Myslördag!

Efter jobbet idag träffade jag Monika. Vi gick till gamla stan och satt på ett fik och pratade. Vi bläddrade igen hela min drinkbok jag köpte idag på jobbet! :P Hittade några roliga som jag tänker göra nästa lördag då det blir tjejmiddag hemma hos mig! :D Drinkar och tjejsnack, det kommer bli underbart! ;)

Nu blir det hemmamys med mamma och Mia i soffan. Jag har köpt svenska lantchips och holiday dipp! Och vi har cola dessutom!! :D :D

Time to go myyyyyyyyyyyyyyyyyysa! ♥


Bild tagen och redigerad av mig! :)

Jaa..?

Var tillbaka i skolan igår trots två ynka lektioner som dessutom blev lite röriga pga en obligatorisk föreläsning som vi inte fått någon information om! Men den började i princip när vi slutade så.. det blev ju som det blev.. :P Åkte in till stan och lunchade med Mia. Vi gick till Zara och kollade in rean efter maten och jag hittade två fynd. ^^ Mia var tvungen att gå tillbaka till jobbet och jag promenerade till Åhléns City och köpte en parfym hon ville ha. Samtidigt passade jag på att titta på clinique's avdelning, dom har ju ett erbjudande just nu så om man köper två valfria produkter får man ett gift set. Inget dåligt gift set om ni frågar mig! Det var sex produkter i små förpacknigar; en face scrub, ansiktsvatten, fuktkräm, dagkräm, mini mascara och ett läppstift!! Vad gör man inte för det liksom?! Jag köpte en foundation och en mascara :)

Träffade Mickis idag! Vi åkte till Liljeholmens centrum och kikade i butiker. Jag är stolt att jag inte köpte något! :D
Vi fikade och satt och pratade med en jättegod morotskaka! ^^ Sen har jag mysat med mamma i soffan tillsammans med pizza, cola och 'På spåret' och 'Skavlan'!

Imorgon blir det jobb och fika med Monika! :D

Taataa! <3

Trist och tråkig

Igår vaknade man av huvudvärk, men tvingade sig till skolan för att gå på viktig svensk-lektion. Huvudvärken blev bara värre så då drog jag hem. Sen ligger jag i soffan och vilar resten av dagen. Tvingar mig själv att gå på core-pass med Kattis på kvällen och det känns faktiskt ganska bra efteråt. Spänningarna lossnar lite och man får frisk luft på vägen dit och tillbaka! Sen är jag jätteduktig och går och lägger mig halv tio för att få sova länge och orka gå upp till skolan, men nähä, det gick inte alls. Vred och vände på mig till halv fyra på natten innan jag äntligen fick en stunds sömn! Sä här är jag, hemma med den dumma huvudvärken igen och sömnbrist. Tänker inte sova något på dan, ikväll måste jag somna så jag kan gå till skolan imorgon!

Jag känner mig trist och tråkig utan något att se fram emot. Världen är emot mig just nu, allt känns bittert.

Funny!! :D

Här är den otroligt roliga videon, Tokio Hotel - monsoon misheard lyrics! :D


Slow day

Jobbat idag, var med och stängde för andra gången. Lite läskigt, känner mig jättedum när vi räknar kassorna! :P
Var lite social med gamla vänner efter jobbet. Mötte upp Sandra och Monika i centrum och gick sedan hem till mig. Sandra stannade inte så länge, hon skulle jobba imorgon. Men jag och Monika drack te och pratade om det ena och det andra! Mysigt vännen :)

Har räknat alla studentskivor jag antagligen kommer gå på, det är nu 10st i min kalender.. >.< Men det blir nog kul! :P

Mmm, taaacoooos!!

Läste just mina mejl och fick en glad överaskning, kören har blivit inbjuden till körtävlingen i Ungern i sommar! Det betyder att vi får gratis boende och mat under hela tävlingen, men roligast av allt; man får åka utomlands!! :D

Ikväll lagar jag tacos, och senare kommer kattis kompisar över för att ha coctailkväll. Dom ska blanda massor av drinkar och jag får också vara med :) Kanske dags att börja nu, är lite hungrig faktiskt! ^^

Puss ♥

Pigg och alert!

Idag har jag varit duktig. Slutar elva på torsdagar så det betyder att man hinner ganska mycket! Först handlade jag på vägen hem, hade glömt mina nycklar så jag kunde inte komma hem före klockan ett då min kära syster skulle komma. Kassarna blev jättetunga, så när jag kom hem skakade mina armar av utmattning! ^^ Efter det bar det av till gymmet (tar bara 5 minuter att gå). Och nu är jag tillbaka, med krafter från en apelsin, och ska snart ta itu maten. Det blir stekt lax med grillkrydda, potatis och fisksås! Åt det hos Päron en gång och det var sååå gott! Mums!!

Puss puss! ♥


Bild tagen med Monikas kamera på min födelsedag!

Fokusera

Det känns bra att vara tillbaka i skolan även om alla krav och deadlines kommer tillbaka på allt skolarbete. Men man ska inte fokusera på det negativa! Man äter bättre i skolan än man gjorde på praktiken, även om maten inte är godare! :P Och jag som är så sockerberoende småäter inte i skolan, det är lunchen som gäller. That's it! Sen slutar man ju mycket tidigare också, vilket betyder mer tid till annat. Kattis sparkar mig jämt och ständigt i rumpan för att få mig och träna mer, och även om jag inte är såå motiverad, så är det enklare att satsa på träning när man har mycket tid över efter skolan!

Nu har vi äntligen fått biljetter till vår studentskiva! :D Jag hittade den tröja jag funderat på att ha till min pinuppakjol och den får duga om jag inte råkar hitta en ny superbra tröja förstås. Synd bara att klassen är så grupperad att några har bestämt ett eget tema trots att klassen gjorde ett gemensamt beslut. Det är för lite respekt för andra i vår klass!

Lite som bilderna nedan kommer min klädsel att bli.
Kanske också som en blandning av pinup och rockabilly!



Så har det varit!

Ibland rullar det på så man inte har tid att sitta vid datorn så länge, och den här veckan var en sådan! Var i Norrköping med Päron och shoppade; fyndade ett par skinnstövlar med nitar, köpte en kofta, ett linne, benvärmare och lodisvantar! Sen började skolan samma dag som kören startade och sedan dansen på onsdagen. Tisdags tränade jag med syster. hade träningsvärk i flera dagar..

Torsdags gick jag på bio med PH och såg 'Har du hört rycktet om Morgans', en bra och underhållande film. Efter bion hamnade vi på Åhléns och jag shoppade igen! En jättesöt blommig klänning från OASIS! I ♥ it!! Hade gjort planer med Eve att träna på fredagen men vi åkte till stan och shoppade istället. >.< Hittade inte dom snygga partyskorna jag sett dagen innan på Zara, men en svart snygg vår-/höstjacka blev det! :D Köpte också en svart t-shirt med en elefant på från H&M.

Igår efter jobbet hade jag och Mia hemmamys! Vi åt hemmagjorda hamburgare till middag och åt nachos med egen guacamole och fruktsallad! Mums! Sist, men inte minst, idag så gick vi upp "tidigt" och tränade. Efter det åkte jag och Mia och tittade på en lägenhet som hon var intresserad av. Det som hände när vi var klara där är kanske inte så svårt att gissa, med tanke på upprepat betende senaste veckan.. Vi shoppade. Jag shoppade IGEN. En kavaj, en partyväska, ett skärp och underkläder. Den nya BH:n är till studentskivan, den passar i vårt tema; pinup/rockabilly!

Ska inte plåga er med mer text! Ska försöka få lite bilder på alla kläder jag har köpt. :)

Puss puss! ♥

Jag och PH efter bion! ♥

Julklapp från pappa (kom hem i tisdags), presentask med Vera Wangs doft Princess!

Skitkallt!

Idag bär det av till Norrköping med Päron! Har inte packat än, men ska snart göra det. Musiken är fixad, laddade över lite ny musik till mobilen igår efter bion. Sherlock Holmes var jättebra om nui undrar! Bästa filmen i år hittills ;)

Idag är det äckligt kallt ute, värre än igår. Så det får bli dunjackan till Norrköping om jag inte vill frysa ihjäl, men den är väldigt opraktisk om man ska gå och shoppa. Vilket vi ska göra imorgon.. >.< Aja, det är bäst jag börjar med packningen nu.


Bilder från igår :)

Nytt år, nya misstag

Det straffar sig när man inte tänker så långt. Idag tänkte jag gå och träna, så jag bytte till träningskläder packade väskan och gick till friskis, för att upptäcka när jag drar i handtaget och det är låst att det är stängt idag! 'Suck', det var bara att traska tillbaka hem och klaga på bloggen :P

Jag har ett nyårslöfte i år som jag verkligen ska försöka hålla!
  • Träna minst 2 gånger i veckan
  • Inga sötsaker och läsk på vardagar (jag ska försöka att hålla mig borta från det söta på helgen också :P)
Jag kanske också borde ha som löfte att jag ska skriva på bloggen typ minst 5 gånger varje vecka, för min egen skull alltså :) 2009 var ett tufft år med många nedgångar trots mycket annat positivt också. Men jag känner också att jag själv har vuxit som person efter allt som har hänt. Nu är jag redo att möta ett nytt år som förhoppningsvis kommer bli ett av de bästa i mitt liv! Nu lämnar jag 2009 bakom mig och går in i 2010 med nya krafter :D

Lyssnar på min favoritlåt just nu, 'somewhere only we know' med Keane, och jag tycker att du också borde lyssna på den nu! :)


Gott nytt år! 2010

Jag har varit dålig bloggare och bara levt i verkliga livet, så nu kändes det som det var dags att skriva lite i cyber spejset. Jag firade nyår hemma hos Päron med ett grymt härligt gäng! Bästa nyår någonsin! ♥ Nyårsdagen var jag, Kattis, Mamma, Mia och Micke ute och åt brunch på Rival. Efter att bara sovit 5 timmar på nyårsafton tog jag igen dom genom att sova 12 timmar nästa natt :) Och därefter 10 timmar vilket resulterade till att jag inatt inte kunde somna förens efter fyra på morgonen.. Igår möttes jag och Päron för att köpa bussbiljetter till Norrköping. På onsdag åker vi dit och bor hos Pärons mormor och morfar, för att kunna shoppa vilt. Tydligen är det inte så utplockat där som här i Stockholm, så därför åker vi på denna shoppingtripp och hoppas på att vi får med oss många fynd!

Så efter jag och Päron köpt bussbiljetterna strosade vi lite på stan innan vi satte oss på ett fik och pratade en lång stund. Hon var trött på att vara hemma hos sig så jag fick sällskap hemma resten av kvällen också. Vi svullade chips, morötter och gurka med dipp framför X antal 'sex and the city'-avsnitt.

Idag umgicks jag med PH hemma hos mig. Jag bakade chockladmuffins i mina färgglada silikonmuffinsformar (dom är jättebra, muffinsen lossnar direkt om du vänder den upp och ned!). Sen myste vi i soffan och såg på många 'sex and the city'-avsnitt. Vi bokade platser till sherlock holmes filmen till imorgonkväll.

Förutom ovanstånde saker har jag hunnit jobba några dagar, shoppat "lite" nya kläder och varit hemma i soffan och tittat på film.

Så, det var lite uppdatering från de senaste dagarna. Btw, vi har fått spotify på datorn nu också! Yay! :D

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0