Mhmm

Har varit ensam hemma två dagar nu och det har gått väldigt bra. Förutom att det är lite tomt och tyst på kvällarna är det ganska skönt, men också svårt att sätta igång med saker jag borde göra. Måla köket t.ex. Men bra saker kan också hända när man är mycket hemma, i söndags fick jag för mig att jag måste städa så då städade jag hela lägenheten! :)

Snart ska jag på spinning, måste gå i god tid för alla bokningsplatser var bokade och då finns det bara drop-in platser kvar! Imorgon ska jag träffa både Sandra och Monika som varit bortresta.

Nu är det bara en vecka kvar till Ungerresan också. Tiden bara springer iväg, sommaren är snart slut och ändå känns det som jag står stilla. Jag hoppas att jag har hunnit starta igång och blivit mig själv tills jag kommer tillbaka från Ungern.

"That's because I'm hotter than you!"

Idag skulle jag träffat Issa och Päron, men Päron var tvungen att städa!? :P Issa kom i alla fall och följde med till blodcentralen, jag lyckades till och med värva henne! :D Så nu är jag en tia och en iiitala-ljuslyckta rikare. Sen tog vi en promis från skanstull till Kungsträdgården i värmen. När jag kom hem var jag väldigt trött (dels av blodförlusten och dels av värmen) så jag somna på sängen idag som nästan alla andra dagar!

Imorgon blir det en dag i skärgården med pappa på Tinas båt! Eller båten hem tror jag iaf är Tinas båt. På kvällen blir det utgång, första gången på länge men jag är sugen på att dansa så det kommer nog bli ganska kul! :)

Kram ♥

PS. Jag såg Eclipse på bio så fort jag kom hem Kroatien, och den var riktigt bra! Gillar speciellt några scener och vissa klockrena repliker. ^^


Split- Utanför murarna till gamla stan


Promenad längs stranden


Dagsutflykt på ön Hvar

And the tears come streaming down your face, When you lose something you can't replace, When you love someone but it goes to waste, could it be worse?

Ok, det har hänt mycket men ändå ingenting dessa två veckor. Var i Kroatien för två veckor sen och det var helt underbart! :) Tiden har gått så fort, nu är det bara två veckor tills jag är i Ungern! Jag kunde varit på bättre humör nu om jag inte blivit träffad av en blixt och blivit både sårad och arg. Nu är det som jag går runt med en tung sten som trycker på hjärtat och halsen. Vet inte om jag vill gråta eller spy..

Usch, nej jag ska komma på bättre tankar! Har börjat fundera seriöst på att läsa ekonomi nästa höst, en treårig utbildning. Antagligen måste jag läsa matte C innan jag börjar på utbildningen, men det borde ju gå bra! :)

Imorgon ska jag träffa Päron och Issa och dom kommer bli tvingade att sällskapa mig på blodcentralen. Ikväll kommer Päron hit igen och räddar mig från ångestattacker och ensamhet! ♥


Solnedgång på båten från ön Hvar



linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0