Lite kan göra mycket skillnad

Det är lätt att bli nedstämd och nästan deprimerad när man går sjuk länge och inte kan träna. Jag är "bara" förkyld, men har varit det nu i 3 veckor! Jag är så less på att vara sjuk och längtar tills jag får tillbaka min vanliga energi så jag kan springa och svettas och ta i ordentligt, inte känna mig svimfärdig efter att gått upp för trappan hem. I min nedstämdhet har ångesten också kommit krypandes med alla "måsten" jag ska fixa; matten, franskan, skolböcker, körkortet, jobb osv. Men nu börjar jag knyta ihop den här säcken! Beställde franska böcker från frankrike igår och idag efter jag ätit frukost gick jag till körskolan bokade tider och fick en körlektion redan idag! Sen gick jag vidare till C3l för att kolla om jag fortfarande var registrerad på Matte C där, och det var grönt alltihopa! Så gick hem och åt lunch för att sedan gå tillbaka till bilskolan och köra! :) Det gick bra, även om det är en bit kvar skulle det inte vara några problem att fixa körkortet innan maj! :D

Så nu har mycket lättat och jag tror den här våren kommer bli riktigt bra! Äntligen har jag koll på läget igen, och kan vara lugn och glad igen! Även om förkylningen inte vill försvinna så ser jag i alla fall ljuset i tunneln, snart kan jag träna igen. Då kommer jag bli mig själv igen. Riktigt glad och nöjd! Punkt slut.

♥♥


Standard uttrycket dom flesta fått uppleva sen jag kom hem från London; sur, bitter och trött. :P

Hmm..

Hade en trevlig middag idag med Sandra och Monika. Vi "firade" eller snarare sa farväl till Sandra som flyttar till Sundsvall nästa vecka och börjar plugga! :( Men samtidigt väcker det många tankar i mitt huvud, hur skulle det var om jag följde efter henne..? Hmm, det finns lite att tänka på, men tanken är frestande! Att flytta hemifrån och få bo och plugga tillsammans med en kompis är inte helt fel! Skulle ju inte direkt få tråkigt! ;)

Men nu är det sleepy-time! Fortsätter tänka imorgon om det här..

God natt sweeties! ♥

Nyårslöften..

På väg hem sent på natten (eller tidigt på morgonen) efter nyårsafton frågade någon om allas nyårslöften och jag som mådde illa och bara ville hem och sova sa att mitt nyårslöfte var att dricka mindre. Men icke, det fick inte vara något "mindre" utan bara mer! Då ska jag jobba mer, och tjäna mer pengar då! Det är inte så dåligt löfte, förutom att jag har inte så mycket makt över hur mycket jag får jobba, men jag ska försöka se till att det rullar in hyfsat med pengar det här året! :) Men det löfte som jag, liksom väldigt många andra har varje år, är en bättre hälsa och livsstil!

Jag ägnar väldigt mycket tid åt att tänka på det här, jag är nöjd med mig själv och jag är inte nöjd med mig själv. En sak som jag har lyckats bättre med 2011 är att acceptera och älska mig själv och min kropp som den är. Jag har lyckats övertala mig själv att jag duger som jag är och att jag är vacker även om jag inte tror det så ofta. Jag tror inte jag kommer bli lyckligare om jag går ner i vikt, inte heller kommer jag få bättre självförtroende för det. Men jag tror att en bättre hälsa kommer göra mig gladare, en sundare kost kommer få mig att må bättre, träningen kommer ge mig ny energi och endorfiner (kroppens egna lyckohormon) och att allt detta tillsammans kommer göra mig lyckligare. Alltså; en lycklig Linnea = en med mer självförtroende Linnea!

Hur ska jag lyckas när jag alltid misslyckas?! Det har jag inte riktigt något bra svar på än. Att skriva på bloggen har hjälpt mig att hålla ordning på många tankar i huvudet så jag tror det är första nyckeln till framgång! Träningen är förstås oerhört viktig, och jag har insett när det verkligen brister; varje gång jag blir sjuk. Vilket inte heller varit sällan 2011. Kosten är samma sak, när jag blir sjuk orkar jag inte bry mig om maten och då blir det lätt att man fastnar i gamla vanor igen!

När något av det bästa man vet är att äta och i princip ständigt tänker på mat, hur lätt är det då att äta mindre och/eller mindre ofta och förbjuda sig att äta "onyttigt" och "sötsaker"?! Det sägs att man också måste röra på sig och träna regelbundet för att gå ner i vikt. Jag gillar att träna och tycker faktiskt det är kul, men att gå ut och gå själv dagar jag inte tränar bara för att "röra på sig" hatar jag.

Hehe, jag är lite uttråkad när jag är sjuk! :P Har inte tränat på över en månad, börjar bli väldigt rastlös. Men kampen fortsätter, jag ska försöka vara duktig och skriva ofta det här året! :)

Puss och kram!


Usch, hemsk bild från flygplatsen på väg hem från London..

Hej 2012!

Oj, nu var det länge sen jag skrev! ^^ Allt och inget har hänt sen sist, har t ex hunnit med en resa till London jobbat en massa, firat julafton och nyårsafton, bestämt att följa med till Åre och köpt en snowboard!! :)


London! :) Med bästa Sandra, Eve och Ame! ♥






Ekorre! :D


Julafton hos Mia!








Julmiddag! :D


Nyår :)


Började nya året med en ny bekantskap också; Sanna! :)

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0