De var då en förjävlig hosta!

Usch, usch, USCH!! Varför måste jag börja hosta massor på kvällen för? Har ju gått bra under dagen utan att hosta! Låg halva natten och hosta och kunde inte somna ordentligt för än vid fyra. Det börjar se ut som den blir en upprepning av förra natten.. :( Ska snart se true blood i alla fall, nånting positivt! :) Bara två dagar kvar till helgen, och antagligen en utgång på lördag med några tjejor!! :D

Ska fixa lite te eller honungsvatten för halsen nu. :) Håll tummarna för en host-fri sömn inatt!!

Hemma igen..

Det är jobbigt när det känns som man varken blir bättre eller sämre, utan bara stannar i ett eländigt mellanting! Lite feber, hosta, huvudvärk och trött i kroppen, inget superjobbigt som gör mig sängliggande hela dagen, men tillräckligt för att inte kunna jobba utan att slita ut mig helt! Men samtidigt får man ju dåligt samvete för att inte vara på praktiken, jag vet ju inte när jag kommer bli frisk igen, känns som jag inte blivit riktigt sjuk än. Jag är glad att jag bestämde att vara hemma idag också iaf. Vaknade klockan 4.00 inatt med j*vla mensvärk! Det är inte så kul att jobba med mensvärk, den saken är säker!

Tänkte dra mig tillbaka till soffan och drömma mig bort med Bella och Edward eller kanske se en film. Eller båda. :) Puss på er!


Jag och den andra sjuklingen som har feber. Krya på dig PH!! ♥

Host och sniff

Blir lite deprimerande att vara ensam hemma en längre stund. Faktum är att jag trivs bäst i sällskap av andra människor. Behöver egentligen inte vara med dem, men bara veta att någon annan är nära känns mycket bättre! Nu vet jag inte vad jag ska göra, har inte lust att fortsätta läsa just nu. Har läst hela förmiddagen. Tänkte kolla på en gammal film, men alla VHS är nerpackade och undanställda! Får försöka hitta på något innan jag blir galen.

Föresten, glömde skriva att jag fick klassfotot idag med porträttbilder. Jag ser ut som en tomat, men klassfotot var underhållande! =) Väntar på att stundentmössan ska komma nu.

Hejhopp galopp!

Upptagen helg

Hade ju trevligt besök över helgen, så jag hann liksom inte sitta vid datorn alls. Vi hade det jättetrevligt och mysigt hemma. =) God mat och film på kvällen! Myyys! Idag innan dom åkte hem gick jag och Sandra på stan och shoppade lite, sen åkte vi till gamla stan och fikade på Ben&Jerry's! Sandra ville ha glass och jag ville fika, men jag tog en belgisk våffla så det blev som båda ville iaf! =) Har tyvärr bara blivit värre i halsen sen i torsdags, vilket har varit lite störande när vi hade gäster här! Jag ville ju vara frisk och kry med mycket energi, istället har jag bara hostat hela tiden. Får se imorgon vilket håll det kommer gå åt, friskare eller sjukare...

Nu till sängen och fortsätta på Breaking Dawn! ♥ Host på er! ^^

 

Glädjefniss

Ännu en dag på praktiken och jag är helt slut. Har träningsvärk i kroppen från dansen som gjorde det lite extra plågsamt på praktiken. Nu händer det lite nya grejer, vi kan börja packa upp nya varor eftersom inventeringen äntligen är klar! =) Men det betyder ju att det blev mycket lyft och böja på benen, ryggen och röra sig mycket på golvet.

Det blev inget sturebad idag för Mia är förskyld och jag är alldeles tjock i halsen. Men det blir säkert en annan gång i framtiden! Imorgon kommer besök från Sundsvall och jag är jätteglad att dom kommer hit! Det kommer säkert bli lite shopping, äta god mat och göra massor roliga grejer. Inte så mycket vila då då, men får se till att sova ordentligt nästa vecka istället. =)

Jag brukar regelbundet läsa på Twilightsweden hemsida för att jag inte kan släppa mitt twilight beroende helt. Det kommer ständigt nya bilder och roliga nyheter från filmerna som gör mig lycklig. Hade missat när trailern kommit om det inte vore för dom! Me ♥ it!! Här är en bild på Edward och Bella från New moon, antagligen är det Bella som drömmer eller typ Alice som ser framtiden. =)

Klicka för stor bild

Borde läsa en annan bok snart.. ^^
Funderar på att läsa boken True blood är baserad på.
Eller kanske Stephenie Meyers bok 'The Host'.
Kramar ♥

230909

Äntligen vid datorn igen! VAr på väg att sätta mig igår, men sladden till internet var inte inkopplad, så jag orkade inte fixa det då.. ^_^ Jag mådde jätteilla och hade ont i magen på måndag morgon innan praktiken för att jag var så nervös!! Men det gick jättebra och alla är snälla och trevliga, så det var inget att oro sig för. Nu känner jag mig ganska säker (förutom att jag inte vet vad vi har för varor och vart dom ligger). =) Har haft ont i halsen nu i två dagar, kanske håller på att bli sjuk eller så går det över. Jag hoppas på det sista eftersom jag får besök på fredag från Sundsvall!! Gamla familjevänner kommer (min gudmor och min kompis) och stannar till söndag! Det ska bli jättekul att se dem igen. =)

Vi blir plågade på dansen, mina ben kommer säkert bara ha muskler kvar till höstlovet. Men träning är bra och dansen är kul, liksom simning. Imorgon blir det inte det vanliga plaskandet med Päron, jag ska följa med Mia till sturebadet! Snart ska jag titta på True blood med lite Ben&Jerryglass! ^^

Puss ♥

Lång dag, många påsar

Väldigt trött efter en lång helg med mycket att göra. Igår jobbade jag som vanlig, men började en timme tidigare för dom behövde det, så då fick jag gå upp tidigare (och sova mindre!). När jag kom hem hade jag en timme att göra mig iordning för PHs födelsedagsmiddag, som var jättemysig! =) Åkte hem ganska tidigt tillsammans med Mikki. Idag var jag tvungen att gå upp tidigt igen för att hinna städa mitt rum innan jag skulle möta Mia vid elva i stan, det var ju visning igen på huset idag.

Det var förstås riktigt kul att shoppa med Mia (min födelsedagspresent av henne) och jag kom hem med flera påsar. Förutom de underkläder Mia betalade köpte jag även ett par stövlar och ett rosa partylinne. =) Nu har jag iaf fyra bra BH:ar som sitter bra! ♥ Tack till min kära syster för dom! Skulle gärna lägga upp några bilder på mina fynd, men det får bli en annan dag, jag är för stressad för praktiken som börjar imorgon. Jag har en känsla av att dom kommer plåga mig, vilket troligen inte är sant. Men det är ändå obehagligt, och jag mår typ illa av ångesten.. Vi håller tummarna för att det kommer gå bra imorgon!

Puss ♥  

Fredag 18/9

Var lite duktig och dammsög hela huset efter att jag städat mitt rum och dammsugit där också förstås. Imorgon hinner jag ju inte städa något och eftersom det är visning igen på huset så var det nödvändigt. Jag gick också med på att börja en timme tidigare (10.00) imorgon när chefen ringde mitt i middagen och störde. Jag kommer knappt hinna hem emellan jobbet och PH:s middag. Hon fyllde ju 18 år idag!! =) Puss på dig vännen! ♥♥


Grattis vännen, du kommer komma långt i världen med ett sådant fint hjärta!!  

Studentskiva och flak

Nu har det hänt lite på studentskiva/studentflak-fronten! Vi har bokat båda och jag har redan betalat min del av flaket. =) Känns skönt att ha det klart, nu är det bara studentskivan jag ska betala. Det blir en tidig skiva, men det är bara positivt för då kan fler människor komma, och den kommer bli helt grym! Det är tydligen pin-up, sjöman eller rockabilly tema på festen. Jag antar att man säljer biljetterna i vår, närmare skivan, för nu går jag ut på praktik och är inte tillbaka i skolan förens i januari! Suckers! :P



Skivan är den 11 mars på Layer Cake Lounge, Norrlandsgatan 33. =)

Shopping!

Idag försov jag mig och missade dagens ända lektion. Spelar ingen roll för mig, jag fick ju en timme extra i sängen och mer tid att leta present till PH. =) Gjorde lite nytta hemma också, tvättade två maskiner idag. Sen har jag bara släpat fötterna i stan, medans jag letat efter något till PH. Med plånboken flera hundringar lättare och några påsar kom jag hem med flera fynd, tyvärr inte till mig. Jag köpte bara ett par byxor till mig själv, resten var presenter till PH!! Hoppas verkligen att hon blir glad nu också.

Kollade i den nya H&Mkatalogen imorse och hittade flera snygga plagg. Letade efter dom i butiken men hittade dom inte. Så jag kanske beställer från internet snart! =)

Puss ♥

Imorgon

..skall jag leta efter födelsedagspresent till PH! =) Har ingen aning vad jag ska köpa, men det kommer nog lösa sig fiiint. Vi har bara en lektion imorgon så jag tänkte åka och plaska först, ensam, Päron bailar på mig... =(

Snart True blood!! ♥ Pussar

Shoppa lite nytt? =)

Jag kom hem lite tidigare än vanligt idag, så jag sitter och kollar lite på internet. Kikar på Lindex's hemsida just nu och hittade en söt cardigan som jag funderar på att köpa.. Och en väska som jag såg igår med Päron på stan.

Vad tycks?

Lindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - Väska
 Bilder från Lindex shop online

Sova sova sova

Inatt fick jag nästan 10 timmars sömn!! =D Helt fantastiskt skönt, och trots det ville jag ändå sova längre när jag skulle gå upp. ^^ Ikväll är det True blood på ettan igen! Jag har längtat efter den här dagen, serien blir bara bättre och bättre. Klockan 22.00 ikväll på SVT1, kolla in den! ;)

♥♥♥

Sookie & vampyren Bill

Lång dag..

Idag har det varit en lång dag, inte så mycket i skolan, först svenska prov och sen en till lektion. Efter det slutade vi! =) Jag och Päron åt mat i skolan sen begav vi oss till Eriksdal för att plaska. Sen strosade vi runt på stan och jag köpte ett skärp och hårfärg. Lite på impuls båda två, jag bestämde igår att jag ville färga håret mörkare och idag när jag tittade tänkte jag "varför inte?!" och köpte den. Sen mötte jag upp Maria på östermalmstorg och fikade på Sturekatten. Ett jättemysigt café med gamla fina möbler och små mysiga rum. Det var jättetrevligt att träffa Maria igen och bara sitta och prata, det var över ett år sedan sist vi sågs!! Vi som kännt varandra sen kyrkis och hållt kontakten så länge. Det vore synd att förstöra det, det är så härligt med gamla vänner! ♥ Jag ska försöka bli lite bättre på att träffa alla mina "gamla" vänner oftare så att jag inte förlorar dom.

Nu är jag hemma igen och känner att all energi har försvunnit från kroppen. Jag ska alldeles strax göra mig i ordning och gå lägga mig tidigare än jag gjort på väldigt länge.


Det finns flera saker att se fram emot innan, men jag längtar efter New Moon premiären! ♥

En till ny new moon trailer!

Jag la ju upp den "illegala" trailern igår och det visar sig att den är lite lite kortare än den som visades på MTV VMA:S inatt. Nu har jag hittat den officiella trailern i bra kvalitet, så om ni är sugna på se dom där extra sekunderna är det bara att titta på. Själv har jag sett den flera gånger idag! ^^ Filmen kommer bli SKITBRA!! ♥♥♥

Uppdatering: Det var fel den gamla trailern, men nu hoppas jag att det blev rätt! 

Dom sista sjuttonåringarna..

Då har man varit myndig i en vecka precis. Skillnaden är inte stor, jag längtar mer till att mina sista vänner ska fylla arton också så vi alla kan gå ut tillsammans och ha riktigt roligt!! =D Nu är det bara två 91:or kvar som är sjutton, PH den 18:e september och den sista är Päron den 5:e oktober. Den 9:e åker vi på kryssning med Birka Paradise, Pärons mamma & kompis, Päron, Irina, Jag och PH! YAY!! Jag längtar dit redan nu! Men nu i helgen är det ju PH som fyller år, så då är det fest hemma hos henne och sen kanske jag går ut på fredag.  =)

Nu är det bara en vecka kvar tills praktiken börjar också. Jag hoppas att jag kommer tycka det är roligt så jag inte är där i tolv veckor utan att ha kul!! =S Det vore lite surt..

Kramar ♥


De två på kanterna är dom vi väntar på; Päron och PH..

Överskattat??

Jag var ju ute i fredags för första gången och jag vet inte om man kan kalla krogen för lite "överskattat". Dock tror jag att det är är olika beroende på vilka man går med, vart man är och vilket humör man är på. Ju fler desto bättre skulle jag säga! =) Jag hade en ganska trevlig kväll med Plonkan och syster Kattis trots att jag blev trampad på foten. >.< Musiken var OK, den skulle funkat superbra om jag hade varit på riktigt bra humör.

Vad har jag lärt mig på en utekväll?

* Ha skor som sitter ordentligt fast på foten. Det kan vara klibbigt på golvet och då fastnar fötterna på marken!

* Köp INTE shots och drinkar efter Happy hour, det kan kosta skjortan!

* Kommer någon för nära på dansgolvet, le och vicka med fingret "no no no" och vifta sedan med handen "gå nån annanstans". 



  

New moon, ny trailer!!

Jag vet att det här inte är rätt, trailer ska egentligen inte kunna ses än. Men eftersom den är så fantastiskt bra måste jag posta den!! >.< Jag hoppas att vi snart får se denna trailer på bio också.

Kramar! <3 <3

Middag, mojitos och tjejorna

En riktigt lyckad 18 årsmiddag blev det igår! Jag hade extremt roligt och hoppas att mina vänner också hade det! =D Vi åt tacos, gjorde egna mojitos och bål och pratade allt mellan himmel och jord! Utseendemässigt var mojitosen jättebra, sen kanske inte smaken var helt lyckad. För lite mynta var det! Många skulle upp tidigt idag, så en efter en började dom åka hem ganska tidigt.. Tillslut var det bara jag och Päron kvar, vi tittade ensamma klart på 'The boat that rocked'. När den var slut, typ ett på natten, städade vi upp efter festen. Sen sussade vi natten igenom. 

Mojitos :D


Drogad fotgraf & busig Sandra




 

Min första utekväll!! =D

Är sminkad och påklädd och redo att gå ut!! Det blir bara jag Monkan och min syrra. ^^ Kanske inte så mycket dansa ikväll då, men en drink blir det ju! =D Tjoho, sen ska jag upp och jobba imorgon! >.<

EVERYBODY DANCE NOW!!

Fest imorgon! =D

Firar min födelsedag med alla mina tjejkompisar imorgon! Yaay!! Jag ska göra egna mojitos, det blir spännande eftersom jag aldrig gjort drinkar förut. ^^ Jag hoppas ju att det kommer smaka gott i alla fall. Ikväll skulle jag ju gå ut, men det ser lite osäkert ut just nu.. Sandra, virrig som vanligt, har blandat ihop veckorna och kan inte idag. Så det är liksom bara jag och Monkan som kan. Kattis kompis kunde inte heller, alla hennes andra kompisar har "försvunnit". Aja, det blir nånting ikväll i alla fall, om inte festande så kanske en drink eller två! =)

Puss Puss! <3 <3

 

Osäker..

Det känns lite osäkert om det blir någon utgång imorgon, eftersom Sandra inte har ring ännu och hon trodde det var nästa fredag.. :S Jag som har längtat, och nu är jag så trött att jag vill sova, men jag måste vänta på att hon ringer mig. Hmm..
God Natt allihopa! Sov bättre än jag kommer att göra! <3 <3 

Quite quiet

Jag tror jag har bemästrat de engelska Q-orden jag alltid blandat ihop. =) Eftersom jag inte fick åka hem (ännu en visning på huset!) så gick jag till forum efter skolan. Jag bytte tröjan jag fick av Tina i födelsedagspresent först och sen gick jag runt i H&M i hundra år. Jag hittade en kappa och när jag provade den föll jag pladaskt för den. Nu är den min! =) Har precis varit och kollat på vår nya lägenhet igen, vi hann inte kolla riktigt noga på visningen. 

Det är konstigt varje gång jag tänker på att jag är 18 år nu. Det känns ingen skillnad alls! >.< Fredag när jag och Sandra ska ut lär det ju kännas i alla fall. =) Längtar till fredag och lördag! =D

Puss och kram! <3 

Video =D

YouTude är helt underbart, älskar att titta på alla roliga parodier! En av mina favoriter är en parodi på Twilight trailern som är grymt rolig! =) Måste ju lägga upp den! Ett gott skratt förlänger livet. ^^

Min sista dag...

Mina sista dag som sjuttonåring är snart förbi. Konstigt nog känner jag mig inte särskilt euforisk över att jag fyller år på riktigt imorgon. "/ Var är den där pirriga, förväntansfulla känslan man har dagen innan? Hur som helst ser jag fram emot helgen! =) På lördag ska jag ha fest hemma med alla tjejkompisarna (har bara sådanna) och eftersom Sandra inte kan komma bestämde vi att vi ska gå ut på fredag! =D Aaawsome!!

Så idag var jag och Päron och simmade, tusen meter blev det idag! Var lite trött när jag kom hem så jag slummrade till ett tag på sängen. ^^ Det är ju söndag idag, så självklart tittade jag på Privileged (följer serien slaviskt). Jag tittar mindre på tv nu för tiden, och mer på film. Men Privileged och True blood följer jag varje vecka! =) 

Imorgon har vi mössprovning och jag är lite stressad över hur min mössa ska se ut. Det finns så många val!! Men det får väl bli som blir. Det ska bli kul imorgon i alla fall! Det är ju min födelsedag!! =D

Sjutton år idag, arton år imorgon! ^^

Födelsedagsfirande =)

Tog lite bilder igår som jag inte orkade lägga upp igår kväll. Jag missade att säga att jag fick jättefina liljor av Gudrun också! =)

Imorgon blir det lite fler bilder hoppas jag! Eftersom det är då jag fyller år på riktigt. ;)

Ska snart äta lunch & åka till eriksdalsbadet & plaska med Päron. =)

Hejs svejs!

Lördag idag

Jag har typ haft en toppen dag idag! =D Eller kanske en bra vecka helt enkelt. ;) I onsdags satte dansen igång och det var skönt att träna och svettas så man är helt slut i kroppen. Torsdags var jag och simmade med Päron, vilket vi ska göra varje torsdag nu framöver! Sen igår var det ju studentmössa och kläder, vilka jag tror jag vet vad jag vill ha nu! =)

Efter jobbet idag så fick jag en glad nyhet, har nu fast tid 11-16 på lördagar (pratade med chefen innan jag gick, sen ringde han lite senare och hade fixat tiden!). =D Helt fantastiskt! Hemma firade vi mig (lite tidigare) med farmor, mormor & Gudrun. Mia med pojkvännen Micke var också här. Jag fick pengar av farmor och mormor, en sjal av Gudrun och ett smyckesställ & en t-shirt av Mia (+hon har lovat en shoppingrunda med mig). Vi åt thai-mat och en gudomlig chokladtårta.

Imorgon ska jag och Päron simma igen och prata lite (läs mycket). Finns här för dig vännen!! <3


Ett sött Päron i skolan! =)

Nu är jag ap-trött, så ska väl bege mig till sänglandet. Kramar! <3

Kräftor

Jag tog lite bilder i söndags när vi hade en egen "familjekräftskiva". Jag gillar ju inte skaldjur särskilt mycket, men jag provade några kräftor och det var inte helt tokigt! =) Nedan är några av bilderna! (Det tar en J*vla tid att ladda upp flera bilder!)


Mamma, syster Kattis och syster Mia.

Baltasar och Herbert


Kattis med Baltasar och jag med Herberts kräftstjärt! ^^

Studentmössor!! YAY!! =D

Det har hänt mycket spännande saker den här veckan!! Jag borde uppdaterat tidigare för nu är det mycket att berätta! =D Jag och Päron såg tidigare i veckan att vi ska ha mössprovning på måndag, men idag fick vi en glad överaskning i skolan. Vi fick beställningslista och vi kunde fråga om alla krångliga saker som man inte fattar ett skit av. Sen hade dem alla kläder som man också kan beställa där att titta på. Man kunde också prova olika storlekar på mössor osv. Så just nu är jag helt till mig av denna fruktansvärt spännande mössan med tusen alternativ till utseende! ^^

Så om jag backar tillbaka till i lördags när jag jobbade och fortsätter framåt därifrån. Jag hade kanske tänkt säga upp mig, men jag pratade istället med min chef och sa att jag tänkt på att säga upp mig men att jag egentligen vill jobba kvar, fast färre timmar och bara på dagen. Så förhoppningsvis var det mitt sista kvällspass förra veckan! ;) Söndagen sålde jag rosor själv (Micki bangade på mig!!) och det gick piss. Never ever roses again!!

Visningen på söndagen och måndagen gick bra, men budgivningen går ganska långsamt framåt just nu.. Måndag hade vi fotografering och jag är nöjd med vårat spontana spexfoto. Det blev ett flygplan med flygvärdinnor och turister i. Jag och Päron var "Cowgirls" från Texas eller Australien. =P

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0