Mysig dag med mamma!

Hade det riktigt mysigt med mamma inne i stan. Vi blev haffade i Ringen och jag övertalades att göra om mitt abonnemang lite, istället för comvic kompis har jag nu comvic kompis pott. Vi gick vidare på söder och tog en fika på chokladfabriken! ♥ Riktig choklad-koma varning där! Fick några praliner med mig hem också. Åkte sedan in till city för att leta efter ett par skor jag vill ha. Vi hittade dom och dom satt som smäck på mina tjocka fötter! Blir antagligen en födelsedagspresent av mormor, vi får se. :) Min nästan heldag med mamma avslutades hemma i soffan med "Sherlock Holmes" och en kopp te! ♥

Tisdag 31/8

Jag måste börja med att säga att söndagens aktiviteter var väldigt lyckade! Först Laserdome med kören, jag var förvånansvärt duktig tycker jag själv, kom på 7:e plats av 24! :D Efter det bio med min nya bekantskap, vi såg Inception och jag var helt spänd under hela filmen, den var så otroligt spännande! Efter söndagens äventyr följde också en väldig träningsvärk i benen som har blivit ännu värre idag pga att dansen satte igång igår också.

Jag var tvungen att släpa mig ut igår för att åka till Lagerhaus och fråga om dom behövde hjälp med inventeringen på torsdag, och för en gång skull hade jag lite tur! På torsdag kl 07.00 kommer jag befinna mig där och jobba några timmar! :D Passade på att åka in till stan efter det och ladda mitt busskort och sedan hämta ut gratis-biljetter till filmen "Going the distance" som kära Päron får följa med mig och se! ♥

Nu tänkte jag bege mig till centrum för att hämta ut ett paket och handla lite innan jag åker in till stan med mamma på eftermiddagen! :)

Kramar


Känns som hösten är här nu, regn och kalla temperaturer.. :)

Karate Kid!

Jag har haft en riktigt bra kväll tillsammans med vännerna! :) Cissi är så grymt snäll, bjöd oss både på middag och bio! ♥ Det blev Karate Kid vi såg och den var jättebra, en av dom bästa filmer jag sett i år! Den rekomenderar jag varmt att se på bio.

Tidigare idag fick jag äntligen bort allt klister från min spegel och kunde sätta upp den! Blev lite jobb med krokarna på väggen eftersom mamma sagt att vi har gipsväggar, och så hade vi betongväggar.. -.- Så spikarna böjde sig när jag försökte med kroken för gipsvägg, det var då jag kom på att det var något fel. Fick upp kroken för betongvägg sen hur lätt som helst, nu sitter spegeln äntligen på väggen!! :D Ska ta ett foto när jag har städat! ^^

Mat-koma

Det är så typiskt att när man beställt en bra dator kommer det plötsligt upp en ännu bättre dator som dessutom är billigare! Jag var ju i tisdags och beställde en dator och idag när jag bläddrade i tidningen såg jag reklam för en dator av samma märke fast bättre och billigare. Så nu beställde jag den bättre istället och struntar i att hämta ut den andra (för missar man datumet avbeställs den automatiskt!) så nästa vecka får jag äntligen en egen dator!! :D Yay!

Det blev fredagsmys som jag planerat, vi gjorde lasagne till middag och efter det tittade jag på film med chips, gurka, morötter och dipp med cola.. Jag måste säga att jag är proppmätt just nu och ska nog undvika att äta så mycket på ett tag! :P Tittade på "Hot Chick" och skrattade ganska mycket där jag satt ensam i sängen. Det var några år sedan jag såg den så det var ganska roligt att se den igen. :) Det är tack vare min vän Päron jag såg den förresten, lånade några filmer av henne. ♥ Tack sötis!

Då var det fredag igen och slut på veckan

Bestämde mig för att måla det sista lagret färg på min spegel idag. Nu ligger den ute på balkongen och torkar, om jag hittar tavelkrokar i centrum ska jag även sätta upp spegeln på väggen ikväll! :) Jag och Kattis tänkte gå ner och handla mat till ikväll så jag ska hålla ögonen öppna för tavelkrokar på Ica. När spegeln är uppe börjar mitt rum sakta med säkert bli klart, då är det bara tavelhyllorna kvar att sätta upp och till det vill jag ha ett vattenpass.. :/

Meh, nu upptäckte jag ett nytt sår på handen som jag inte vet vart det kommer ifrån!! Vad gör jag egentligen?

Äsch, nu byter jag om och går.

Fredagsmysa på er!


Är jag knäpp om jag börjar längta till hösten lite?! Tända ljus på kvällarna,
mysa i stickade koftor och lyssna på regnet som öser ner ute..
Jag tycker det är charmigt!

Happy day

Har haft en otroligt bra och fin dag idag! :) Nytt möte med ny bekantskap, mer säger jag inte om det! Förutom att det var väldigt trevligt. När jag kom hem blev jag utlurad på promenad av Eve och det var väldigt mysigt trots vädret. Pratade mycket om vissa saker, ibland behöver man prata av sig och då är en promenad ganska bra. När jag kom in tänkte jag först spela lite Super Mario, men då fastnade jag på 3:an och programmet "Välkommen hem!" istället. Så blev jag tvungen att se hela programmet för jag blev så rörd av historian, och självklart kom det några tårar i slutet av programmet.. Jag blir rörd bara av att andra blir rörda! ^^ Så det bidde ingen Super Mario ikväll!

Helgen lovar mycke roliga saker; på lördag ska Cissi firas och på söndag ska hela kören spela Laserdome tillsammans! :D Wiie!


Bild från Ungern tagen av mig! :)

Hellu!

Åkte på en förkylning efter powerwalken i söndags! Dessutom fick jag världens träningsvärk i ryggen(?!) efter vår powerwalk som hållt i sig några dagar. Nu känns det dock som det börjar bli bättre, både träningsvärken och förkylningen. :) Snart ska jag åka in till stan och träffa Issa! Jag vet inte hur länge sen det var vi sågs, men det var riktigt länge sedan i alla fall! Vi tänkte vara coola och gå runt i valstugorna på sergel och prata politik, så ambitiösa är vi! ;) Vi gjorde ett test på DN.se om vilket parti vi delar mest åsikter med och båda två fick samma! Men jag vet inte om det blir det partiet jag röstar på i slutändan.

Dags att ta fram paraply! :)

Puss på er!


Utanför skolan i Maj :P

Powerwalk i Alby :)

Klockan är ett och jag har redan tillsammans med Monika hunnit powerwalka i Alby i 1,5 timme! :) Vi startade hemifrån mig och gick sedan till Alby och därifrån gick vi 4 km-spåret runt Alby innan vi tog bussen tillbaka till Centrum. Även om min hosta verkat gått över så känner jag mig nu tjock i halsen så det var bra att vi inte sprang idag som egentligen var planen från början. Jag måste nog se till att vara frisk innan vi börjar springa i skogen! Imorgon blir det vårdcentralen om det inte blivit bättre i halsen under natten. Det går inte att gå omkring så här längre, jag vill träna!

Senare idag är det årets första körrep, *suck*, tycker det var lite väl tidigt att börja med det men blir väl kul ändå. Efter kören kommer pappa med middag och då kan vi kanske prata om min födelsedagspresent, nämligen en bärbar dator!! :D Jag har med hjälp av datornördar hittat en riktigt bra dator för mig för ett bra pris! Gud vad jag älskar att fylla år!! :D Yay!

Nu är det dags att hoppa in i duschen och tvätta bort svetten! :P

Kramar


Jag och Monika på valborg :)

Girls just wanna have fun

Så var det lördag då! Mina sovvanor har sett ganska lika ut dom senaste dagarna; jag går och lägger mig efter tolv, ligger vaken ett tag, vaknar och hostar x antal gånger under natten och vaknar runt 11 på morgonen då jag går upp. Det här är inte normalt för mig, vanligtvis går jag upp vid 9-10 tiden oavsett vilken tid jag somnar! Hur som, idag har dom tre systrarna hunnit gå iväg med skräpet från kyl och frysen till grovsopprummet och sedan gjort ett besök hos farmor som faktiskt bor precis brevid grovsopprummet. :)

Nu sitter jag funderar på mitt cupcake-party. Jag tänkte nämligen fira min födelsedag med vännerna med cupcakes! :D Grymt bra idé som Monika kom på! Jag tyckte det lät super, så nu är det bara att leta massa recept och börja planera. Jag funderar också lite på vad jag ska önska mig i present, pratade med pappa tidigare och det lät som jag faktiskt kanske kunde få en bärbar dator om jag ville ha det! Hm, det är något att tänka på.

Nu ska vi titta på film; Girls just wanna have fun! :)

Puss och kram ♥


Dom här ser gulliga ut! :) Mums!

Det är dags för fredagsmyyyyyys!

Hm, märkte att jag råkat skära mig på handen precis.. Hur gick det till? :/

Jag gick faktiskt och tränade idag, men förstås var halva gymmet borta pga att dom flyttar alla maskiner nu när dom byggt ut lokalerna! Så det blev mest överkropp i fria vikter. Känner mig alltid lika dum när jag går runt där och ser alla pumpade killar ta 20 gånger tyngre vikter än mig... Hur som helst, fick lite träning utan att dö! :)

Har pysslat lite i mitt rum som jag planerade och sen var jag tvungen att plocka undan i köket innan jag började göra tacos!! :D Nu är jag här och skriver, snart ska vi titta på film och mysa. Tina har inte sett "Forgetting Sarah Marshall" så vi ser den ikväll! Den är så rolig! :D

"Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyys!"




Så här mycket lyckades jag rensa ut igår! :)

Träna, städa, mysa

Det blev riktigt fint i garderoben! Jag kanske borde rensat ut mer, men det är svårt att slänga bort kläder man tycker om. Huvudsaken är att allt får plats nu iaf, vilket det inte gjorde innan. Vi kämpade på ett bra tag, rensningen gick fort, men Monikas pedantiska vikande tog sin tid. Idag tänkte jag fortsätta med att städa resten av mitt rum som behöver en omgång. :) Men först träna! Det blev inget igår eftersom jag kände det var viktigare att städa och tvätta innan Monika kom.

Nån gång idag kommer också kära syster Tina och hälsar på! Hennes bpyfriend åker till Kalmar och stackars Tina vill ha lite sällskap, så ikväll blir det syster-mys i soffan! :)

Kramar! ♥


Julafton 2009 - Tina kramar sönder mig

Dagens dag :P

Var som sagt och såg Vampires Suck, och ja, filmen suger. Så det är inte värt att se den på bio! Kan dock inte neka att den hade sina roliga stunder också, men rent generellt var den ganska dålig. Imorgon ska jag rensa garderoben med hjälp av Monika! :D Kommer bli awesome! Jag tror jag kanske ska palla mig till gymmet också på förmiddagen, det har faktiskt gått snart två veckor sen jag blev dålig i halsen!! :O

Dags att göra iordning sig för sängen! :)

God natt och sussa sött! ♥


Stjärnhimmelen i Ungern! ^^

Dagens uppgift; packa upp och installera kyl & frys

Nu är det exakt 3 veckor kvar tills jag fyller år! Monika hade en bra idé som jag kommer använda till min födelsedag. Jag kommer anagligen ordna en bjudning för en mindre grupp med mina närmsta vänner och sen en stor fest med lite fler personer! Längtar efter att fixa allting, kommer bli mycket planering! :)

Idag kom vår nya kyl & frys. Jag väcktes halv elva av ett samtal där dom undrade om dom kunde komma tidigare, så det var bara att hoppa upp och tömma kylskåpet! :P Så jag har inte gjort så mycket annat än att packa upp kylen och frysen med Kattis.

Imorgon ska jag träffa Issa och Päron!! :D På kvällen jag på bio och se Vampire sucks med Päron och några andra personer. På torsdag ska Monika komma hit och hjälpa mig rensa garderoben, hon är riktigt taggad! ;)

Puss puss ♥


Moppa golvet :)


Kattis river av plasten




Måste finjusteras, men annars är dom på plats! :)

Ungern

Nu var det bra länge sen jag skrev här. Har haft sommaruppehåll kan man säga! Jag kom hem från Ungern för snart en vecka sedan med en något tyngre väska! :) Förutom att det var billigare där än i Sverige hade dom också världens rea i alla butiker. Det gick inte så bra i körtävlingen som vi hoppats på, men vi laddar för nästa år då det antagligen blir en resa till Barcelona - Cantenigros igen.

Hade jättekul tillsammans med Eve och Ame i deras föräldrars hus vid Balaton! Vädret var halvtaskigt så det blev mycket kortspel och bok-läsande istället för att steka i solen som vi hoppats på. En natt åkte vi över till andra sidan sjön och festade hela natten! Från 22.00 till 07.20 var vi där.. Självklart dansade vi inte hela tiden, fanns sköna vilostolar utomhus där vi hämtade krafter några gånger, men annars var det fart hela kvällen! Det var ett stort område där alla pubar och klubbar var samlade på ett och samma ställe, vi vandrade omkring mellan ställenena både inomhus och utomhus och träffade massor av roliga människor. Jag vågade till och med gå upp på bardisken med Eve och dansa! På samma bar hade dom några gånger underhållning i form av att hälla sprit på bardisken och tända eld, när dom torkat bort den sista elden gick en av personalen upp på bardisken och hällde sprit i allas munnar närmast bardisken! :D DET kallar jag en riktig bar!

Tillbaka till verkligheten, imorgon levereras vårt nya kylskåp och frys! Jag och Kattis måste vara hemma för att ta emot, jag kanske borde passa på att städa mitt rum då. Resten av veckan är lite luddig, har iaf planer på att träffa Issa och Päron på onsdag, sen får vi se! :)

Kram på er! ♥


PH, jag och Eve utanför tävlingslokalen :)


På stranden i Balaton - vi väntar på att ovädret ska försvinna


Eves pappa gör Gulaschsoppa till kvällens Gulasch-party :)


Underhållning på hög nivå! :D


Ute på restaurang en kväll


Vårt hus, man ser lite av bergen och det fina landskapet runtomkring!



Systrarna Homonnai ♥


På väg från Balaton med tåg, åker förbi många majsfält..

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0