Halloween

Igår var och Eve på halloweenfest hemma hos Sandra. Vi gjorde en rejäl sminkning som tog ganska så lång tid, men snygga blev vi! ;) Det var en ganska slitsam dag då jag för det första hade fått ganska lite sömn, typ 5 timmar, och fö det andra skrev högskoleprovet hela dagen. Lite mer sömn fick jag dock när jag kom hem från provet, hade inte orkat gå på fest samma kväll annars! Idag ligger jag fortfarande efter med sömnen och något bakis kanske. ^^ Därför fick det bli en pizza till middag (efter godis till lunch vilket inte är så smart, mådde lite illa) med sällskap av "Sagan om Ringen".





Intervallflex

Positiv energi, ännu mer positiv energi! :D Blev positivt överraskad på intervallflexen när jag orkade mycket mer än sist och kunde göra övningarna ordentligt! Jag blev så peppad att jag är redo att gå på passet varje vecka och ta i ännu mer och bli ännu bättre!

Tjoho! :D

Pussar! ♥


80-talsfest hos Sophia! :)

NAJS! :D

Woop woop, fick äntligen lite positiv kritik från historian. Mitt arbete om renässansens kultur och vetenskap gav mig VG!! :D Läraren var dock tvungen att fråga om det var jag som hade skrivit det eftersom mitt första inlämningsarbete gick åt helvete (som jag dessutom måste skriva om), och jämför man dom med varandra är det stor skillnad på kvaliteten.. Blev lite förolämpad bara när han frågade om det var jag som hade skrivit det!! :P Hur som helst var det precis det här jag behövde för att kunna satsa och fortsätta kämpa med historian och uppgifterna jag har kvar att lämna in! :)

På lördag är det högskoleprovet, och jag har fortfarande inte pluggat till det. Vet inte riktigt när jag ska få tid till det, men får försöka göra det imorgon helt enkelt! Snart ska jag iväg till friskis och tortera min kropp och muskler med intervallflex! Varför jag väljer att gå på detta jobbiga pass är svårt att säga, men man måste ju utmana sig själv ibland, inte sant?! ;)

Puss och kram! ♥


Hulken Linnea! :P - Hemma hos micki 2010

London calling!

Äntligen! Nu har jag köpt flygbiljetter till London i december. Jag, Sandra, Eve och Ame åker dit innan jul för shopping, julklappshandel och festa! :D Fyra nätter och fyra dagar, kommer bli awesome!

♥ ♥ ♥

Lovely friday!

Vilken bra dag det är idag då! :) Först så får jag se lite resultat på vågen, ytterligare 0.4 kg har försvunnit (2.7 kg från starten) från min kropp! Sen ringer min mobil mitt i frukosten, då är det mitt gamla jobb Lagerhaus som ringer och vill att jag ska jobba idag! :D Självklart hoppar jag in och räddar dagen, är ju ändå ledig!

Nu ska jag skynda iväg mot stan! Ha en underbar fredag!! ♥

Nya vänner

Vi (jag, Eve och Ame) har skaffat oss lite nya vänner på Friskis, nämligen ett gäng franska utbytesstudenter, och har tillsammans med dom varit ute två helger i rad! Båda gångerna har varit fantastiskt roliga och bra, känns som vi kommer bli ganska bra vänner med dom det här året! :) Jag tycker det är kul att lära känna nya människor, men det är ännu mer kul att skaffa utländska vänner! Varför vet jag inte riktigt, men man får i alla fall tillfälle att prata mycket engelska och veta mer om andra kulturer.


Det var länge sen!

"Hej hej bloggen! Jag vet att vi inte setts på ett tag, men jag blev lite besviken..." osv.

Medvetet uppehåll från bloggen, det går inte att skriva när man känner sig misslyckad! :P Men börjar känna mig något gladare nu, har ju inte följt min diet särskilt bra, men jag har förändrat mina matvanor ganska positivt och dessutom tränat järnet med lite hjälp och extra knuffar av Eve! Bröd, pasta, ris, potatis, bulgur osv. tillhör inte längre min vardag, jag äter ungefär enligt dieten även om det blir lite mer fett än vad som är tillåtet och frukt för den delen också! Nu har iaf vågen börjat röra sig neråt långsamt! Tjoho! :D Jag kommer inte ihåg om jag skrev det men efter att gått ner som mest dom första dagarna gick jag upp lite igen och låg stilla där. Alltså jag gick först ner 2kg men sen gick det tillbaka och sen låg jag bara på 1kg minus efter det! Nu har jag hamnat på banan igen och har tappat 2,2 kg sen starten! :P

Såå, nu måste jag hålla motivationen uppe och fortsätta kämpa! :) Även om det går långsamt och jag fuskar lite grann, hellre det än att jag är stenhård och misslyckas totalt och hetsäter nånting! ^^ Det finns en risk för det, jag känner mig själv, en sockersvullarhetsätar-anfall kan komma om jag inte får nånting av allt det där jag blir sugen på.. ^^

Nu sitter vi och suktar på den goda mintchokladcheesecaken jag gjorde i våras till Monikas ära! :)

Yummi!! :D

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0