Nu börjar allt det roliga! :D

Har kommit hem från en härlig danslektion! :P Nä, inte så härlig, men det var riktigt skönt att sträcka ut och träna igen efter gårdagens träning. Jag blir ofta stel när jag inte tränat på ett tag och jag kännde mig stel idag också. Vilket blev bättre efter dansen! :D

Ikväll är det packning som gäller. Ska först och främst packa det jag ska ha med mig imorgon till Vemdalen, men jag ska också kolla lite vad jag vill ta med till kryssningen på tisdag. Jag har nämligen inte så lång tid emellan mina resor! Kommer hem sent måndag kväll och åker med båten tisdag eftermiddag. Jag måste hinna duscha ikväll också, så det är bäst att sätta lite fart!

Hoppas att jag tar lite bilder i fjällen som jag kan lägga upp innan jag drar iväg till Riga! :)

Om jag inte skriver senare ikväll, Glad Påsk till alla!! :D

Passa på att äta massor av godis nu! Puss och kram! ♥


Hihi ^^ Längtar till kryssningen!

Core

Efter lite plugg, Sex and the City och Vecko Revyn pallrade jag mig iväg och gick på ett core-pass på friskis. Har inte varit så aktiv den senaste veckan, så det var ganska jobbigt men ändå väldigt roligt! Konstigt nog blir jag lite glad av träningen, men det kan ju bara vara positivt för mig själv! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag plugga lite mer till provet.

Puss ♥

Plugg..

Idag kom deklarationspapprena hem i brevlådan. Tråkigt nog får jag inte så mycket pengar tillbaka, men det var iaf något! :) Har tagit en paus i religions pluggandet, ätit lunch och läst i Vecko Revyn, men ska snart fortsätta läsa i boken. Ska bli så skönt när morgondagen är över och det är lov!

Datorhögtalararna spökar lite, volymen höjs och sänks fram och tillbaka hela tiden när jag lyssnar på musik. Hm, men det verkar som det är vid en viss volym som den gör så.

Time to study..

Hehe..

Nu har jag lekt flera timmar med designen på bloggen. Börjar bli lite trött nu, men å andra sidan har jag en rosa blogg nu! :D Yay! Tänkte försöka göra lite mer, men det får bli en annan dag. Nu måste jag sova, imorgon ska jag ju plugga hela dan. >.< Aja, hoppas det blev en hyfsat bra förändring.

God natt! ♥


Lekt lite med en ful bild ^^ Blev finare så här tycker jag!

Ohh vad mycket att se fram emot!! :D

Det är inte mycket kvar på denna vecka för mig. Imorgon är vi lediga och då ska jag plugga inför provet vi har på onsdag. Torsdag morgon åker jag och mamma till Vemdalen, ska äntligen få åka lite bräda! :D Måndag kväll kommer vi tillbaka. Tisdag eftermiddag åker Jag, Päron, Monika och Cecilia (pärons gamla kompis) på kryssning till Riga! Två dygn blir vi borta och festar järnet! Torsdag morgon kommer jag hem igen och då måste jag ta det lugnt minst en dag. Jag borde också plugga lite på lovet, så det blir väl dom sista dagarna som jag får ägna åt det.

Förutom detta fullspäckade påsklov har jag nu en resa i sommar att se fram emot. Igår satt jag och Mia och tittade på resor till Kroatien hela kvällen. Efter att övertalat mamma om det lite dyrare lägenhetshotellet bokade vi resan! Annars fanns det ju en risk att det inte skulle bli av, som mamma sa i slutet :P Så den 26 juni drar jag, Kattis, Mia och mamma till Split i Kroatien :D Yay, solsemester!! Sen åker ju kören till Ungern i sommar också, den 27 juli för att vara exakt.

Jag fick lust att räkna upp alla länder jag varit i mer eller mindre. Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, England, Frankrike, Spanien, Italien, Ungern och snart också Lettland och Kroatien. Bara Europa en så länge, men jag har planer på att brädda min karta i framtiden! ^^

Puss och kram! ♥


Mm, längtar till den tropiska värmen! :)
Bilden är tagen av mig i Spanien 2008

Suprise, släktmiddag!

Helt plötsligt i min dvala får jag reda på att det blir "gäster" till middagen. Alltså, Tina och pojkvän, pappa, farmor och mormor förutom Mia som redan var här över helgen. Så helt plötsligt är det släktmiddag och jag måste hoppa ur mina mjukisar.. :( Jag hann göra klart det jag höll på med innan dom kom iaf, nämligen skruva fast mina nya lägre sängsben! :D Nu är jag stolt över att jag åstakommit nånting nyttigt idag.


Nu är min säng lite lägre och lite stadigare!

Cupcakes and cocktails!

Woho, det blir en kryssning till Riga på påsklovet! :D Emelie fick med sig sin gamla kompis Cissi och jag fick med mig Monika!! På tisdag nästa vecka åker vi och är borta i två dygn, festandes två nätter i rad! xD Det bästa av allt är att det är 18-års gräns i tax-free också! Ser fram emot denna lilla semester :)

Igår lekte jag med Sandra som sagt. Först var vi på Åhléns tillsammans med min mamma och Kattis och köpte inflyttningspresent till Tina. I heminredningsavdelningen blev vi bjudna på jättegoda cocktails gjord av jordgubbar och mynta. Sen gick vi till H&M och Sandra hittade världens sötaste linne med cupcakes på som båda köpte i varsinn färg. ^^ Var så sjukt mycket folk så vi åkte hem ganska snabbt igen. Efter middag hemma åkte vi in till söder för att ta en drink på nån bar, men det visade sig vara väldigt svårt. Alla barer hade dörrvakt och åldersgränserna var 20, 21 och 23 överallt! Tillslut gick vi förbi SNAPS, där var det ingen dörrvakt så vi gick in, lämnade jackan i garderoben och gick till baren. Blev en mysig kväll trots allt :)

Idag har vi förlorat en timme då vi ställt om till sommartid. Jag sov inte så länge, så det spelar inte så stor roll för mig. Nu blir det ju ljusare ute senare på kvällen! :D Har spenderat denna förmiddag med att titta på Sex and the city och äta godis från påskägget.. :P





Love the cute cupcakes!! ♥ :D

Lördag

Idag ska jag leka med Sandra! :D Men först ska pappa komma hit och lämna påskägg och fika. Ska bli kul att träffa Sandra och vandra runt i stan, senare ikväll kanske vi ska gå ut och ta en drink! Inte ut på nattklubb alltså, utan bara sitta och chilla och snacka med en drink.

Nä, nu borde jag duscha!

Puss och kram! ♥


Stövelkastning på PH's födelsedags firande! xD

Svullo

Det känns som jag bara har ätit hela dagen, vilket faktiskt stämmer ganska bra. Jag och Emelie var i skolan och jobbade med projektarbetet, halva klassen åkte till Göteborg idag så vi var egentligen "lediga". Vi gjorde ett kort besök i forum, för då ringde mamma och sa att vi skulle äta middag för att fira att Tina och Jonatan köpt lägenhet. Så åkte direkt till restaurangen och hade det riktigt trevligt med min väldigt jätteglada syster! :) Sen blev det filmmys med Kattis och mamma. Vi såg aldrig 'the ugly truth' igår, så det blev den idag istället. Imorgon ska jag träffa Sandra som imorse messa och kände sig ensam. ♥ Så jag ska rädda sötnosen och hitta på något kul imorgon! :D

Jag föreslog till Päron idag att vi borde åka på kryssning på påsklovet och efter att kollat på tallinksilja's hemsida är vi båda fett taggade! xD Båda kan åka, men vi måste ha två personer till med oss, så.. :P Blir billigare då hytten är för 4 personer.


Bild från Mickis middag förra veckan :)

Spänd i skinkan ^^

Hujeda mig, va trött jag är! Gick på dansen igår trots att jag var skittrött och bakis ^^ Men det var kul, vi gjorde klart dansen så nu kan vi börja fila mer på tekniken stegen. Jag vaknade med värk i hela kroppen idag, antagligen träningsvärk, är sjukt stel i ryggen och spänd i rumpan! :P

Idag åkte jag som sagt till Pappas jobb och träffade chefen för supportavdelningen på Handelsbanken. Fick se hur det ser ut och vad dom håller på med. Dock är det inte så stor chans att jag får ett jobb där eftersom dom kanske inte ens kommer söka sommarjobbare. Men men, nu har jag iaf sökt något. Jag ska börja söka fler jobb nu, kan inte vara hemma hela sommaren. Jag behöver pengar!! o.O Efter mötet så åt jag lunch med pappa, sen åkte jag till centralen. I väntan på att snabbbussarna skulle börja gå kikade jag in på Åhléns och H&M. Köpte en ny kalender och en film 'The Ugly Truth' på Åhléns. :) Så ikväll blir det filmmys i soffan!

Har precis lagt över bilder från mobilen till datorn på alla klänningar jag provade. Blev några bra bilder som jag vågar visa här! :P

Enjoy! ♥






Den ska vara svart, men ser lila ut på bilden..


Klänningen som jag hade på skivan i tisdags! :)
Blev inte så bra bild, men den är jättefin! ♥



Snyft :'(

Jättefint klipp från Eclipse! Ha tålamod när du ska titta på den, videon tar ett tag att ladda upp.

Bakis-onsdag -.-

Fick inte tag på min syster förens måndag morgon. Bestämde mig iaf för att åka dit efter kören och hitta en lämplig klänning till skivan med Hollywood-tema. Det blev en sen kväll, men jag fick låna så fina klänningar så det gör inget! Vi tog kort på alla jag prövade, ska lägga upp några om dom blev bra! :P

Igår då, Filip kom hem till mig och vi åt middag och tittade på film. Sen åkte vi till Rose på Hamngatan där skivan var. Jättefint ställe, men det var ohyggligt dyrt. Fick sällskap hem sen iaf, somna nästan på bussen.. Stannade hemma från skolan idag, bakis och skola går inte ihop! :P Tittade på New moon igen med Filip på dagen, blev jätteseg efter det.

Nu ska jag kila över till farmor som vill ge oss bullar.

Söndagsångest?

Är så sjukt trött idag! Igår efter New moon satt jag vid datorn till halv tre på natten, ledsen som man blir ibland när man saknar någon. Var ju tvungen att gå upp vid tio eftersom körrepet började elva.. Kunde inte åka till Mia direkt efter kören som jag tänkt, mamma kom på imorse att Mia är i fjällen. Jag har fortfarande inte fått tag i henne, så jag vet inte riktigt hur det blir med klänningen på tisdag. Har en som skulle fungera, men den är ju inte så glammig.. Jag vill vara glammig! :(

Helgen har också svischat förbi i full fart, imorgon är det skola igen och då två veckor kvar till påsklovet. Man måste räkna ner till loven för att orka med skolan. Usch, usch! Ser fram emot att åka lite bräda i fjällen på påsk iaf! Det blir onte så många dagar, men det kan bli riktigt härligt om det är soligt ute! :)

Ahh, ikväll blir det hemmagjord pizza! Mums mums! Och nu borde jag plugga :P

Puss och kram! ♥

Våren är snart här!

Idag var det fantastiskt vårväder ute, men jag själv fick inte njuta så mycket. Jobbade från 10.30 till 18.15 idag, men under min rast satt jag ute i solen och värmde mig! :) Fick skratta ordentligt på jobbet idag, vi läste i boken 'den som inte tar bort luddet ska dö' (olika roliga lappar samlade i en bok) och det är helt sjukt vad människor skriver! xD Eller hur fel det kan låta om man skriver fel. Igår fick jag New moon och snart ska jag titta på den med mamma. Har precis tittat på Vampire diaries som jag missade i torsdags. Jag städade på mitt rum och glömde bort tiden! >.<

Igår fick jag min studentmössa också! Den ser jättebra ut när man bara kollar på mössan, men mig med mössan på ser ganska fult ut dock.. :P Firade Mickis 19-årsdag igår också, blev bara jag Micki och PH. Vi åt god mat, pratade och fotade massor. ^^

Dags att se på New moon! Imorgon ska jag förhoppningsvis leta efter en klänning hos min syrra som jag kan ha på tisdag då jag ska på en skiva med Hollywood-tema.

Bye sweethearts! ♥

Herregud, Eclipse trailern!!

Nu är jag lite efter, men trailern till Eclipse har ju fan kommit!! Det märks att jag inte är lika besatt av Twilight-serien längre..

Föreläsningsdag

Idag har alla i klassen spenderat sin dag i huddinge aula på Ung handels dag och lyssnat på föreläsningar. Är inte världens roligaste, men alla var mer eller mindre intressanta att lyssna på! Den sista kanske var den bästa, Paulo Roberto berättade om sitt liv och karriär! Det var mycket skratt, men också mycket allvar. Något av det roligaste var när han sa att livets näst största njutning var mat. Efter det började alla tänka på den största njutningen och det fnissades en hel del. Det roligaste var när han drog upp byxorna och visade 80-talets heta pungbralla! ^^

Trots allt detta roliga och tankeställande föreläsningar började jag känna mig nere efter att skiljts från Päron och Sarah.. Jag blir frustrerad på mig själv för att jag vill gråta för det jag tänker på. Usch, jag vill inte vara ledsen! :'(

Jag vet inte riktigt.. drömmar och verklighet.. svårt att hantera.

Skolan rullar på fast jag helst inte vill vara där. Eller det där är fel, det är inte jobbigt att vara där på lektionerna, det är alla uppgifter prov och redovisningar man måste jobba med utanför skolan som suger! Idag läste jag klart min bok, Jane Eyre, och den slutade lyckligt till slut! Den är ganska tjock, typ 550 sidor, men handlingen byter totalt spår några gånger och därför är den inte så förutsägbar! Men jag gillar den, lite annorlunda mot Stolthet och fördom som ändå liknar i genre och tidsepok.

Pappa kom och åt middag ikväll hemma hos oss. Vi åt rester från igår, fläskkotlett med ungstekta morötter och potatis och bea-sås. ^^ Jag ska med pappas hjälp försöka få jobb på Handelsbanken (han jobbar där). Nästa torsdag ska jag dit och sälja mig själv :P

Snart dags att sova. Jag börjar nästan tycka drömmarna är bättre än min vardag just nu. Drömmer om samma person varje natt, men dom är alltid helt olika. Jag gillar dom så mycket för att jag får vara med denna person hela tiden då. Känns väldigt surt när man vaknar och inser att man ska till skolan.. Fast jag vill ju ha verkligheten också, alltså den jag drömmer om.




Wtf hände med tiden?? o.O

Tiden försvann snabbt nu på kvällen.. Jag sitter vid datorn och kolla resor för i sommar och så kolla jag på klockan och får världens chock! 22.00!! o.O Egentligen inte såå sent, men imorgon är det ju skola och jag är väldigt trött. Blev bara träning idag, gick och handlade med syrran efter jag duschat och sen lagade vi mat. Resten av kvällen satt jag vid datorn och tappade som sagt helt bort mig i tiden.

Det blir kanske en resa till Athen i sommar med mamma och syskon. Helt ok priser, billigare än Azorerna (alla resorna var slut..) som var tanken att vi skulle åka till.

God natt!

Inge kul..

Otroligt vad jag segar mig denna dag. Gick upp halv elva, åt frukost, tittade i tidningen, satte mig vid datorn och pillade. Sen var Kattis två kompisar här så jag satte mig i köket och började prata med dom istället, vid tolv gick Kattis för att jobba på Friskis men jag och Kattis kompisar satt kvar och pratade. En timme senare gick dom också, men vi ska träna tillsammans på friskis vid tre tiden idag. Aha, sen tänkte jag jag borde städa mitt rum, så då satte jag på mig kläder och så såg jag min Linkin Park CD som jag köpte förra veckan, så jag var tvungen att sätta på den på datorn. Sen fastnade jag här igen, sjöng med alla låtar och kollade texterna i häftet.. >.<

Nu är det bara 45 min kvar tills jag ska träna, så förhoppningsvis gör jag något i mitt rum innan jag går! Det är lite tråkigt att vara ensam hemma.. -.-

Dags att göra något nu..

Lite gott och blandat xD

Melodifestivalen är slut nu och det var bruttan som vann. Ingen var egentligen skitbra, så det spelar väl ingen roll vem som vann. Men det gick ju sämre för henne när utlandsjuryn röstade.. Vilket betyder att Sverige nog är SCREWED i Eurovision! xD Men hon kunde sjunga i alla fall! Haha, jag är nu full av chips, morötter, gurka, dipp och cola.. ^^

Jag skulle fått se genrepet av melodifestivalen tidigare idag om jag inte hade jobbat. Min äldsta syrras pojkvän hade fixat biljetter eftersom han fixar ljuset på efterfesten! Sen skulle jag ju på middag hos Micki som fyllde 19 år igår, men dom hade tydligen flyttat fram det till nästa vecka utan att jag visste det. Blev lite irriterad när jag får reda på det samma dag, hade tagit med present och allt till jobbet för att kunna åka direkt. Men, men, SHIT happens! Fick titta med mamma istället. -.-

Hade en riktigt rolig kväll i torsdags när skivan va! Lite tråkigt dock att alla gick så tidigt, speciellt Filip. Blev ganska ledsen då.. Men jag älskar er alla som kom i alla fall, tack underbara NI!! ♥ ♥ Fick ganska många bra bilder från festen eftersom jag hade en privat fotograf, Monika! Tack kompis för att du ställde upp! ♥

Här kommer massor av bilder från festen! Bara massor av människor! xD



















Puuuuss!! ♥ ♥




The Day!

Dagen med stort D! Ikväll är det min studentskiva och middag!! :D Jag är taggad för en utekväll och kommer förkröka hemma med Sandra och kanske PH. Innan dess måste jag duscha och göra något med mitt hår. Sminka mig kan jag göra när dom är här. Blir antagligen en drink och tequilashots här hemma, på skivan ska jag köpa cosmopolitan igen! ^^ Jag måste tänka på att inte dricka så mycket eftersom jag ska jobba imorgon. Men jag ska ha lika kul för det! :D

Nu måste jag duscha :)

Hej svejs!

Woho, minneskortsläsare!! :D

Jag kanske är liiiite efter när det gäller teknik och datorer, men jag har precis upptäckt minneskortsläsare på min dator! ^^ Visste inte att det fanns en sån, och jag som har klagat ett halvår på att jag inte kan ladda upp bilder från min kamera eftersom min kamerasladd är spårlöst försvunnen. Pinsamt.. xD

Nu har jag iaf laddat över bilderna som fanns på kameran, så inom en snar framtid blir det för- och efterbilder på lägenheten. Måste ta efterbilderna också, vilket betyder att jag måste städa lite!! ^^ Ärligt talat blev jag jätteglad nu, den här upptäckten har lyft upp hela den här dagen!! Kommer att lysa upp nästa dag också då jag kan få massor av bilder från skivan!! :D

Puss puss!

PS. Nu är det True Blood på tv!! :D

Woho!

Imorgon smäller det! Äntligen dags för årets första studentskiva, MIN! xD Har lite att göra nu ikväll, ska packa kläder som ska lämnas hos Päron efter skolan imorgon. Jag ska nämligen sova där två nätter och på fredag ska jag jobba också, så det är lite grejer att fixa! ^^ Jag och Sandra kommer förfesta hemma hos mig, tequilashots och drinkar! xD

Awesome, awesome, AWESOME!! :D

Styrelsemöte

Har härligt styrelsemöte med kören ikväll! ;) Så jag värmer lite mat just nu och ska sen hoppa in i duschen. Efter det är det väl inte så mycket kvar på denna dag, när jag kommer hem från mötet måste jag sova.. ^^ Imorgon ska vi till slottet på studiebesök med klassen, det kommer ju bli intressant.. :P

Nehe, nu fanns det inte så mycket mer roligt att skriva. Så då tänker jag äta! xD

Puss och kram! ♥

Awesome weekend!

Lördagen blev hur bra som helst! Ska inte berätta vad som hände, men jag hade jätteroligt trots att kvällen blev ganska dålig för några andra.. Men sen var jag nog mest packad av alla, Päron säger att jag aldrig varit så glad i mitt liv och att jag var helt förtjust i Amandas cosmopolitan! ^^ Den var jättegod och ser ju så bra ut! Och förutom allt annat så gör en viss person mig väldigt glad!

Vi fick tillbaka vårt matteprov idag och jag blev överaskad med ett MVG!! :D Jag blev jätteglad för det är typ mitt första MVG på matteprov även om jag är ganska bra på matte. :P Nu är det inte heller långt kvar till min studentskiva! På torsdag smäller det, och jag har lovat mig själv att inte dricka så mycket som jag gjorde i lördags. Ska ju jobba på fredag, så det är ju bra om jag inte ser förjävlig ut.. :P

Lyssnar på awesome musik just nu och ska snart laga mat.

Thank God for music!! ♥♥

BAAH! Snart är det lördag!! :D

Idag har jag varit lite flitig! Jag och syster gick till centrum och handlade, blev jättetugnt trots att vi delade upp maten i fyra kassar.. Jag har också läst ganska mycket i min svenskabok, Jane Eyre. :) Sen var det jag som lagade mat ikväll och då fick jag också bestämma när det var jag och syster som handlade. Blev Flygande Jacob, kyckling med banan, bacon, grädde, chilisås, curry och jordnötter! :D

Imorgon är det partyyyy!! Är otroligt taggad nu, vill att det ska bli imorgon kväll nuuuuu! xD

Lalalaaa! ^^

Sportlovet lider mot sitt slut, snart är det skola igen.. :( Men jag har ju fortfarande imorgon kvar då man ska ut på krogen och festa!! :D Jag kommer att få förkröka själv hemma, känns lite tragiskt faktiskt och sitta och shotta själv på rummet.. ^^ Men, men, så får det bli. Har inte råd att köpa så mycket när vi är ute, så då måste man börja hemma! ;)

Igår var jag och Päron inne i stan och strosa runt. Jag köpte det sista till min skiva och Päron hårspray och mousse. Sen åkte vi hem till mig och jag provade hela min outfit till skivan. ^^ Sen fortsatte vi kolla på en animeserie vi började kolla på i måndags. Kollade i min drinkbok och jag tyckte vi skulle prova göra bloody mary med min drinkmix som jag fick när jag fyllde år. Dom blev jätteäckliga så vi hällde ut dom och tog varsin cider istället och tittade på Vampire diaries! :)


En suddig bild på min pinup-outfit! ^^


Busigt Päron! ^^

Wonderland!

Idag har varit full med aktiviteter. Sov "länge" i morse för engångs skull, nästan tio :P Sen hann jag inte göra så mycket innan det var dags att dra till stan för att äta lunch med Mami och systrarna -1. Efter lunchen tittade vi på lampor med Mami, jag fick äntligen en riktig lampa till mitt rum!! :) Det negativa är att glödlampan inte lyser upp så bra.. ^^ Bara mysbelysning där inne nu! :P  Hur som helst är den snyggare än de tidigare glödlamporna. Strosade sedan omkring på Åhléns med Tinisen (min näst äldsta syster). Efter att hon började bli trött var jag ensam kvar i stan för att vänta på PH, Cissi och Micki som jag skulle möta fem. Jag var lite trött då, så jag satt på sergel och väntade i 45 minuter. Inte så mycket till underhållning där.. Tillslut kom dom iaf och då åt vi på donken och sen gick vi till bion för att se 'Alice i Underlandet'!! :D Den var inte helt helt fantastisk, men absolut väldigt vacker gjord.

Sen får jag inte glömma den nya säsongen av True blood som började ikväll! :D Så spännande, avviker från alla normala serier på tv. ^^ Speciellt när det gäller sex, det är inte mycket som man inte får se i true blood! :P

Puss på er! ♥

Bibbidibobbidi doo

Jaha, så har man tråkigt igen då. Ensam hemma, mig själv som det enda sällskapet är supertråkigt.. >.< Imorgon ska jag se Alice i underlandet med PH, Micki och cissi. Kommer bli kul, är lite ledsen att vi inte ser den i 3D bara.. :( Annars finns det inte så mycket att se fram emot förens lördagen då det blir utgång med ett gäng främlingar (nästan bara för min del). Pärons kompis Carro fyller 19 år, så därför utgång med främlingar (för min del!) ^^

Ensam hemma nu..

Jaha, så var man helt ensam hemma då.. Har ingen aning om vad jag ska hitta på helt ensam :( Kan ju alltid titta på film förstås, kan vara rätt mysigt! :) Den stora frågan är ju vad man ska se då istället.. :P

Ser framemot morgondagen! ^^

Måndagar alltså..

Idag kommer Päron hit för lite plugg. Vet inte hur mycket plugg jag orkar, men sällskapet behöver jag! Är galet sällskapssjuk just nu!! o.O

Jag har börjat märka att träningen faktiskt ger ett resultat, så jag är verkligen motiverad att fortsätta med träningen. Det är nånting positivt iaf! :) Tyvärr har jag blivit lite snuvig och då om jag blir förkyld kan jag inte träna.. :( Får hoppas det går över istället!

Ska nog hoppa in i duschen så jag inte ser så sliten ut när Päron kommer. Städa lite på rummet kan också behövas..

Kramar ♥

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0