Promis i Tyresö

Kom ut på en långpromenad med Monika strax efter förra inlägget! Jag kände att jag behövde röra på mig efter att ha svullat så mycket onyttigt dom två senaste dagarna. Behöver frisk luft också nu när jag är sjuk, och när jag inte kan träna heller så är promenader det enda som jag kan göra! Vi gick Wättingegårdsvägen till Gammelström och sedan upp till Nyfors och tillbaka mot centrum. Det tog 80 minuter att gå den vägen, vi gick inte fort men inte långsamt heller. Bra tempo så att man blev lite varm. :) Efter promenaden blev jag dock väldigt trött, men halsen började bättra sig i den friska luften. Nu tror jag att det är på väg åt rätt håll, så jag bestämde mig för att vara hemma och vila så att jag kanske blir frisk istället för att gå på halloweenfesten då jag antagligen skulle bli sämre. Imorgon ska jag jobba på friskis igen och då är det också bra om jag är utvilad och hyfsat frisk!



Happy Halloween!

Att dricka eller inte dricka, Det är frågan!

Idag mår jag bättre än igår, om man pratar pigghet och så för det är fortfarande tjockt i halsen och gör ont när jag sväljer. :P Har satt igång en tvättmaskin som ska hängas nu, börjat städa på rummet (ska dammsuga och plocka in alla kläder i garderoben härnäst) och eh.. ja det var väl det än så länge!

Ikväll är det Halloweenfest hemma hos Peter i kören. Jag är lite kluven om jag borde gå eftersom jag fortfarande är sjuk, men antagligen kommer jag gå. Det ända är att jag nog inte ska dricka alkohol och det är ju delvis därför man går på fest.. xD Haha! Men ärligt talat vet jag inte huruvida det kan bli sämre i halsen om jag dricker eller inte!

Tjingeling!

Lycka! :)

Det är jobbigt att vara sjuk när det finns så mycket grejer jag vill göra och borde göra! Det som är jobbigast är värken i nacken som gör att jag får huvudvärk. Rörligheten ör också väldigt dålig när nacken är så stel.. :( Sen är det den ständiga påminnelsen omvärk varje gång jag sväljer och det gör ont i öronen och halsen. Men jag hade bestämt mig för att åka in till stan idag och söka jobb, så då gjorde jag det!

Det började med att jag gick upp 07.20 för att hinna duscha och äta frulle (tänk på att jag är sjuk, är inte kul att gå upp tidigt). Tog direktbussen till city och sedan t-banan till pappas jobb för att hämta mina CVn och Personliga brev som han kopierat upp till mig. Pappa var sen, så jag fick vänta 30 minuter... Var tvungen att återhämtamig inne på pappas kontor, varm choklad och en citodon! :) Satt ett tag och pratade men när klockan var över 10.00 (butikerna öppnar) drog jag mig lågnsamt mot city igen. Plan ett var att besöka min gamla chef i hennes nya butik på drottninggatan och fråga där (kontakter är det bästa som finns när man söker jobb) så jag gick dit först. Jag blev lite överrumplad, fick världens bamsekram av min chef som var jätteglad över att se mig! Det kändes riktigt roligt för mig, var överlycklig för att jag fick sådant väl bemötande! ♥ När jag frågade om jag kunde få jobba extra där så fick jag ett "absolut!" till svar på direkten! Ren lycka för mig, där flög en tung sten bort från min kropp! Nu måste jag bli frisk fort. Jag kommer få börja jobba redan nästa vecka. :D

Nu blev det mycket tjat om det här, men jag är så glad över att jag äntligen får jobba lite! :)


Jag gillar min gamla chef (snart nya), så himla tacksam för det här jobbet!

Så var jag tillbaka på ruta 1

Penicillinkuren tog slut och med det kom också dom elaka bakterierna tillbaka.. Måndag var bra, jag kände mig frisk och pillerfri. Men igår kom halsontet långsamt, smygandes, tillbaka. Jag skulle egentligen ha tränat med Monika, men eftersom det bara blev värre var jag tvungen att ställa in. Det var nog bra trots allt för över natten blev det mycket värre och nu har jag sådär ont i öronen och halsen när jag sväljer som tidigare när jag var sjuk och fick penicillin!

Jag var tvungen att gå till friskis igår kväll för att vara med på en stängning och se om jag kanske kunde göra det själv på torsdag. Samma sak gäller egentligen för ikväll. Jag har funderat lite på om jag ska göra det eller inte, men jag har ingen feber och det gör inte riktigt lika ont i öronen som förra fredagen, så om jag tar en alvedon kommer det att bedöva halsontet och jag borde kunna jobba utan problem.. Det kommer nog bli så, för jag behöver börja jobba på friskis nu så jag tjänar lite pengar iaf!

Jobbsökandet går sådär, jag var på möte igen igår morse och fick lite nya uppgifter. På fredag ska jag gå en runda i butiker och personligen fråga om jobb. En till sådan runda lär behövas även veckan efter. Jag har också blivit mer pigg på att kolla nätet efter jobbannonser på företagens egna hemsidor. Än så länge utan resultat men jag ska försöka att var mer aktiv!

Nu har vi satt igång med renovering i köket. Samma sak som i hallen ska göras; slipa, spackla, slipa, tejpa och måla! Vi ska måla taket också den här gången. Som tur är är det inte lika många väggar i köket att måla! Jag har fått hjälp av mamma, hon har slipat kanterna där tapen lappar över varandra och jag har spacklat. Imorgon kan jag slipa och börja måla med grundfärg (om jag inte blir riktigt sjuk dvs).


Man blir lite galen när man blir sjuk igen precis när man blivit frisk!
När ska jag kunna träna igen?!

Hur morgonen börjar påverkar ofta resten av dagen

Morgonen började väl inte så bra. Kattis var på dåligt humör, och lät väldigt irriterad, vilket blev en jobbig disskussion om olika saker. Blev några tårar på alla håll tror jag, och en sån start på dagen är svår att vända på! Jag har inte känt mig särskilt glad idag, men man kan inte alltid vara på topp. Har inte så mycket mer att säga om dagen. Hoppas att det känns bättre imorgon helt enkelt.

God natt!

Flum, bara flum!

Flum flum flum, hela dagen idag och igår på repen av Ung i Körs Jubileumskonsert. Nu har jag flera av sångerna och rörelserna i huvudet, men jag ska försöka glömma bort dom här sångerna, vill inte minnas skammen! :P Thank god it's over! ^^ Haha, nej så farligt vaar det inte! Underhållande och kul har det varit. Många fina timmar med vår underbara kör är vad som gör en sån här dag värd.

Nu lämnar jag det här bakom mig! Vill bara sova nu!! ♥


Hihi, Jigglypuff från Pokémon! Jag brukade titta på det när jag var mindre! ^^

Jag ser det snöa denna fredag i oktober

Som alla vet och såg så snöade det idag. Jag vaknade steg upp och gick till köket där jag tittade ut och såg snön blåsa med vinden. Halv nio när jag gick till bussen för att möta Sandra och ge blod såg det ut som på bilderna längre ner! På gullmars mötte jag också Monika som hade kommit med bussen lite tidgare och som också följde med för att titta på Sandra. Tyvärr så fick inte Sandra bli blodgivare eftersom dom inte kunde hitta en bra ådra och järnvärdet var för lågt! :P Då drog vi vidare till city och fönstershoppade en stund. Klockan elva skildes vi åt, Sandra begav sig hemåt igen och jag åkte till Stureplan för att äta lunch med Mia! ♥ Blev en god hamburgare på Texas Burger, mums.. :) Hann hem och sova en timma på soffan innan det var dags att bege sig till stan igen och den här gången till Skeppsholmen och repa inför Ung i Kör jubileumskonsert imorgon. Fick lära oss några barnsliga, lite roliga, sånger med riktigt fjantiga rörelser till! xD

Kommer hem snabbt med snabb-bussen från stan och äter middag innan jag tar tag i penseln och börjar måla igen, nu det sista som är kvar i hallen! Efter mycket slit är det äntligen färdigmålat! :) Nu laddar jag för konserten imorgon, ska duscha och sen leta efter min körklänning. Funderar vart den kan vara..



Ny skidjacka!

Har inte hunnit måla alla väggar idag, men det är så gott som färdigt iaf! Sandra ringde och hade tråkigt så jag gick till centrum för att träffa henne. Väl hemma igen höll jag på att laga middag när mamma ringde och frågade om jag ville följa med till nya "köpcentret" Port 73 som öppnade igår med många bra erbjudanden och priser. Jag ville förstås följa med så jag tog med min middag i bilen! :P Det var bra att jag följde med för jag hittade den perfekta skidjackan! Riktigt snygg och skön! Nu är jag en lycklig ägare till denna jacka, en tidig julklapp av mamma. ^^ Det är betyder också att jag bara måste åka till fjällen i år!!

Imorgon är det rep med kören inför UngiKör jubileumskonserten. Men först på morgonen ska jag följa med Sandra till södertappen när hon ska lämna blod. :) Bäst att duscha nu på kvällen, kommer inte orka imorgon!

Puss

En blandad vecka

Jag har missat att berätta lite saker från den senaste veckan. Precis innan jag blev sjuk, onsdag kväll, var jag på bio med A och såg Wall street: Money never sleeps. Filmen var verkligen jättebra, jag blev positivt överraskad, den var över förväntan så se den om du funderat på att göra det!

Fredag var jag som sagt på vårdcentralen och där fick jag göra ett blodprov och ett slemprov på halsen. Blodprovet visade på stor förändring men dom kunde inte säga helt säkert vad det var för bakterie, men jag fick penicillin iaf! Efter varit riktigt sjuk i två dagar kände jag mig nästan helt frisk på lördag, men jag tog det lugnt iaf hela helgen. På söndag kom Sandra över för lite filmmys! Vi fixade chips, gurka, dipp och cola och tittade på två romantiska komedier. Igår kom A hem till mig och jag blev glatt överraskad av röda rosor! ♥ Så sött, världens snällaste kille!

Imorgon är målet att gå ut på morgonpromenaden och måla sista lagret i hallen! :D Efter det är målningen i hallen klar och vi kan flytta tillbaka möblerna! Kommer bli väldigt kul och skönt när det är klart!

Painting never stops..

Det tar ganska lång tid att måla! Även om ytan inte är så stor är det många hörnor och trånga vrår som först måste målas med pensel innan man går lös med rollern på stora åtkommliga ytor. Mamma hade gjort ett litet (läs gigantiskt) misstag och köpt fel färg, hon hade bara ett färgnummer från en färgburk vi fått över sen vi flyttade in och kollade inte från vilket rum... Jag var lite dum igår och trodde att vi kanske skulle ha lite nyans, färgen var ljusgrå/lila, så jag målade alla kanter och skarvar dock inte med rollern som tur är!! Så idag åkte mamma iväg och köpte rätt färg, vanlig vit, och jag började om med alla kanter och skarvar.

Nu tar jag en myspaus med en jordgubbssmoothie, tända ljus och fridfull tystnad (jag försöker inte höra det avlägsna bankandet från byggnadsarbetet 100 meter från huset) i soffan. :) Snart är det dags att ta sig an korridoren. Men man behöver faktiskt lite vila, speciellt handen som är ganska öm efter att hållit pensel och roller i flera timmar!


Mumsig jordgubbssmoothie! Mixa ihop banan, frysta jordgubbar, vaniljyoghurt och lite mjölk :)


Papp på golvet, men det blir vitt och fint! Kanske ska slänga upp några för- och efterbilder på hallen när allt är klart och grejerna på plats. Har bilder från när vi precis flyttat in på andra datorn och då är det fullkommligt kaos med flyttkartonger och skit överallt! Kan var kul och se hur mycket bättre det blivit sen dess!

En utmaning

Monika föreslog något väldigt bra för mig igår kväll. Nämligen att ta en powerwalk varje morgon, en utmaning för mig själv eftersom jag inte är särskilt förtjust i att gå själv! Jag ska försöka gå nu varje dag på morgonen i en vecka och se hur jag mår efter det. Frisk luft och motion behöver jag verkligen nu när jag har ett träningsuppehåll för att jag blev sjuk och äter penicillin. När min pencillinkur är över kommer mitt immunförsvar vara på noll och då kan jag inte köra hårdträning på en gång för då kommer kroppen kollapsa och antagligen ett nytt bakterieangrepp sätta sig i min kropp! Hehe, kanske inte helt sant, men faktum är att jag måste bygga upp mitt immunförsvar igen när penicillinkuren är över och därför tänker jag inte träna hårt förens några dagar efter jag slutat med pillerna.

Nu är det dags att laga lite lunch, sen fortsätter målningen i hallen! :)

Kramar ♥

Ladies Night i Globen

Trots att jag var riktigt sjuk igår, hade feber och hade rent djävulskt ont så fort jag svalde, var jag på Ladies Night i Globen på kvällen. Mia min äldsta syster skulle gå med några av sina arbetskollegor och frågade mig och mina systrar om vi ville följa med för några veckor sedan, så biljetterna var ju redan bokade och betalade! Dessutom var det middag innan showen började och jag ville verkligen inte missa detta och inte heller att biljetten skulle gå till spillo! Så jag knapra i mig lite spanska värktabletter, smörjde in nacken med värkgel (zon heter den, har säkert sett en löljlig reklam om den tidigare!) och drog iväg mig själv dit. När tabletten började värka så var det ju inga problem alls för mig, kunde svälja utan att det gjorde ont och var inte trött eller hängig under hela showen! Jag är riktigt glad över att jag åkte dit, showen var jättebra och det var inte alls jobbigt för mig! Det är ganska speciellt att vara i globen med enbart tjejer i publiken, stämningen blir på topp! 

Jag filmade en låt från kvällen med min mobil, sämst bildkvalité, men ljudet är ganska bra! :) Ljuset var verkligen jättehäftigt live, men det kan man inte se med min inspelning! :P

file:///C:/Users/Linnea/Pictures/2010-10-16%20Ladies%20Night%202010/Ladies%20Night%202010%20003.MP4

Crap. Jag vet inte hur man laddar upp en egen video.. Försöker ladda upp den så fort jag kan! Ska testa lite olika saker.. Länken funderar att öppna för mig, men hur kul är den att se på!

Tah-dah!

Idag mår sjuklingen (jag) mycket bättre! Febern är borta och jag behöver inte längre göra grimarser varje gång jag sväljer för det gör så ont i halsen och öronen. Därför kände jag för att pyssla lite på mitt rum idag. Har plockat in lite kläder i garderoben, dammsugit och satt upp gardinstången! Jag behövde en slagborr för att kunna sätta upp krokarna till gardinstången, och det har vi inte hemma, men mamma köpte faktiskt en slagborr idag efter att jag påpekat att jag behövde det! Jag tittade lite i manualen, pillade lite på borren, satte i öronproppar och började borra. Det gick galant! Nu vet jag att jag kan borra i betongväggar iaf. Efter att ha fållat änderna på gardinerna satte jag upp dom också och nu sitter allt på plats, snyggt och fint! :)


Damm-da-da-damm! :D

Sjuk sjuk sjuk..

Jag är sjuk, därför har det inte blivit någon uppdaterning. Igår morse vaknade jag med 39° feber och ont i hals och öron när jag sväljer. Febern har jag börjat vänja mig vid nu, dock vaknade jag 06.00 och har inte sovit sen dess. Nu gör det fruktansvärt ont i öronen så fort jag sväljer så jag hoppade på luren 08.00 när Vårdcentralen öppnar telefonbokningarna för att fixa en tid. Men jag fick ingen bokad läkartid utan blev hänvisad till infektions dropp in mellan 10-11 idag.. :( Jag blev lite besviken men jag ska snart gå dit och kolla om det finns något att göra åt det här eländet!

Nu ska jag klä på mig! Tänker vara först på plats på vårdcentralen!

Slipa och spackla, jag är allt ganska händig jag!

Renoveringen i hallen går framåt! Igår provmålade jag en vägg med grundfärg för att se hur det såg ut, tack och lov blev det bra! Idag har jag slipat alla väggar och sedan spacklat alla skarvar ojämnheter. Nu är det bara vänta till imorgon då det är dags att slipa och antagligen spackla en gång till. På torsdag kan jag alltså börja måla!! :D Det absolut roligaste rogivande jobbet med hela momentet. Det verkar också som att färgen täcker rätt bra, så det kanske räcker med två lager och då är det klart på fredag! Spännande, spännande!

Bilderna är där jag provmålat lite, man ser skillnaden bra! Kommer bli skitsnyggt när det är klart!



Hösten är här

Det är bara att konstatera att hösten är här för att stanna. Det är kallt fast än solen skiner, det ligger löv överallt på marken och det är redan mörkt vid sex på kvällen! Jag gjorde ett litet ärende hos mormor och tog med mig kameran på den korta promenaden. Fotade lite fina höstlövsbilder! :)

Jag ska snart få lite sällskap av Sophia, jag måste fortsätta med hallen om den någonsinn ska bli klar! Mamma är på mig varje dag, får dåligt samvete för att det går så långsamt! :(

Vi tittar på löven istället och blir glada för alla vackra färger! :)
Mina favoriter av dom här bilderna är bild nummer 4 och 6!















Bloggtorkan är över (tror jag)

Bloggtorka några dagar ser jag! Har varit ganska upptagen varje dag så det var svårt att hinna med skrivandet. Men så här har dom senaste dagarna sett ut:

Torsdag; Middag på en liten thai-restaurang på Kungsholmen med alla systrarna+pojkvänner, mamma och mormor. Var riktigt trevligt trots att jag blev totalt proppmätt!

Fredag; Spinning mitt på dagen till att börja med och på kvällen Pärons födelsedagsmiddag på Thai-restaurang i Sickla. Vi blev ett gäng på 11 personer, så det var väldigt trevligt! Efter det hade jag inga bestämda planer, så jag följde med A till biljardpalatset för att spela lite och även träffa några av hans vänner för första gången! Var lite tveksam på att följa med först, men efteråt tänkte jag "Vad mycket jag hade missat om jag åkt hem!" :) Ibland gör man bra val!!

Lördag; Sova länge då jag inte kom hem tidigare än halv tre på natten efter biljardspelet (btw, jag var ganska duktig för att inte spelat på flera flera år!) och sen iväg och träna med Kattis på gymmet. Sprang bara 3 km då, men det var för att det inte skulle ta för lång tid på löpbandet. Lagade god "lunch" (vi åt kl 16.00!!) till mig och Kattis när vi kom hem, nämligen taco-fisk! En av dom bästa fiskrätterna som finns tycker jag. Det är enkelt att göra också; Man tar en vit fiskfilé (t.ex. Torsk eller Hóki) och lägger i ungsfat, strör över tacokrydda och lite grann curry, häller på matlagningsgrädde och till sist strör över riven ost. Till det är det gott med ris och nån grönsak som t.ex spenat.

Framåt kvällen begav jag mig hem till A i Järfälla för hemmamys. ^^ Tittade på Baksmällan, klassiker. Haha. :P

Nu är det snart dags för veckans femte och sista träningspass! :)

Tjingeling! ♥

Spontan utgång

Middagen igår med Eve och Ame var jättetrevlig och mysig! :) Blev många timmar på restaurangen, följt av utgång (jag hade inte planerat att gå ut, men följde med trots allt) på Collage. Vi hade skrivit upp oss på Café Opera, men där kom inte några av oss in för det var 20-årsgräns. Då drog vi till Collage istället som jag tyckte var ganska nice! :)

Lite jobbigt var det att vakna och gå upp klockan 9.00 idag för ett personligt möte på arbetsförmedlingen 10.00. Jag kom dit i tid och hade ett minst sagt intressant möte. Efter ett tag så började jag gråta på mötet när jag berättade om min ångest för att söka jobb, och då blev det lite svårare att prata. ^^ Det känns som dom verkligen förstår mig så jag är väldigt glad för den hjälp jag får. Det är som en klapp på axeln att komma dit och prata med dem, jag får den känslan av att dom säger: "Du klarar det här, ge inte upp!" :) Det jag ska göra först och främst nu är att söka upp en psykolog och tänka efter vad jag vill ha hjälp med på arbetsförmedlingen.

Nu tänkte jag vila mig lite inför kvällen då det blir middag ute för firandet av min syster Mia som fyller 31 år idag! ♥

Många kramar!

Onsdag

Jag är hemma en kort stund för att äta lunch, sen ska jag tillbaka till friskis för att fortsätta min "utbildning" i receptionen! Jag har nu övat själv vid en dator med systemet, och jag tycker att jag börjar lära mig ett och annat. Det är nog inte så svårt som det ser ut. :)

Senare ikväll ska jag iväg till stan på Eves och Ames avskedsmiddag! Den blir på Vapiano, Kungsbron. Anledningen till avskedsmiddagen är för att dom ska back-packa i typ ett halvår! Kommer bli helt fantastiskt för dom, men kommer bli saknade av många!

Pizza och en jättesvamp!

Jag håller just nu på att göra egen pizza. Lite knäppt med tanke på att det bara är jag som ska äta middag, men det blir blir bitar att frysa in då också istället! Jag gjorde egen tomatsås medan pizzadegen jäser, och i tomatsåsen kokade jag ihop vitlök, olja, krossade tomater, tomatpuré, färsk basilika och färsk oregano!



Jättesvamparna!




Och så sprang jag förbi mitt gamla rekord!

Började dagen med två timmar på friskis framför en dator för att bekanta mig med systemet i receptionen. Jag har fått en tjock manual som jag satt och läste också under tiden som jag klickade runt i systemet. När jag fick nog av det tränade jag, upp på löpbandet och börja springa! Min tanke när jag började springa var "Okej, du måste orka 2,6 km, sen får du gå om du måste" och ganska fort började det kännas i benen som om jag knappt skulle orka dom där 2,6 km som jag har klarat förut. Men jag fortsatte tills jag kom dit och när jag väl var där kände jag "Äsch, jag orkar mer än så, jag ska inte ge upp än!" och sen fortsatte jag till 3,6 km! :) Jag hade då kommit 4 km på löpbandet på 29 min (värmde upp med att gå 0,4 km) och kände mig nöjd med dagens prestation!

Nog om detta, nu ska jag iväg och handla mat för dagens middag; Hemmagjord pizza!!! :D


Nya saker från IKEA till mitt rum!

Det blev lite nya grejer från IKEA! :) Jag är riktigt nöjd med mina fynd; galgar, ny huvudkudde, svarta dörrknoppar till garderoberna, svart gardinstång och mörkgröna sammetsgardiner! Vi gick genom hela varuhuset utan att stanna nån längre stund på ett ställe och det tog ändå två timmar att ta sig igenom! :P Trots det så ska vi tillbaka dit snart igen för att titta på lite fler saker och byta ett täcke som pappa råkade köpa fel sort av.

Jag tog lite bilder på mina kap, och även på garderoberna innan och efter jag bytt knopparna! :)

Alla grejer


Gamla knoppen


Nya knoppen!


Gamla knoppar


Nya knoppar!

Mot IKEA! :D

Wiiiie, idag kommer bli awesome! :D Om lite mindre än en timme börjar körrepet och även om det är extra rep på en söndag så är det inte så farligt, nästan lite roligt bara. Direkt efter kören kommer pappa och hämtar mig för att åka till IKEA! Jag hoppas att få med mig lite saker hem jag också. ^^ Blir förstås korv för 5 kr när man är där. Hurra för billig mat! ♥

2:a Oktober

Ett kort inlägg om min dag bara! Gick och tränade på morgonen, försöker bättra min kondition så jag sprang en halvtimme på löpbandet! Klarade 4 km på den tiden, men efter det var jag rosa och fläckig i ansiktet. :P Trots det så orkade jag göra styrketräning efter det också. Gick hem glad och med mycket energi efter det träningspasset!

Hade svårt att bestämma kläder efter att jag duschat, så det tog typ halva dagen! Åkte in till stan för att träffa A och äta middag tillsammans. Jag fick bestämma så det blev Vapiano vid Humlegården. Väldigt god mat, men mycket folk och hög ljudnivå! Jag hade väldigt trevligt ikväll trots val av fel skor! Att jag höll på att dö när jag gick hem kan jag sudda ut ur minnet. ^^

God natt! ♥

Ta upp mentometerknapparna och rösta nu!

Parlamentet var grymt! :D Har suttit och skrattat i 1,5 timme så nu är käkarna helt slut! Programmet kommer sändas på söndag i tv4 kl 20.30. På blå partiet var det Mikael Tornving och Jonas Gardell, och på det röda partiet André Wickström och Annika Andersson. Förutom att det var väldigt varmt i studion så var det riktigt roligt hela tiden, blev till och med lite förvånad när Anders sa "Då var det dags att trycka på mentometerknapparna, ni trycker blått för blått parti och rött för rött parti, och ni börjar.. NU!" :) Det här gör jag gärna om igen! Tack Päron för detta bra påhitt! ♥

Blev lite bilder från studion också! :D









Parlamentet! :D

Har varit på info-möte om jobbgarantin för unga imorse. Det var inte så mycket nu information, men nu har jag blivit inbokad för ett personligt möte nästa vecka iaf! :) Nu ska jag snart åka in till stan för att vara publik på inspelningen av Parlamentet tillsammans med Päron och Issa! :D Funderar på att ta med mig kameran och ta lite bilder. Antagligen får man inte ta kort under inspelningen, men kanske innan och efter! :)

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0