God natt!


Julklappar till familjen! :)


Klappar till dom närmsta (iaf vi som bestämt att byta!) vännerna! ♥


Det vackra Pilgrim-armbandet! ♥

Ska det verkligen se ut såhär??

Jag lyckades städa mitt rum ordentligt igår, dammsugit, torkat av bokhyllan och bäddat nya lakan. Men nu när jag slår in massa julklappar ser det inte så städat ut längre, det är bara en enda röra! Så klart kommer det bli snyggt igen när allt inslagnings grejs är borta, även om dammet redan har börjat lägga sig.. Ärligt talat, ser det ut såhär när andra människor slår in julklappar?! :P Helt galet ju!

Den här måndagen har varit ganska lugn och skön. Jag vaknade, satte igång en tvättmaskin, åt frukost, bläddrade i tidningen, plockade in disken, städade köket, hängde tvätten och slog in julklappar. Väntade på att mamma skulle komma hem när jag började slå in paketen, när hon väl kom hem åkte vi in till stan tillsammans och köpte julklappar. Mamma behöver nämligen lite hjälp och smakråd när hon handlar! :P Samtidigt fick även jag chansen att inhandla dom sista julklapparna själv! Nu är alla julklappar klara förutom till Sandra och Monika, men det fixar jag imorgon eller efter jobbet på onsdag eller torsdag! ;)


Mitt "städade" rum med julklappssaker överallt! :P

Traumatisk start på Friskis

Idag var det första gången jag skulle öppna på friskis och det börjar ju jättebra med att först få pulsa genom en halvmeter snö på oplogade gator. När jag kommer in på friskis slår jag iofs rätt kod men på fel dosa, vilket jag inte förstod förens larmet gick.. Aha, så har man aktiverat larmet på friskis för första gången och pratat med bevakningstjänst som ringer när larmet går. Tur för mig att jag kunde lösenordet och slipper utryckning! Det skulle vara lite pinsamt! Så allt löste sig och nu har jag lärt mig hur man gör tills nästa gång. :P

Fick besök av Monika för en stund sen som höll mig sällskap ett tag. Fick en julklapp av henne då också, ett pilgrim armband och två par örhängen! Jättefina, det var ett armband som jag pekat ut att jag önskade mig men trodde aldrig nån skulle köpa. Tack Monika! ♥ Ska ta en bild när jag kommer hem. :)

Tjingeling!

Myslördag

Idag hände det lite grejer! Jag och mamma gick till centrum för att handla och köpa mat, eller rättare sagt fick mamma handla och jag välja och bära hem granen. Jag valde förstås den finaste och tjockaste granen som fanns, vilket också innebar att jag hade en tung och tjock gran att bära hem på ett eller annat sätt! Det var inte så farligt, jag kunde bära den på axeln, under armen och i famnen. Lite ont gör det nu i armarna, men så värt för att få en fin gran! :)

Sen bar det av mot stan ensam för att köpa julklappar. Det var inte så kul när alla andra stockholmare också skulle handla julklappar denna lördag, mycket folk och långa köer till kassorna. Jag är endå nöjd med dagen, hittade julklapp till Mia och Kattis och saker till julklappsleken, + en födelsedagspresent till Kattis (fyller år 26 december)! Åkte direkt till Mias julkonsert i Philadelphiakyrkan sen, den var bra och mysig, höll nästan på att fälla en tår en gång under konserten för att det var vackert! ^^ När konserten var slut åkte vi alla hem till Mias nya uppehållslägenhet (medans stambyte pågår i deras vanliga) och åt middag tillsammans! Lägenheten ligger på tionde våningen ganska högt uppe på Kungsholmen, man såg verkligen över hela Stockholm när man tittade ut genom fönsterna! Helhäftigt, men nästan lite svinlande, hissen var skitläskig och liten också!


Den här bilden tog jag ute i korridoren, ser inte så högt upp på bild, men det var det!

Myskväll med vänner! <3

Ställde klockan och åkte och simmade med Sandra innan jobbet idag! Det var superskönt att röra lite på sig (utöver springandet fram och tillbaka i butiken på jobbet) och att umgås med Sandra. Vi åt lunch efter vi simmat och var sen en snabbis på Åhléns innan jag var tvungen att gå till jobbet.

Timmarna flöt på rätt fort, direkt efter jobbet var det hem till Mickis som gällde. Jag hann åka med sista bussen från centralen tack vare att jag fick gå när jag räknat klart min kassa fast det inte stämde med dom andras! Hade en riktigt trevlig och mysig kväll iaf, blev för mycket mat och marshmallows.. ^^ Tog några härliga bilder som jag lägger upp! ♥

Nu kryper jag ner i under täcket, god natt! ♥

























Sleep is coming soon..

Skulle vilja skriva en hel del, men nu ser jag att klockan tickar iväg och jag ska jobba imorgon. Det är alltså egentligen dags att tänka på refrängen! :P

Det blir simning på fredag med Sandra innan jobbet, vilket kommer bli jätteskönt! :) Sen blir det utgång på lördag igen, fast inte med Monika utan Sophia, Mickis, Elin och kanske Sandra också! :D Hoppas det blir kul, ska försöka inte ramla i trapporna igen för då kommer jag hata mig själv! På söndag blir det jobb på friskis igen, jag hoppar in för en annan som reser bort. Men jag börjar 14.30 så det är lugnt att gå ut på lördagen iaf! ;)

"Mr Sandman, bring me a dream!"

Jul- och luciakonsert i tyresö kyrka

Det blev en lyckad konsert med kören enligt alla jag har hört med! Jag var dock väldigt hungrig innan för jag kom direkt från jobbet till repet, var liksom 7,5 timmar mellan lunch och middag! Fick äta innan konserten som tur är, annars hade jag nog svimmat på lucitåget med alla levande ljus! Det enda som var lite tråkigt var att ingen av mina vänner var där och lyssnade, jag förstår att man kan var upptagen på annat håll men jag blev lite besviken..

Planerna för resten av veckan ser ut följande;

Imorgon - Jobba och sedan kanske köpa lite julklappar, annars försöka vila mycket hemma!
Torsdag - Jobba och titta på Vampire Diaries!!
Fredag - Simma på morgonen, jobba och sen direkt hem till Mickis för julmys tillsammans med Sophia, Micki och Cissi (om hon kommer).
Lördag - Ledig! :) Sova länge, tvätta och städa rummet?, gå på Mias julkonsert och kanske utgång med Monika.
Söndag - Ledig! Julklappsshopping kanske, men det är så mycket folk på stan så jag funderar på det ett tag till. En träningsrunda på friskis skulle inte sitta helt fel heller! :)


Lånade en bild av Ajda som tittade på våran konsert, här med luciatåget i början..


..och sedan med körklänning och "vanliga" julsånger.

Lucia

Nu är det bara 11 dagar kvar till jul och jag har inte hunnit göra nånting juligt känns det som! Men imorgon kommer det bli lite julstämning iaf, vi har vår vanliga jul- och luciakonsert i tyresö kyrka med kören! Det brukar vara jättemysigt att göra luciatåget och sen sjunga julsånger! :)

Innan jag får mysa i kyrkan måste jag dock gå upp jättetidigt och jobba, jag börjar 8.00 imorgon.. Det blir inte så mycket mer ikväll än att hoppa in i duschen och sen sova. Inatt sov jag inte så bra för att jag tittade på "I am legend" på tv igår och drömde mardrömmar på natten.

Jag jobbar hela veckan, men jag vill försöka klämma in simning nån dag innan eller efter jobbet! Helgen är jag ledig och då borde jag också passa på att träna. Lördag kväll har Mia konsert med sin kör som vi ska titta på och efter konserten kanske det blir utgång igen! ^^ Får se vad Monika säger bara, men jag är taggad bara mitt blåmärke på vänster fot försvinner! Det gör fortfarande väldigt ont där så det är nog bäst det får läka innan jag ger mig ut på nya äventyr. :P

Nu är det dags att hoppa in i duschen!

Hej svejs på er!

Tankar bakom receptionen på friskis en seg söndag

Nu har det hänt ganska mycket på dom dagarna jag inte skrivit. Fredag var min lediga dag och jag sov länge som jag förutspått, sen gick jag till centrum och letade efter ett par skor och annat till utgången samma kväll. Jag hade tur och hittade ett par skitsnygga stövletter som faktiskt var sköna att gå i trots hög klack! :) Sen passade jag även på att laga mat när jag hade tid, så det blev en god köttfärsås med spagetti och grönsallad till! Men dagen gick väldigt fort så sen fick jag stressa i slutet till glöggmyset, Sandra fick följa med dit så vi kunde åka direkt vidare till Monikas luciapub med filosofiska föreningen. Både var väldigt trevliga och mysiga, men sista destinationen den kvällen var inte lika kul. Jag tänker inte berätta så mycket om kvällen, men jag kan säga att jag ramlade i trappan (den var hal, det var smala trappsteg och jag hade högklackat) tre gånger och har fått fysiska bevis på det också. Svullnad precis ovanför vänster vrist och mitt på höger smalben + att jag typ har vrickat mina fötter, så det ganska så ont att gå. Det var alltså hemskt att jobba nästa dag på grund av det och att jag mådde som jag mådde.

Men idag är en ny dag, jag har sovit över 10 timmar och sitter på friskis och filosoferar just nu medans jag skriver. Det är aldrig mycket folk söndagar mitt på dagen, så jag har alltid väldigt chill här bakom repan! 

Veckan som kommer är nu fylld med jobb! Har fått tider varje dag måndag-fredag. :) Hoppas nu bara på att det blir fler tider nästa vecka också så lönen blir större än novembers lön. 

Tjingeling! :)  

Dubbla jobb

Simningen gick bra igår, blev 700 meter bara, både jag och Emelie var lite möra i kroppen! :P Kom hem ganska sent så jag orkade inte skriva då. Men nu gör jag det, sittandes på friskis i receptionen och bara väntar på att klockan ska bli 21.30 så jag får gå hem och titta på vampire diaries på tv6play. Idag jobbade jag först på Lagerhaus och sen har jag åkt direkt hit! Sen gick jag upp lite tidigare för att titta på lite saker inne i stan och äta lunch med Mia! :) Pannkakor med rårörda bär och grädde, mums!!

Jag har märkt att jag kommit in i en period där jag drömmer en massa varje natt (betyder att det INTE är djupsömn) så jag vaknar alltid upp trött och tung i kroppen trots 8-10 timmars sömn! Imorgon ska jag dock sova länge, är ledig och ska utnyttja det ordentligt! Fast jag har massa saker jag vill göra imorgon, handla mat, leta efter festkläder och skor! Sen på kvällen ska jag på friskis glöggmys med julklappsutdelning! :) Efter det åker jag direkt till stan för utgång, först filosofiska föreningens pubkväll och sedan till Mango Bar. Kommer bli galet kul även om jag jobbar på lördag också! ^^ Är så sjukt taggad endå!

Mamsen är just nu på SÖS och har tagit bort spikar i foten! Det hade gått bra, men hon kommer inte hem förens imorgon kväll tidigast.

På lördag blir det jobb igen som sagt och sen utgång igen om Monika ville det! :P Kommer bli lite segt då jag jobbar på friskis på söndag också! xD Men men, man lever bara en gång!

Don't mess with my boss!

Jag är överlycklig för nu har jag fått ett nytt personalkort! :D Äntligen har jag rabatt igen och det har förstås redan hunnits användas idag! En halsduk, som sitter ihop (vert inte vad det heter, men en ring man trär över och virar ett varv), ett par söta vantar och ett paket lipsmacker med Coca cola och fanta smaker har jag köpt på Åhléns idag! :D Sen blev det ett par strumpor från HM också.

Haha, idag hände det något spännande på jobbet också, hade nästan glömt bort nu! Min chef stod i kassan brevid mig och tog betalt av en dam, och när damen fick tillbaka växeln påstod hon att hon gett en 500 lapp och då uppstår det en högst spännande disskution mellan min chef och damen! ^^ Har aldrig sett min chef så arg, till och med jag blev lite rädd när hon skällde ut damen som anklagde min chef för att stoppa ner pengarna i fickan! Haha xD

Imorgon blir det jobb och sen simning med Emelie och Sarah i Eriksdalsbadet! Tjoho, kommer bli härligt! :D

See you later, alligator!


Här har vi dagens fångst! :)

Soooo, it's monday today

Det kommer bilder senare på det jag beställde från HM! :P Tålamod! Ville bara säga det.

Jobbet idag då, fastnade i kassan eftersom ordinarie personal var ganska upptagna med att få ut leveransen så jag stod 2 timmar i sträck. Blev ganska snurrig i huvudet efter det, men dagen gick väldigt fort. Åkte direkt från jobbet till kören och nu är det snart dags att sova! Imorgon blir det jobb igen, försöker ladda upp baterierna men det är svårt när det finns något elakt i kroppen som vägrar lämna mig ifred! Just nu går jag på en zink-kur och en äcklig gul multivitamin kosttillskott-kur för att hjälpa kroppens försvar. Zink hjälper till att stärka kroppens immunförsvar och multivitamin-shoshan innehåller nästan alla vitaminer och mineraler kroppen behöver dagligen. Jag hoppas och ber att detta ska hjälpa mig att snart bli helt frisk och kry! :)

Jag blir så trött på att mitt personalkort aldrig vill fungera, idag provade jag IGEN och det fungerar fortfarande INTE! Gah, jag blir bara så himla trött på att det ska ta så lång tid. Imorgon testar jag igen och om det inte går då heller ska min chef iaf ringa och klaga igen, dock kan det vara så att jag kommer få ett nytt kort och det är därför det inte fungerar nu. När jag jobbar spelar det iofs inte så stor roll, men jag vill köpa julklappar på Åhléns och Lagerhaus och det måste jag ju vänta med om jag vill ha rabatten (och jag vill ha rabatten!). Fredag är jag ledig och då kanske jag vill köpa lite klappar, faaan ta Åhlénsgruppen om dom inte fixat min personalrabatt då!!! -.-

Hehe, nu ska jag inte klaga något mer idag! :) Egentligen så stör det mig inte så mycket förutom när jag vill handla något, jag är inte bitter hela tiden (för jag tror det säkert verkar som det), tvärtom är jag en väldigt glad och fridfull själ som trivs ganska bra i tillvaron.

Pust! För mycket text, för lite bilder känner jag. Måste bli bättre på bildfronten! ^^ Men inte ikväll! :P

God natt!

Work work

Jag gissade rätt igår, vaknade av att telefonen ringde imorse. Min chef vill att jag ska jobba idag och imorgon, så där försvann mina lediga dagar! ^^ Idag jobbar jag 13-19, imorgon 11-19.15, onsdag 12-18, torsdag 12-16 och lördag 11-18.15. Nu hoppas jag att jag får mer tider dom två kommande veckorna också då jag bara har fått 4 tider sammanlagt!

Dags att börja göra sig iordning! :)

Bye bye!

Andra advent, vart är adventsljusstaken?!

Andra advent och jag har inte hunnit fira advent den här söndagen heller! Dagen har nästan bara spenderats i tyresö kyrka sjungades. Vi var där redan 14.00 för att öva på sånger vi ska sjunga på vår egen julkonsert den 14 december och sen övade dom vi sjöng på kvällens konsert med Lions också förstås! Hur som helst är mer än 4 timmars sjungande på en dag ganska jobbigt. Det positiva med den här konserten var att vi fick ett resebidrag på 10 000 kr till kören, så vi är ändå väldigt glada för att få vara med! :)

Veckan som kommer är lite osäker, jag har bara fått tre arbetsdagar men känner på mig att dom kommer ringa in mig! Gör dom det är det onödigt att göra upp planer då jag är ledig. Men imorgon då jag har min sista danslektion på eftermiddagen och körrep på kvällen tänkte jag shoppa julklappar på dagen med Sandra! ♥ Jag kom precis på också att jag vill simma nån dag, så om det finns tid och sällskap tror jag att det står på schemat någon dag. Annars är det fredag kväll som är fullsmockad! Glöggmys på friskis med en liten julklapp, Monikas filosofiska pub-kväll och utgång med Emelie (och fler hoppas vi!). Vi var ju så taggade i fredags i globen att vi bestämde utgång nu på fredag då det kanske är enda gången vi kan gå ut innan nyår! :P

Nej nu ska jag göra annat, typ borsta tänderna kanske!

God natt!

20 dagar kvar till jul!

Jag tittade på Eclipse igår natt i alla fall! :P Blev så sugen att jag började titta på den trots att klockan var halv ett redan! Därför sov jag ganska länge och har inte hunnit med mer än att handla i centrum, göra julgodis, duscha och äta mat. Nu borde jag verkligen dammsuga mitt rum, det var för länge sen och jag tror min täppta näsa skulle må bättre utan dammet!

Hämtade kläder från HM idag också. Beställde lite kläder på internet som var på rea, väldigt nöjd med mina köp faktiskt! :)


Hm, publicerade visst aldrig det jag skrev ovanför. Nu är jag äntligen hemma igen efter en lång körfest! Vi var där 18.00 men vi började typ inte äta förens efter 19.00 och sen var det efterätt, tävlingar och lekar efter maten! Lite underhållning i slutet också med två komiska videos. Jag tar med den ena för dom var faktiskt underhållande. :P

She's a maniac on the floor..

Var en bra dag på jobbet, mycket folk i butiken som handlade julklappar! ^^ Efter jobbet mötte jag upp Emelie och åt middag i kungshallarna innan vi begav oss till Globen med alla pensionärer för att se "The Show". Årets tema var soul och det var faktiskt riktigt underhållande, både jag och Emelie kom igång och sjöng med på typ alla låtar! :P Innan berättade Emelie också något väldigt roligt, ungefär så här "Det är så roligt att gå ut på krogen med dig Linnea! Du tänker alltid efter innan du gör något i vanliga fall men när du har druckit så släpper du verkligen lös när du dansar. Då säger du nu kör vi!" och sen så la hon också till att jag dansar så roligt för alla tror dom dansar så bra fast dom inte gör det, och sådan är tydligen jag! :P Jag funderade på om jag kanske skulle försöka sluta dansa som en galning och inte skämma ut mig eftersom jag inte vet hur fult jag dansar, men sen tänkte jag "vem bryr sig, man behöver vara lite galen och ha kul ibland! Jag tycker det är skitkul att ge järnet på dansgolvet, så låt mig vara a maniac on the dancefloor, and let me dance the way I never danced before! ;) Vi hörde faktiskt den låten (flashdance - maniac on the dancefloor) i Globen och bestämde att det är vår låt! ^^ Vi bestämde också för att gå ut nästa fredag och dansa loss igen. Jag är redan taggad, dansade på gatan hem från bussen!

Btw, idag fick jag Eclipse ner i brevlådan! :) Men det blir nog inte förens söndag kväll som jag hinner titta på den. Imorgon ska det göras julgodis till körfesten så det är bäst att få lite sömn nu.

Good night! ♥

Thank God it's Friday!

It's Friday! Snön bara öser ner där ute, känns bra inför julen men det behöver faktiskt inte snöa så himla mycket mer tycker jag. Mitt rum är fortfarande så varmt att jag är tvungen att sova med ena fönstret lite öppet! Efter ännu en natts sömn känns det bättre i kroppen, halsen har slutat göra ont och öron likaså. Det enda som är kvar nu är tjockheten långt bak i näsgångarna som varken går att snyta bort eller hosta upp.. :P Nu hopppas, hoppas, hoppas jag att det också kommer försvinna om några dagar så jag känner mig frisk och kan ta upp träningen igen! Jag försöker hjälpa kroppen genom att ta multivitamin-tilskott i form av en äcklig orange vätska.

Nu ska jag klä på mig och sen tänkte jag försöka hinna städa lite på mitt rum innan jag sticker till jobbet!

See ya! :)



Så här ser det ut utanför mitt fönster! :P

2 December

Nu har jag spenderat ganska mycket av min tid på jobbet, och det är väl positivt på många sätt och vis, men samtidigt betyder det att det inte händer så mycket annat ("hände" väl inte så mycket innan heller) i mitt liv. Den här veckan har jag fått jobba varje dag (söndag till fredag blir det imorgon) så helgen är rejält välkomnande! Det blir dock inte så mycket vila, lördag ska det bakas julgodis till körfesten som är samma kväll och söndag är det rep och konsert med kören och Lions i Tyresö Kyrka. Vila blir det kanske nästa vecka då jag bara har 3 arbetsdagar inbokade än så länge på onsdag, torsdag och lördag. Imorgon, eller på måndag, ska min personalrabatt äntligen fungera! Jag ska testa imorgon och om det funkar blir det julklappsshopping nästa vecka nån dag då jag är ledig! :D

Jag tror det är för tidigt att säga något, men det känns som jag håller på att bli friskare. Men jag vill förstås inte säga något för tidigt för jag har inte varit frisk på 2 månader! Det är nog inte heller så bra att det känns som en bastu i mitt rum (elementen är på max och det går inte att kontrollera värmen!) och att dammråttor springer omkring på golvet. På lördag måste jag allvarligt talat ta hand om mitt rum förutom julgodis-görandet och körfesten. ^^

Imorgon börjar jag 12.00 igen, skönt att få sova ut! Sen på kvällen är det julkonsert i Globen med hela tjocka släkten (nästan). Emelie får följa med också för att mamma ska gå på personal kick-off istället, hon som tvingade oss att gå på julkonserten från början! :P 

22 dagar kvar till jul hörrni! :D

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0