Våren är på väg

Det blev en lång dag ute idag! Har promenerat så länge i solen att jag känner mig lite solbränd i fejjan! :D Alltså lite sådär fint röd-rosa! Mötte upp Eve på vägen och sen gick vi till Tyresö slott och tog en fikapaus på slottet. Var jättefint och lugnt inne i slottscafét, måste gå dit igen snart! :) Vi gick en kort sväng i slottsparken som var väldigt lerig, jag letade efter vårblommor och hittade tillslut några ynka blommor som slagit ut. Men det fanns gott om knoppar och skott så det finns potential till fler blommor inom kort! Därefter gick vi tillbaka till Öringe och då tog jag bussen hem. Hann laga lite mat till mig själv, broccoli- och zucchinigratäng med lite skinka, innan jag skyndade iväg till friskis för att jobba.

Imorgon jobbar jag på lagerhaus så det börjar bli dags att krypa till kojs! :)

Ha en superduper helg nu! ♥ Puss!





Sista mars idag!

Fint väder igen! Man måste verkligen passa på att vara ute när man är ledig och solen skiner! Idag blir det promenad med Eve om hon vaknar någon gång. ^^ Senare ikväll jobbar jag i repan på friskis och resten av helgen är det jobb igen.

Nu är det också mindre än två veckor kvar tills jag, Monika och Sandra åker till Paris! Jag längtar sjukt mycket, kommer bli så himla roligt och underbart att komma bort! Jag har gett mig själv tillstånd att börja packa nu om jag vill, men det blir nog nästa vecka när jag är ledig. Nästa helg ska vi åka till Småland med kören för att sjunga på flera konserter/högmässor.

Var på bio igår kväll med Jon och såg Rango! Var väldigt länge sen jag var på bio, dom hade lite moderniserat sig lite nu, kortterminaler i kassan! ;) Filmen då?! Den var absolut inte förutsägbar på något sätt och väldigt seriös och vuxen för att vara en tecknad film. Men det var mycket som var roligt i den tecknade västernfilmen om den lilla ödlan Rango! :)

Den där lilla siffran på glasplattan som ibland ger dig ångest och ibland glädjerop

Jag vet att man inte ska stirra sig blind på vågen och att mäta sig är bättre. Men på något sätt är vågen ett bra sätt för mig att hålla koll på min kropp. Vikten varierar från dag till dag, beroende på många faktorer, men ganska stabil och rättvis är den på morgonen innan man ätit något! Så idag när jag vägde mig blev jag väldigt positivt överaskad, efter veckor med i princip fika varje dag, har jag lyckats hålla min vikt! Eller egentligen gått ner efter ha gått upp i vikt, jag pendlar upp och ner 1-3 kg hela tiden känns det som. Men nu är jag tillbaka där jag inte varit på ett tag! Detta lilla (siffror som minskat) gör att jag blir peppad till att träna och kanske äta lite mindre godsaker. ^^ Eftersom vädret är på min sida tänkte jag ge mig ut för årets andra löprunda utomhus! Det jag väntar på nu är att värmen ska stiga lite till ute och att frukosten ska hinna smälta ordentligt i magen så jag slipper håll i magen innan jag springer ut! :)

Sätta igång en tvättmaskin och planera vad jag ska handla för mat känns som en bra idé också! Sen springer jag! :D

Puss ♥


Ut och sug in ljuset du också! D-vitamin - here I come!!

Kvalitetstid med vänner

Igår efter personalmötet spenderade jag hela dagen med Emelie som jag inte träffat på evigheter! Vi hade så mycket att ta igen så det blev mycket prat hela dagen. Sen gick vi runt i butiker, Emelie shoppade och jag bytte mina turkosa jeans som hade gått sönder! Gick till gamla stan och fikade efter shoppingrundan! :) Blev en supermysig dag i det vackra vädret!

Idag har jag varit hemma hos Eve hela dagen och tittat på bilder från hennes och Ames resa. Sen satt vi och pratade i flera timmar och drack kaffe! :) Fick sällskap hem, vi promenerade till centrum tillsammans så jag fick iaf lite frisk luft och motion idag!


Soliga stockholm! :)


Bästa vännen! ♥ Här satt vi och pratade om Grekland och vår resa dit i sommar!


Sunkig luffare (jag)


Tegel ^^


Söder i vårsolen


Min knäppis! :) ♥

Resor 2011

Det blir ett riktigt bra år när det gäller resor för min del! Om drygt två veckor åker jag, Sandra och Monika till Paris i en vecka. Vi räknar med strålande sol och vårvärme, men kommer antagligen njuta om det inte blir det också! I Paris kommer det bli mycket shopping, god mat och bakverk, och sen förstås lite kulturellt, turistiga sevärdheter, strosandes på alla gator och festande som ska hinnas med! Längtar längtar längtar!!! :D

I sommar ska jag med kören åka till Barcelona och den lilla bergsbyn Cantonigros för körtävling! Blir mycket sjungandes då, men vi kommer hinna se en hel del av Barcelona också! :) Vi var där för två år sedan så det blir enklare att hitta när man nyligen varit där! ;) Det var jättekul och mysigt sist vi var där så jag håller tummarna för en ännu roligare resa i sommar!

Senare i sommar i slutet av augusti hade jag och Emelie, och förhoppningsvis Issa, tänkt att åka till Grekland bara för att sola, bada, äta och festa! Jag har velat åka till Grekland i många många år så jag tycker den här resan kommer bli super! Ska försöka hitta så billig och bra resa som möjligt, antagligen blir det en charter med all inclusive som faktiskt är väldigt billiga och prisvärda!

Ser fram emot alla resor jättemycket och tycker det ska bli så sjukt kul att komma iväg!! :D Sen finns det faktiskt höjdpunkter att se fram emot här i Sverige och vardagslivet. I början av Juni väntas en liten bebis komma och jag och mina två storasystrar blir mostrar till vår äldsta systers första barn! Nån gång under samma vecka (om barnet kommer när det är planerat alltså) ska jag och Emelie på Linkin Parks konsert här i Stockholm!

Helt awesome år 2011!! ♥

Hittade lite bilder från Paris när jag var där med familjen för 11 år sedan! ^^


Eiffeltornet som sticker upp i staden!


Åttaåriga jag uppe på Triumfbågen med utsikt över Paris! (bilden har blivit lite skadad vid mitt vänstra öga!)


Alla fyra systrarna tillsammans på Disneyland! :) Jag är den kortaste knatten här, yngst i syskonskaran, men nu 11 år senare är jag näst längst isället! Det kunde man inte tro då! ;)

Nu ska jag sova!
Tjing tjing!

Första löprundan utomhus - check!

Hade en riktigt mysig dag i fredags, först åt jag lunch med pappa och pratade om körlektioner osv och sen mötte jag upp älsklingen Sandra för shopping! :) Jag använde min rabatt på Åhléns och köpte en dagkräm och ett par nya färgglada hanky panky trosor. Sen var vi på den nyöppnade intersport på drottninggatan och letade efter löparbyxor till mig. Hittade ett par från adidas som var på rea, 190 kr istället för 400 kr, och dessutom snyggast! Dom passade perfekt så jag slog till. Efter att gått runt i flera butiker åkte vi till söder och fikade på chokladfabriken. Hann hem och vila en stund innan jag åkte hem till Eve, som varit borta nästan ett halvår, och firade hennes hemkomst.

Så igår på förmiddagen när det var så soligt fick jag plötsligt för mig att springa ute! Kändes ju extra motiverande när jag precis köpt ett par långa löparbyxor också! Det gick hyfsat bra för att vara första gången ute, blåste en hel del men det var ändå väldigt varmt när man sprang. Min "runda" var raka gångvägen från tyresö centrum ner till sjön vid krusboda och sen samma väg tillbaka. Vägen är 2,7 km åt ena hållet, så fram och tillbaka blir 5,4 km. Jag sprang oavbrutet nästan hela vägen ner, och ännu lite mindre på vägen tillbaka. Men majoriteten av tiden sprang jag, så jag är riktigt nöjd!

Fick sällskap av Sandra och Monika igår kväll lagom till earth hour då jag släckte alla lampor! Vi tittade dock på tv eftersom sista Bourne filmen gick på tv6. Måste säga att alla tre filmerna är några av dom bästa filmer jag sett! Jag gillar dom för att 1. Dom är oförutsägbara 2. Dom är lagom spännande 3. Huvudpersonen/Den goda dör inte på slutet! Kanske värt att köpa filmerna i framtiden, just nu måste jag spara alla slantar till Parisresan.

Nu blir det lite söndagsmys med SATC! ♥


Sötis Sandra! :)


Mmm.. Choklad.. Hallon.. ♥

I love my turquoise jeans

..men nu har dom redan gått sönder! :( Ska ta med dom tillbaka till Zara och klaga och försöka få dom lagade så fort som möjligt. :)

Ska jobba imorgon så det är verkligen dags att sova nu, med tanke på att vi flyttar fram klockan en timme i natt också!

Sleep tight! ♥


Torsdag

Det blir visst aldrig som man tänkt sig. Igår när jag var i stan med Tina och shoppade så ringde en kollega från jobbet och frågade om jag kunde jobba idag, så där stryktes mina planer med träningen och naprapaten! Det gör ingenting egentligen, men det är lite jobbigt att aldrig kunna planera nånting helt säkert. Det blev alltså ingen spinning ikväll, och ingen speciell träning igår heller för den delen.. :P Jag gör mina tre övningar från naprapaten varje kväll, det har jag lyckats hålla iaf! Imorgon tänkte jag simma på morgonen sen möta pappa och äta lunch. Efter det ska jag träffa Sandra på stan och kolla efter saker vi kan behöva till Paris! :) Senare på kvällen är det förfest hos Eve som precis kommit hem från en 5 månaders lång resa i asien och australien!

Annars då?! Jag har fastnat för Bourne-filmerna som visas på tv6 den här veckan. Igår hade jag och Sandra mys-kväll då vi såg första filmen. Jag gjorde tacos och rabarber/jordgubbs-smulpaj med vaniljsås! Idag såg jag andra filmen och har blivit väldigt fast för filmerna! Tur att den tredje kommer på lördag så att jag får se alla filmerna!     


Fika på sturekatten med syster Tina! :)


Lite galen..

.. och ännu galnare! :P


Tacos for two! :) ♥


Smulpaj.. Mmm.. ^^

Träningsvecka

Eftersom jag inte har fått så mycket jobb framöver kan jag träna mycket istället. Började den här veckan bra, idag var jag på cirkelfys som jag inte hunnit gå på några veckor! Jag tycker det är kul och bra att man går igenom hela kroppen, men idag var det så sjukt jobbigt! Skakade så mycket och hade så dålig styrka att armar och ben ville vika sig under alla övningar. Men det är bara att försöka träna mer styrka så är jag snart tillbaka där jag var förut! :)

Imorgon är enda dagen jag jobbar så det blir min vilodag helt enkelt. Onsdag har jag fler alternativ, kan bli löpning+gym, simning eller afrodans. Torsdag ska jag spinna, var uppe vid 7.00 imorse och bokade en plats när jag ändå skulle upp så tidigt för personalmötet! Ska tillbaka till min naprapat på torsdag också och få övningar som jag ska använda när jag tränar. Fredag får det vila, löpning eller simning, beror lite på hur jag känner mig då! :) Lördag, spinning igen om jag får en plats. Slutligen ska jag testa på fuego (friskis egna zumba-pass) på söndag kväll!

Kommer bli en grym träningsvecka om jag tränar alla dagar! :D Får absolut inte bli sjuk nu heller, då kommer jag bli galen!! ^^


Mitt hår börjar bli ganska långt nu!

Du är helt fantastisk!

Jag önskar att alla människor någon gång i sitt liv säger det här till sina nära och kära! Kanske inte exakta ord, men ni förstår nog vad jag menar! ;) You are amazing just the way you are! ♥

Jobb och träning

Hann inte skriva igår kväll så det fick bli nu istället! Hade jättetrevligt igår, var ett gäng hemma hos Umeed och lagade mat tillsammans och sen åt förstås. Jag och Sandra åkte hem till mig sen och såg på Tropic Thunder som gick på tv.

I fredags var jag på återbesök hos min naprapat. Jag har inte längre ont i ländryggen som var anledningen till att jag gick dit från början, men jag upptäckte att problemet satt i sätesmuskeln efter att ha varit på massage. Så jag fick några övningar som jag ska göra varje dag för att stärka och stabilisera sätesmuskeln och förhindra att jag får ont i ländryggen! På torsdag ska jag dit igen och få övningar som jag kan göra när jag tränar själv på gymmet.

Idag har det bara varit jobb, först på Lagerhaus 12-16.15 och sen åkte jag direkt till friskis eftersom min syrra inte orkade stå hela mitt pass som hon egentligen skulle gjort då jag inte skulle hunnit till friskis i tid från Lagerhaus! Så nu är jag lite hungrig och trött! ^^ Imorgon är det dessutom personalmöte på Lagerhaus 8.00, så jag måste gå upp typ 7.00 som jag aldrig behöver göra nuförtiden! Men sen har jag massor av tid över efter mötet också när det börjar så tidigt, tänkte gå på cirkelfyspass på friskis 14.30. Har jobbat så mycket senaste veckorna att jag inte kunnat gå på några pass! Nu har jag inte fått några tider så då kan jag passa på att träna mycket, speciellt gå på olika pass! :)

Hurra för solsken! :D

Har ni sett vad fint det är ute?! :) Blå himmel och sol! Självklart ska jag jobba denna vackra dag, men tänkte göra det bästa av situationen och gå från söder till jobbet så jag får lite D-vitamin i mig! Så jag hinner inte skriva om gårdagen och naprapat-besöket! ^^ Får bli till kvällen istället!


Bild från Issas födelsedag! :)

Målet är nått! Jag är fett grym! :D

Jag kom iväg till friskis och klarade att springa 5 km som varit mitt kortsiktiga mål med löpningen! :D Dessutom var tiden bättre än mitt mål, 33 min istället för 35 min som jag satt upp som mål! Det är alltid kul när man klarar sånt som man trodde var omöjligt (kanske inte helt omöjligt, folk springer ju marathon utan problem) i början. Nu är det bara att fortsätta kämpa och komma längre och längre fram! När isen försvunnit helt från gångvägarna och det har blivit lite varmare ute tänkte jag ge mig ut och springa i friska luften! Blir spännande att se hur det går utan fartkontroll, kommer säkert springa för snabbt och bli trött på en gång! ^^

Imorgon ska jag äta lunch med Pappa, Kattis och Frans. Efter det har jag en bokad tid hos naprapaten (biffen enligt mig). Vet inte vad vi ska göra imorgon nu när min rygg har blivit bättre, men jag hoppas på lite massage om inget annat behövs! ^^ På kvällen ska jag hem till Mickis och fira att hon fyllde 20 år förra veckan! Kommer bli supermysigt! ♥

See ya!


Knäppa jag och söta 20-åringen! :)

Vad skönt när man hinner med saker och ting!

Äntligen har jag hunnit göra allt det där som samlats på en mental "måste göra"-lista! Satte klockan på halv nio för att hinna gå till ungdomsmottagningens öppet hus mellan 8.30-9.30. Det var helt tomt när jag kom vid nio, så det gick jättefort! Skulle bara fixa mer p-piller eftersom jag är inne på sista kartan. Gick sedan direkt till apoteket och hämtade ut dom, blev lite förvånad av att det bara kostar 60 kr för ett helt års förbrukning. Dock vet jag att det blir dyrare sen när man kommer över 23 år.. Iaf, gick hem sen och satte igång en tvättmaskin, handtvättade två klänningar, plockade in disken, diskade lite formar och plåtar, städade mitt rum och dammsög hela lägenheten! :) Känns riktigt bra att få allt gjort på samma dag! Men nu senaste timmen har jag bara tagit det lugnt, tittar på SATC i soffan med lite gott till! ^^ Funderar dock på att ge mig iväg till friskis och träna innan jag ska jobba i repan..

Som jag skrev senast så tränade jag löpning igår innan jobbet! Det gick bra den här gången också, även om jag hade lite mindre energi än tidigare. Mitt mål var att springa 5 km, men jag fick krämpor (högg till lite här och var i överkroppen) och det började bli ganska jobbigt så jag slutade vid 4 km. I cirka 27 minuter hade jag sprungit då, vilket betyder att jag skulle klara att springa 5 km på 35 minuter som är mitt kortsiktiga mål inom löpningen! :) Om jag bara får lite fart på mig själv så ska jag göra ett nytt försök på löpbandet idag!

Egentligen ska jag också redovisa mina mått idag, men jag glömde mäta mig innan jag började äta så gör det ikväll när jag kommer hem igen! Känner dock på mig att resultaten inte kommer vara så bra med tanke på allt som slinkit ner i magen dom två senaste veckorna.. ^^ Det viktigaste för mig just nu är faktiskt att träningen går framåt, min kropp har jag lärt mig själv att älska precis som den är, sen kanske jag kan fokusera mer på att disciplinera mig själv och äta ännu bättre! Men det är viktigt att älska sig själv och acceptera hur man ser ut för att må riktigt bra, och gör man det inser man helt plötsligt väldigt många saker!

Åh, dags att röra sig då! ♥

Tjing!


Nu börjar det kännas liiiite!

Har inte hunnit pusta ut på ett tag nu. Har imorgon jobbat 10 dagar i sträck (om man räknar med friskis) och är inte ledig förens fredag! :) Förutom att jag är lite trött och inte hunnit träna på ett tag så mår jag riktigt bra! Imorgon börjar jag äntligen 12.00, så då ska jag träna innan. Löpning står på schemat, ska testa "slow carbs-pulvret" igen innan och under löpningen. Frukosten får vänta tills efter träningen som förra gången då det gick så bra! Hoppas det går lika galant imorgon! ;)

Åh, är så sjukt trött bara.. Måste sova nu så jag kommer upp på imorgon! :)

Härligt med sol och lite värme dom här dagarna förresten?! :) Jag njuter i alla fall! ♥

Tjing tjing!

I'm a total frickin rock star from Mars - WINNING

Jobb, palt, luft-fylla, hemmafest och rikigt fylla. Så såg dagen ut igår! Hade en jätterolig kväll tillsammans med Jon, Monika och Sandra. Först var vi hemma hos Jon och åt Pite-palt och tittade på roliga videos! Det var då jag började flippa ut totalt och skrattade non-stop i ca 2 timmar. Utan att ha druckit en droppe alkohol. Jag hade verkligen skitkul, men det började göra så ont i magen av allt skratt att jag var tvungen att lugna ner mig på pendeln! Hade sedan en riktigt trevlig kväll med massa sköna människor! :) Blev hemtvingad klockan två inatt av Monika och Sandra, lagom motvilligt följde jag med då jag inte kan säga emot dom två! Tur var nog det, för två timmar senare då vi äntligen kom hem var jag sjukt trött, och ganska påverkad fortfarande.

Vaknade halv åtta, härligt snurrig och törstig! Gick upp och hällde i mig ett glas vatten och fortsatte sedan sova bredvid Sandra till tio då båda vaknade igen. Åt god frukost tillsammans, hittade melon i kylskåpet som jag njöt av med skinka, innan jag gick till friskis för att jobba och Sandra begav sig hemåt!

Framför mig väntar ännu en lång arbetsvecka. Känns jättebra! :D Så därför måste jag se till att sova ordentligt, vilket betyder nu! :)

God natt och dröm sött kompisar! ♥



Life goes on

Har haft en ganska hård arbetsvecka, i jämförelse hur dom ser ut annars, men jag lider inte av att jobba 6 dagar i sträck med stängning nästan varje dag då jag vet att jag kommer vara ledig snart! Nästa vecka blir mycket jobb också då jag tog en kollegas pass på måndag, egentligen är det en normal arbetsvecka på 5 dagar! ^^

Imorgon väntar ännu en arbetsdag och på kvällen hemmafest! :) Tiden går fort när man har roligt, det är snart bara 4 veckor kvar tills vi åker till Paris!!! :D Nu när våren är på väg också så blir man allt gladare för varje dag som går!


Första vårblommorna förra året! :) Kommer ihåg hur glad jag blev när jag såg dom!

Min värsta mardröm på jobbet

I förrgår drömde jag två obehagliga och stressande drömmar om mitt jobb. Den första drömmen stängde jag butiken med en kollega och vi räknade kassan på kontoret, när det kommer ner en man (typ fyllo) i butiken! Det här borde inte vara så stressande då vi är inlåsta på kontoret och räknar kassan, men jag är sjukt spänd och jätterädd, så jag vaknar av min rädsla. Då har jag spänt mig så mycket i drömmen att jag har ont i magen! Somnar om snabbt och fortsätter drömma om mitt jobb, stängningen nu också. Det är min värsta mardröm på jobbet som inträffar i drömmen, folk vill aldrig gå ut ur butiken och det slutar aldrig komma mer folk trots att vi har stängt! Spelar ingen roll vad vi gör, det går inte att få ut folket och stänga butiken! Jag blir jättestressad av drömmen och det är ren frustrering! Efter en lång natt av dessa drömmar vaknar jag helt slut i kroppen med världens träningsvärk i magen, jag har alltså spänt mig till träningsvärk i mina drömmar! Fantastiskt. :P


Annorlunda någonstans?! ;)

Fettisdagen

Idag har vi fått äta semlor! :D Självklart hade jag bestämt mig för att äta en också, så jag köpte en innan jobbet på sergelbageriet. Läste tidigare semmelmannens blogg och sergelbageriet hade fått ganska bra betyg, så då passade jag på att köpa en där! Dyrt var det, 34 kr för en semla, men helt klart värt det! Den var riktigt god, inte alls som semlorna man köper i två-pack i mataffären som inte är mycket att hurra för! Det är helt skillnad på semla och semla! ^^

Egentligen ska jag inte äta sånna här onyttigheter i veckan, men jag kunde trots allt äta med gott samvete då jag tränade innan jobbet imorse och sprang en halvtimme på löpbandet! Nu har jag glömt bort exakt hur långt det var men över 4,5 km hann jag. Vilket är riktigt bra för att vara mig, tidigare har jag orkat 20 minuter. Jag testade att inte äta frukost innan jag tränade idag också eftersom jag andra gånger tappat all energi när jag sprungit på morgonen. Det visade sig vara väldigt bra! Jag blandade en sportdryck (slow carbs) som jag drack lite innan och medans jag sprang. Så lite energi fick jag i mig, och det var antagligen den som gjorde löpningen så bra idag! :) Ska testa en annan morgon igen och se om det går lika bra då, och om det gör det så vet jag vad jag kan köpa på gymgrossisten för mitt presentkort! :D

Tingeling! ♥

..och jag som trodde jag såg så bra ut!

Nej nu ska jag inte vara elak mot mig själv, men det är ett faktum att det är svårt att se ut som man vill på foton! Fotona från igår är skitbra, det enda som jag inte är nöjd med är mitt eget ansikte (till viss del)! Mina ögon är iaf vackra, så det kan jag glädjas åt! ^^ Sen kommer jag få fler chanser till mer bilder då jag förhoppningsvis är mer nöjd med mig själv. Kan nu också se vad jag inte vill se och ska försöka tänka på det nästa gång.

Jisus, osammanhängande text. Jag är lite trött så vi skyller på det! Här får ni två bilder från igår.


Den här bilden har jag inget att klaga på! Har många fina drag som smickras på bilden! :)


Hihi! ^^

Tack till Lennarth Sundberg som har fotograferat mig!

Vissa gillar att stå framför kameran, andra inte - jag gillar det! :)

Idag har störst fokus varit på fotograferingen i mitt sinne! Jag tyckte det var jättekul och det kommer bli väldigt spännande att se bilderna! :) Ser också fram emot att ta nya bilder med mer rörelser, saker eller olika kläder!

Imorgon blir det jobb igen, liksom resten av veckan. Är inte ledig förens söndag, men det är härligt med mycket tider! Betyder bara större lön!! ;) Haha!

Fortsätter i samma tankeställning och kommer säkert drömma om fotografering! :)

Natti natt! ♥

Semlor - värt att kolla in bara för att fascineras!

Jag fascineras av bloggen semmelmannen, det är fascinerande med någon som är så fascinerad av semlor! ^^ Det är gott, men att någon kan beskriva så nogrannt om varenda smak i florsockret, bullen, grädden och mandelmassan är svårt att förstå! Men kul är det att läsa, blir att testa någon av semmelmannens favoriter på fettisdagen!

http://semmelmannen.tumblr.com/

Nu ska jag sova! God natt sötnosar! ♥



Avkoppling

Den här veckan blev det verkligen mycket fokus på avkoppling, i onsdags var vi på Yasuragi Hasseludden och igår var jag på massage. Det var väldigt avkopplande miljö på Yasuragi, lugn musik som spelades i bakgrunden och sen varma källorna ute där man är omgiven av skog och längre ut vattnet! Vi provade på Qi Gong vilket jag tyckte personligen var väldigt avstressande och skönt. Dagen gick fort och man gör egentligen inte så mycket mer än att ligga i vattnet och i vilostolar hela dagen. Extra plus är att man får ta med sig yukatan (rocken man har på sig under hela vistelsen) och tofflorna hem! :)

Massagen var för mitt eget välmående då jag haft ont i ryggen. Var på samma elevklinik som naprapatin förra veckan, det kostar bara 170 kr per behandling där! En timmes massage stod på schemat och jag fick välja vart jag ville bli masserad. Så rygg, axlar och sätesmuskeln blev det! Eftersom dom kan känna vart man har stela muskler fick jag reda på att 1. Min rygg var inte alls särskilt stel där jag har ont 2. Mina axlar var betydligt värre 3. Sätesmuskeln var sjukt stel och hade dessutom lite knutar där! Jag kved och skrek till lite flera gånger då jag fick sätes-massage, gjorde så sjukt ont, men just att det är så stelt där kan vara orsaken till att jag har ont i ländryggen. Så jag bokade in en ny tid på tisdag med förhoppning om att dom kan mjuka upp mina axlar och sätesmuskeln! :)

Förutom massagen igår var jag även och simmade med Emelie på morgonen och på kvällen träffade jag Jon några av hans vänner på en Irländsk pub på fridhemsplan. Vi hade riktigt trevligt på kvällen, satt i flera timmar och pratade! Kom iväg efter tolv och var inte hemma förens efter ett på natten. Lite segt att sedan gå upp 9 för att träna, men det gjorde jag! Var tvungen att vara på friskis 9.40 för att få en biljett till det populära spinninpasset med Lennarth! Ikväll var det tänkt att vi skulle ha personalkväll hemma hos en av tjejerna, men jag fick precis reda på att hon mår dåligt och att en annan är sjuk så det blir inställt! :( Känns jättetråkigt då jag verkligen hade sett fram emot denna kväll, men sånt är livet! Däremot har jag en sak imorgon att se fram emot. Jag ska nämligen bli fotad på friskis av Lennarth som förutom spinningledare också är grym fotograf! :D Ska bli spännande med träningsbilder, resultatet får vi se imorgon!

Nu ska jag inte döda er med mer text! Ha det grymt! ♥

Tjing!

Me love spaa!

Oj, jag skäms nästan över hur många dagar sen det var jag skrev sist! Det blev mycket att göra varje dag, har inte riktigt hunnit med att tänka ens! :P Torsdags var jag och Monika på gymgrossistens VIP-kväll för tjejer, fick en goodiebag!! :D Fredag kom Sandra till mig efter jobbet, vi blev lite vilda (mest Sandra) och gjorde marrängsviss med egen chokladsås. Jag fick en svärre sockerkick och blev "full" av sockret typ! :P Lördagen var alla systrarna hemma hos pappa och åt lunch och fick presenter från Thailand. På eftermiddagen skjutsade pappa mig till Issa där vi åt middag för att fira hennes 20-årsdag! Blev utgång efter middagen, men jag blev lite uttråkat efter ett tag, så jag åkte hem vid 01.30 med Issa som druckit lite för mycket! ^^ Kom hem 03.00 och somnade direkt.

I söndags träffades Sandra, Monika och jag för att planera Paris-resan! :) Vi har tittat efter sevärdheter, shopping och restauranger/caféer och hittade massor! Vi har redan fyllt hela veckans dagar med flera aktiviteter per dag! Bland annat ska vi besöka Versailles, Louvren, Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, äta bakelser på Ladurée, shoppa i dom största galleriorna, strosa på Champs Elysée osv. Åh, jag längtar som bara den!

Imorgon ska jag, alla systrarna, mamma och mormor på Yasuragi Hasseludden! En dags avkoppling och njutning, bara ta det lugnt! Ska bli jätteskönt, men eftersom vi ska vara där åtta på morgonen börjar det bli dags att sova nu! ^^

Tjingeling! ♥


Längtar till denna vackra stad!

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0