Sunny days

En solig dag som denna dag spenderas gärna med sol och bad tillsammans med Emelie! :) Solbrännan måste såklart byggas på till Grekland (och Spanien också för min del) så vi har en grund att bygga på!



Senare efter att varit hemma ett tag och sovit halvsittandes fixade jag en sallad till middag! Sällskap till middagen blev "En prinsessas dagbok 2"! :P Så kul är det att vara ensam hemma.



Ser den apptitlig ut?! Då vill du kanske veta att det är..
Ruccolasallad, Isbergssallad, gurka, avokado, rödlök och slutligen stekt hallomi. På det en egen dressing av olivolja, balsamvinäger, peppar, salt och honung! :)
Går såklart att tillsätta fler grönsaker, men man tager vad man haver hemma!

Puss på er! ♥

Nytt jobb, nya erfarenheter

Överlevde mina första dagar på båten och nya jobbet! Det var en jobbig och lång dag i torsdags med väldigt mycket folk, slutade inte jobba förens 22.30! Sen går man upp och börjar jobba nästa dag 8.00, men då är det tur att man bor på båten när man jobbar flera dagar i sträck! :) Fredagen och lördagen var betydligt lugnare och skönare arbetsdagar, något av det bästa som finns är när man sitter i styrhytten och tittar ut på alla öar! Finns kikare där som jag ibland använder och spanar på alla skärgårdsstugor! Det som är lite sämre med jobbet är alla bullar och andra godsaker som suktar hela tiden, är det lugnt blir det lätt en fika för mycket.. Nästa gång jag jobbar måste jag se till att hålla mig sysselsatt på annat sätt, en idé jag har är att köpa en suduko-bok eller korsordsbok om jag kan ägna mig åt då det är lugnt. På det sättet håller man igång hjärnan, den måste ju få jobba också! ;)


Bästa utsikten på en arbetsplats! ♥

Back in the game!

I måndags provjobbade på Gällnö, en av waxholmsbolagets båtar, och det gick hur bra som helst! :) Det är roligt men också lite gungit! Imorgon kommer jag börja jobba på riktigt, och ska även sova på båten till fredag då jag också ska jobba, blir spännande!

Idag så gick jag till centrum för kvalitetstid med Sandra. Blev mysfika och mysprat på Espressohouse och sen en liten shoppingrunda. Nu har sommarrean dragit igång ordentligt, så det blev några fynd!

Hade en jättetrevlig och mysig kväll igår med alla receptionister från Friskis. Vi var hemma hos vår receptionsansvarig Ingela och åt middag tillsammans, grillad oxfilé och grönsaker, färskpotatis, sallad och örtsmör! Blev bjuden på mousserande jordgubbsvin innan maten också som var riktigt gott. Tur var det att allt var så bra, för jag var inte så glad när det började ösa ner regn så fort jag satt mig på cykeln för att cykla dit! Hade ingen regnjacka och det tog 30 minuter att komma dit, så jag var bokstavligttalat helt dyngsur när jag kom fram. Men det var det verkligen värt, man torkar ju nån gång trots allt! :) Fick en ny upplevelse på väg hem, cykla med alkohol i kroppen. Det var spännande!

Puss ♥

Best summer of my life

Det har hänt så mycket dom senaste veckorna, och då har jag förstås skrivkramp! Jag var på grönan med Monika och Alex och vann 3kg Daim, var med på Mias förlossning och såg min systerdotter Nova komma till världen, börjat träna ordentligt och gått ner 1,5kg, haft en bra konsert med kören, gått på Linkin Parks konsert i Globen med Emelie, fått extrajobb på Waxholmsbåtarna och mycket annat mindre viktigt! :)

Det känns som den här sommaren har startat väldigt bra och det finns fortfarande mycket att se fram emot!! Om lite mindre än en månad drar kören till Barcelona för att tävla i Cantonigrós körfestival! :) Senare framåt slutet av sommaren tänkte jag och Emelie dra iväg till Grekland för sol, bad och fest! :D Woop woop!

Awesomeness! ♥

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0