GAAAAH!!

Imorgon kommer flyttbilen och vi har packat hela dan, men vi blir aldrig färdiga! :( Jag har insett att det inte blir mycket sömn inatt, men det får jag väl ta igen en annan dag. Kommer fortsätta att packa snart, ville bara ta en paus och passa på att använda datorn en sista gång innan vi flyttar. Vet ju inte hur lång tid det tar innan vi har internet! :S

Ok, jag känner mig helt hysterisk och lost. Hjälper inte att sitta vid datorn, så jag återgår till packandet. Vi ses igen om några dagar (hoppas jag)!

 
Typ lika trött som jag ser ut på bilden är jag nu! Ser t.o.m drogad ut..

Packat och spärrat kort idag!

Har fortfarande tillgång till datorn! :) Jag har som planerat packat vidare, men jag är inte riktigt klar i mitt rum än. Och det är inte ens i närheten klart i resten av huset! :P Följde med pappa för att välja vardagsrumsbord och handla på dagen, så jag har packat mest nu på kvällen. Det jag märkte var att alla kläder tar sjukt mycket plats!! Har fler kartonger med kläder än med saker och jag har inte packat ner allt än. ^^

Fick ett brev från banken förra veckan där det stod att jag var tvungen att spärra mitt kort så fort som möjligt och beställa ett nytt kort. Då började jag fundera lite på om jag inte skulle byta korttyp, har maestro nu och det går ju inte att betala med på internet. Samtidigt är det ju lite läskigt att ha kreditkort när man inte får så mycket pengar och jag trodde bara att det var det om man skaffade VISAkort. Men när jag läste på bankens hemsida såg jag att det finns bankkort VISA där pengarna dras direkt från kontot! :) Det betyder att jag slipper krediten och kan betala på internet, ett extra plus för gratis årsavgift när man är student! Så det ska jag beställa någon av de närmaste dagarna, eftersom jag spärrade mitt kort idag. :P

Hoppas alla njuter av höstlovet! :) 



En fin solig höstdag med löv i vackra färger är inte helt fel!
 

Höstlov

Nu är jag hemma från körens höstkonsert, som faktiskt gick riktigt bra! :) Yay för oss!! Igår efter körrepet började jag och Päron att packa mitt rum. Vi hann nästan packa klart hela mitt rum (om man inte räknar med alla kläder, dom är en egen kategori!) så imorgon lär jag bli klar. Jag har inte riktigt fattat det ännu, men på onsdag flyttar vi. För första gången i mitt liv ska jag bo i lägenhet!

Flyttningen åt sidan, nu är det höstlov och jag ska (om det finns tid) ta det lite lugnt och förhoppningsvis gå på bio! På torsdag har jag bokat tid för att ge blod för första gången. Lite läskigt, men jag har så mycket att tänka på innan så jag är inte nervös än. :) Nu kanske det kommer vara ett mindre uppehåll på bloggen eftersom vi flyttar och då är det inte säkert när datorn är inkopplad igen. Njut av höstlovet allihopa!

Tråkig fredag.

Är väldigt trött nu, men det lär inte bli någon vila än på flera dagar. Är ju dags att packa nu, varje liten minut borde gå åt att packa! Önskar att det hela var över och det var dags att se new moon på bio.. :( Tittade på två videos på twilightswedens hemsida alldeles nyss; en ny kort trailer och en scen med The Vulturi. Läste att man kunde se hela break up-scenen, men jag ska inte se den för den vill jag verkligen se första gången på bion! Det skulle säkert förstöra att se den innan.

Ska äta middag strax, vi ses! ♥

Jag har biljetter till New moon midnattsvisning!!!

Jag tror inte riktigt att jag har fattat att vi fått biljetterna till midnattsvisningen av New moon!! Men jag tror det är för jag blev helt hysterisk igår när jag fick reda på att biljetterna skulle släppas idag, sov jättedåligt, gick upp kvart i sju, kunde inte boka biljetter vid sju och tillslut när jag var på jobbet ringer Päron strax efter åtta på morgonen och frågar "ska jag boka biljetter då?", som det går upp för mig att vi fixade biljetter utan att behöva känna sig stressad och hysterisk hela dan. Jag är också så bedövad av sömnbrist så jag kan inte riktigt vara så glad som jag borde, men jag är faktiskt väldigt glad ändå. Det är så skönt att biljetterna är klara och att vi nu bara kan se fram emot och njuta av föreställningen. Ingen mer stress och osäkerhet om vi skulle få biljetter. :)

Gud vad härligt det är! Är helt lugn nu, allt löste sig och jag kan slappna av! Djupa andetag.. Mmm..



Snart sitter vi också i biomörkret med Bella och Jacob! :D

Gillar INTE måndagar!!

Har varit på praktiken idag, fick lite glada nyheter trots att det är måndag (vi gillar INTE måndagar!!). Jag kommer få jobba extra på Lagerhaus fr.o.m. december!! :D Vilket också betyder att jag säger upp mig från Donken nästa gång jag jobbar! Ska alldeles strax gå till kören, vi har konsert på söndag... >.<

Tiden bara rinner iväg!

Då var helgen nästan slut och jag har inte haft någon fritid alls. Igår jobbade jag från elva till fyra, direkt efter åkte jag till Mia för att sminka mig och sedan gå ut och äta middag med henne, mamma, syster, mormor och Mias pojkvän eftersom Mia fyllde 30 år i tisdags! Vi åt jättegod mat på en italiensk resturang och sen gick vi hem till Mia och åt Tiramiso. Vi tittade på bilder från Barcelona och New York sammtidigt som vi fika och drack limoncello, cappuccino och cuarenta y tres (43 på spanska, är en likör med 43 örter).

Idag förstör kören min lediga dag, vi har rep. mellan tolv och tre/fyra. Nästa helg har vi ju konsert i och för sig, men ändå! Måste ju klaga lite, när ska ska jag hinna packa och måla klart mina garderober?! Lite jobbigt det här.. 

VARNING; Väldigt trist!

Idag har det inte hänt något speciellt.. Har lite träningsvärk från igår och känner mig därför stel när jag rör mig. Det här var nog det sämsta inlägget jag någonsin skrivit! Det hurrar vi för, HURRA HURRA HURRA! Nää men jag är så himla trött, så jag tänkte lägga mig och läsa ett tag och sen släcka. Riktigt tidigt. :)

Onsdag

Gick upp tidigt idag, 06.00, och var så trött att jag missade första ringningen på alarmet. Men sen flöt dagen på och jag är inte så trött längre. Dansen var kul (och jobbig) som vanligt! :) Kommer nästan ner i spagat nu! Bara tio centimeter kvar till golvet. :D

När jag kom hem såg jag att vi äntligen fått flyttkartongerna kommit. Vilket betyder att det är dags att sätta igång och packa. Om två veckor flyttar vi, TVÅ veckor! >.< Orkar inte oroa mig om vi kommer hinna, ska duscha nu istället. Sen klockan tio ikväll är det True blood! Vi får se hur det gick med huset med vampyrer som brann ner.. :P

Har lagt till en ny kategori om ni inte sett det. Där hamnar allt jag skriver om The Twilight Saga hamna! Kommer försöka separera min vardag och twilightrelaterade saker från och med nu. Därför två inlägg efter varandra. :)

Puss på er! ♥ 

PS. Det är bara tio veckor kvar till Julafton idag! :D Yay!



Känner man sig inte såhär på morgonen?! Jag vill vakna och gå upp på morgonen.. >.<

Eclipse, första bilden!

Ingen info om midnattsvisningen idag, men det var ju inte direkt väntat. Däremot kommer New moon soundtrack släppas tidigare, nämligen nu på fredag (troligen)! Jag vet inte om jag ska köpa det, har ju inte första heller.. Första bilden från Eclipse finns nu också, idag med bra kvalitet. :) Det är den du ser nedan! Hihi, jag tror det är i slutet när Bella och Edward pratar om deras överenskommelser.. ^^ Fin är den i alla fall! :D

Bilder från New moon

Borde väl varna för spoilers, bilderna avslöjar ju lite filmen. ^^
Nedan är några av mina favoriter, har ännu flera men dom här är "riktiga" bilder från filmen. :)
Titta om du vill, annars håll för ögonen och gå ifrån datan!!

Klicka för stor bild



Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild


Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Twilight twitter

Jag måste ju följa Twilightsweden varje dag nu så jag vet när midnattsvisningsbiljetterna släpps, men det är ok för det brukar alltid stå något nytt där. Som nu läste jag en interjuv med Ashley Greene som var jättegullig, jag tycker verkligen hon passar jättebra i rollen som Alice och hon verkar vara en riktikt snäll och mysig person!! Nu är också tiden på New moon spikad; 2 timmar och 10 minuter! Yay, längre än första filmen!! :D För den som vill kolla har summit skaffat en twitter till The Twilight Saga http://twitter.com/Twilight där dom twittrar om filmerna och produktionen. :) Lånade den här fina bilden därifrån, en ny bild på Jacob, Bella och Edward!

 

New Moon midnattsvisning

Är helt överlycklig just nu! Har fått reda på att det kommer bli en midnattsvisning av New moon natten mot fredag den 20 november!! Vilket betyder att man kan se filmen timmar innan den "riktiga" premiären är!! :D Det finns ingen info än om när man kan köpa biljetterna och hur mycket dom kommer att kosta, men jag tänker vara som en blodigel på datan framöver tills jag vet när jag kan köpa biljetter!! Jag MÅSTE få biljetter, annars dör jag (nästan iaf)!! Man måste bara älska Twilightsweden för att dom informerar alla knäppa twi-fans (inklusive mig) om sånna här stora grejer. Jag gör det i alla fall. :)

PS. Tydligen kan man vinna priser om man klär ut sig, funderar på vad jag ska klä ut mig till. :P 


 Klicka för stor bild

Uppdatering om min senaste vecka

Lång paus i skrivandet, jag vet, men eftersom jag varit sjuk och sedan blivit sjuk igen precis när jag blivit frisk så har jag inte haft så mycket ork. Kom att tänka på att jag nog inte grattulerade Päron ordentligt här på bloggen förra veckan när hon fyllde år. Förlåt, och tusen grattis i efterskott!! Plus tack för den roliga kryssningen i fredags!! :) Den var super trots att jag var förskyld och hade ont i magen på kvällen! Vann 200 spänn på PAF-automat också! ;)

Resten av helgen var lite levande död för mig. Kännt mig seg som en kola i kroppen och ständigt trött. Men det var lite brådis med tapeter och färg till nya lägenheten, så jag och mami kollade det igår. Jag blev kär och kunde inte bara välja en fondtapet, så istället blev det tre olika som hör ihop; en svart tapet med guldiga medaljonger till en vägg, en beige/vit tapet med rosor till garderoberna och en svart-beige/vit bord till övre och nedre kanterna på garderoberna. ^^ Till vardagsrummet valde vi en vit tapet med bronsfärgade lövkvistar i japansk stil. Det kommer bli jättefint!!

Börjar kännas stressigt nu, vi flyttar om lite mer än två veckor och vi har fortfarande inte fått några kartonger! Packning tar ju sin tid, kommer ju inte bara packa mina saker, måste hjälpa till med allt annat också! Jag får väl kalla in förstärkning, har kanske några vänner som vill hjälpa mig rensa bort saker i mitt rum!? Skulle vara roligare då, rensa och slänga kan vara ganska kul, om inte det så känns det skönt när man är klar och har lite mindre onödiga grejer som ligger och släpar. :)

Mycket kärlek till alla underbara människor!! ♥♥♥

Blodgivare

Idag gjorde jag något bra för andra, jag anmälde mig som blodgivare. Tog blodprov, så om tre veckor ska jag komma tillbaka och ge blod! :) Även om jag tycker det är obehagligt och kanske inte kommer klara av själva blodgivningen sen så har jag iaf försökt. Det är en bra gärning för alla människor, så alla borde egentligen göra det nån gång i livet. :) Det positiva är att det är gratis (självklart!) och att man får fika hur mycket man vill när man är där och en gåva när man går! Bra va?!

Nu ska jag duscha! Puss på er!! ♥

Party!

Ska ut för andra gången på krogen med PH och hennes kompis Elin. Blir The Bridge igen, gratis inträde när man kommer med på gästlistan!! :) Slaggar hos PH inatt, vill inte åka hem ensam. ^^,

Rock this party, dance everybody! 

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0