Jag hälsar er alla som förr mången gång..

Det börjar nu närma sig lucia och jul, och London för den delen också! :) På tisdag är vi ett litet gäng från kören som ska lussa på SEB-banken för att få lite mer klirr i körkassan! På torsdag bär det av mot London för shopping och julklappshandel! Tiden går så himla fort! Nu är alla kurser på C3l avslutade förutom historian där jag har två uppgifter kvar att göra ikväll.. Ska försöka hinna klart med en och lämna in ikväll. Sen när vi kommer hem är det jul- och luciakonsert i Tyresö Kyrka med kören och jag kommer vara lucia!! :) Sen blir det mer jobb igen och ganska snart också julafton och nyårsafton! :D

Puss på er! ♥

Var är julstämningen?!

1 december, och det känns som man är längre bort från julen någonsin! Snön är för mig den ultimata julstämningen, utan den är det faktikst inte lika kul! Så som det ser ut nu verkar den fröja en vecka eller två till. Håller tummarna att den dinglar ner snart! Det känns inte heller som att det bara är två veckor kvar tills jag åker till London med tjejerna!! Men jag är supertaggad på att shoppa, mitt största bekymmer är hur mycket pengar jag ska tillåta mig själv att spendera. Blir ett tufft beslut!

Händer mycket och ingenting för tillfället. Mycket skolarbete att göra klart och mycket jobb har det blivit, har ingen tid över till så mycket annat. Imorgon är det jobb hela dagen, men på lördag blir det julmarknad i Nynäshamn och då ska jag få övningsköra dit! Kommer bli jättebra och mysigt! :) Sen blir det lägga krut i skolarbeterna resten av lördagen och söndagen innan konserten!!


Förra året den 27 november när jag var på julmarknad med Sandra var det flera minusgrader och massor av snö! Jag hade dunjackan redan då som ni ser på bilden!

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0