Tomorrow, today

Imorgon, eller ska jag säga idag, ska jag och PH se Disneys; En julsaga på Heron city! I 3D också! :D Efter det kanske det blir IKEA och då kan jag få köpa min byrå. Yay! Men nu borde jag lägga mig, ska upp tidigt för att åka så långt. God natt!

Underbar jul

Jag hade en underbar jul med många fina julklappar! Hade inte önskat mig så mycket, och det mesta jag önskade mig hade jag glömt bort så det blev en glad överaskning när jag fick allt jag ville ha! :) Jag saknar min kamerasladd så det går inte att ladda över bilder. Kan ju använda mobilen, men det är inte lika kul. Kattis fyllde 20 år igår och hade en stor fest hemma. Det betyder att det nu är jättefint och städat! Jag ska ta lite bilder imorgon och så fort jag hittar kamerasladden ska jag lägga upp före och efter bilder!

Jag har mest jobbat under lovet än så länge, men det är ok, har inte planerat något speciellt på lovet förutom nyårsmiddag och firande hos Päron. Kommer gå några gånger på bio också, såklart! ;) Såg Avatar med tjejorna förra veckan (den är asbra, btw!) och New moon, igen, med Päron i fredags. På tisdag ska jag och PH åka till Heron och Disneys; En julsaga på bio. Naej, nu är det dags att sussa ska upp tidigt imorgon och duscha innan jobbet. God natt och God fortsättning! ♥

Tvätta, tvätta, tvätta

Hm, ja vad ska säga, det har varit en fullspäckad vecka och trots att jag inte kännt mig stressad eller ledsen under hela veckan bröt jag ihop igår när jag kom hem. Det hela brast för att ingen hade städat hemma, men egentligen är det väl inte det som är den riktiga orsaken, det var bara något som utlöste en veckas stress och nedstämdhet.

Så, i tisdags var det personalkvällen på Åhléns City och jag hade det riktigt roligt trots att jag var där ensam och köpte julklappar inte bara från mig utan från kattis, mia och mamma också. Blev många klappar till mig själv så klart! Dessutom fick jag någonting tillbaka för allt jag handlade; nämligen åtta stycken värdecheckar á 100kr! :D Onsdag var det lucia- och julkonsert med kören, lördag var jag på Mias julkonsert efter att ha jobbat i julruschen på lagerhaus. Slutligen har jag idag ägnat tre timmar till att tvätta i tvättstugan. Förutom att jag släpade dit mer tvätt än jag kunde bära så var min premiär i tvättsugan väldigt bra. Fick hjälp av pensionärerna som delade tvätttid med mig, eller dom visade hur man kom in och berättade vilka tvättmaskiner som var mina och erbjöd sedan mig att ta deras maskiner när dom var lediga. Jag hann tvätta och torka 6 maskiner på tre timmar. Är ganska stolt. :) Så efter mina timmar i tvättstugan var jag helt slut, så jag la mig i soffan och läste ut min bok.

Imorgon måste jag också göra någon nytta innan jag åker till stan för att möta vännerna och byta julklappar och se Avatar på bio! Kommer antagligen dammsuga och plocka bort saker som ligger och skräpar. Har ju lite tid på onsdag också innan jag åker till jobbet. Sen är det julafton! Tiden har gått hur fort som helst och just nu önskar jag att vi kunde skjuta fram julen några dagar så jag har mer tid att förbereda mig. Men det går ju inte, får helt enkelt gilla läget och göra det bästa av tiden som är kvar!

God jul får man väl säga!



PS. Visst är det härligt med snön som har kommit?! Det ser ju också ut som den kommer ligga kvar till julafton!! :D Me like VERY much!

Julfint ute med snön som lyser upp

Äntligen är snön här! Den ligger fint på marken och det knarrar under skorna när man går. Nu hoppas jag den ligger kvar till julafton så det blir lite julstämning! Imorgon är det personalkväll på Åhléns och då ska jag handla resten av mina julklappar! Jag har skrivit en lista, så förhoppningsvis får jag med allt jag behöver, om det inte är slut i butiken dvs. Det bra-iga med den kvällen är att man får 100kr i värdecheck för varje 500kr man handlar för! :D Nu är det dags att sussa, känner att John Blund är på väg hit.

God natt!

Frissan idag! :)

Jag vet inte om jag skrev det tidigare men jag blödde näsblod i tisdags på morgonen, vilket i slutändan ledde till att jag totalt missade bussen! Jag var fortfarande hemma och i pyjamas när det var dags att gå.. Inatt, eller tidigt imorse, klockan fem vaknade jag av blodet började rinna ur näsan. Så den här dagen började inte så bra, men den slutade helt ok. :) Jag bestämde mig att jag skulle klippa håret efter jobbet och det gjorde jag också. Det såg jättebra ut, kanske för att hon lockade mitt hår med plattång, men ändå, jag är helt nöjd! :D Har dock inte sett hur det ser ut normalt. :P

Imorgon är det utgång med Päron och hennes 'cyber-gäng'. Vi får se hur det går, borde inte dricka för mycket eftersom jag ska upp och jobba på söndag ^^


Så här fint och lockigt är det precis när man varit hos frissan! :)


och så här ser det ut efter en kväll i soffan.. :P Ser kanske mer naturligt ut! :)

Pinuppa

Idag har jag köpt en underkjol som jag tänkte ha på vår studentskiva, vi har pinuppa-tema! :P Den är ursnygg, men den var liiite tajt och storleken över var för stor så jag köpte den tajta. Det betyder att jag måste skärpa mig och äta mindre sötsaker och dricka mindre läsk och börja träna oftare för att gå ner några kilo och slimma kroppen så kjolen ser bättre på (och inte känns som om magen ska implodera!).

Fin va!? :) Me like!

Lindex Shop Online - Underkjol
Bild från Lindex shop online

Klappfynd!

Idag efter praktiken spenderade jag min tid i forum med päron och letade julklappar. Och gissa vad?! Kom hem med två tunga påsar! :D Som tur är är varken mamma eller Kattis hemma nu, så jag behövde inte gömma klapparna direkt när jag kom hem. Annars är det ju alltid så att nån kommer fram och ska titta när man har en påse med sig hem, 'Vad har du köpt? Vad är det där?' och sedan kommer dom fram och nyfiket börjar kika ner i påsen. Okej, jag ska inte dömma dom, jag är likadan! ^^

Dags att äta middag, IKEA-pizza! :)

Önskelistor

Kommer ihåg när jag var liten, då brukade jag minsann skriva önskelista i början av november. Då gick inte tiden så fort heller som den gör nu! Jag vet att det kändes som en evighet innan det var jul när man var inne på november måndad. Nu för tiden skriver man en halvtaskig lista på saker som man kanske vill ha när alla börjar fråga vad man önskar sig, eller när man själv kommer med en så dum fråga som vad man önskar sig. För den är ju egentligen ganska dum, om du känner personen och vet vad den tycker om går det att hitta bra klappar! Det blir också mer personligt och den som får presenten blir överaskad, och det gillar vi alla väl!? :D Trots att det brukar vara svårt att komma på bra grejer att önska sig så hittar jag alltid något som jag vill ha. I år är det ett nattlinne från Twilfit som mina ögon fastnat för! ♥


♥ Underbart vacker! :)

Bild från Twilfit.se

Runaway

Tillbaka på praktiken imorgon då. Jag mår bra och är feberfri så om inget händer är jag uppe och jobbar imorgon! Vill inte gå och lägga mig så sent egentligen, men jag vill gärna se Måndagsfilmen på nian 'Runaway bride'. Jag har inte sett den tidigare och den verkar ju bra! :) Dags att borsta tandisarna och byta om den börjar om 5 min! 
God natt!  

Vilodag

Nästan helt frisk nu. Febern är borta, men jag känner mig fortfarande ganska svag och det trycker i huvudet. Så jag blev hemma idag från praktiken, det är en vilodag idag! Min feberattack kom så plötsligt och var så hög i lördags så även om jag mådde mycket bättre igår vet man ju inte om det kommer ett bakslag och jag blir sjuk igen. Det skulle inte vara så bra om jag jobbade då, för då skulle jag nog garanterat blivit rejält sjuk! Men som det ser ut nu kommer jag nog inte få svinis, jag förstörde bara min helg!

Jag har dissat årets julkalender, så istället började jag titta på mysteriet på greveholm! Låg i sängen och käkade frukost samtidigt som jag tittade på några avsnitt (började titta idag), nu har jag kommit ikapp dagens datum. :) Passade även på att tvätta en masikin, min smutshög började bli skamligt hög... Nu tänkte jag lägga mig ner och vila med en bok i handen. Kanske en kopp te också!


Mys i sängen med min Kalaskompis! :)

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig!

Man ska akta sig för vad man säger. Bara för att jag förutspår den bästa helgen på länge så vaknar jag försås sjuk på lördag morgon. Jag har ont i hela kroppen och jag har också lite feber, men inte så hög då. Mamma tycker vi ska åka till IKEA ändå för att jag har velat det så länge och att det inte kommer bli något mer tillfälle snart att åka på. Så jag tar två alvedon och tar med en flaska cola. Väl på IKEA mår jag hyfsat bra, orkar gå igenom hela varuhuset utan att bli hängig eller gnällig! Det är när tabletternas värkan börjar försvinna när vi är på väg hem som jag blir lite trött, så jag går och lägger mig direkt när vi kommer hem. Sen gick det utför.. Värken i kroppen känns mer och febern stiger i rask takt, sammtidigt som jag fryser mer och mer (och då ligger jag med tjocktröja, mjukisar, en yllefilt och ett duntäcke på mig!). När det börjar bli lite för jobbigt och jag börjar gråta, igen, tar jag alvedon en till alvedon. Då hade jag 39,5 graders feber!!

Så på grund av min plötsliga feberattack tvingas jag vara hemma och missa personalmiddagen och jobbet idag! Det positiva är väl att jag antagligen inte kommer få influensa, för nu är febern nästan helt borta och jag har nästan ingen värk i kroppen längre!

Nu är det hög tid för mig att duscha! Ska försöka få lite ordning på mitt rum idag också när jag ändå är hemma hela dagen. :) Trevlig söndag!!

Fredag!! :D

Fredag idag! :D Jag har varit duktig och simmat efter praktiken idag. Det känns jättebra efter man har gjort det, blir pigg och glad! :) Mia är på besök och vi ska laga fajitas till middag. Mums!! Imorgon ska vi till IKEA och shoppa, min första lediga lördag (fri från donken!), och senare på kvällen ska jag ut och äta med L-hausgänget! Det här är typ den roligaste och bästa helgen på flera veckor, som den är planerad just nu i alla fall! :)

Fredag! ♥

H&M-paketet och SACOmässan

Haha, det var paket från H&M Päron! ;D Jag hade beställt kläder så det var ju inte helt oväntat att jag skulle få ett paket, men det är alltid roligt att öppna påsen och prova allt! :D Nu är jag ny ägare till ett par skyhöga rosa klackskor, en turkos partytopp och en vit t-shirt.

Det var väldigt bra att jag gick på sacomässan för det känns liiite bättre nu på "vad ska jag plugga sen"-fronten. Jag har absolut inte bestämt mig än, men några frön har såtts i den här plantan! I alla fall, vi (jag och Päron) var på två seminarier och strosade runt bland allt folk i flera timmar. Så det blev en sen lunch på donken (tre tror jag klockan var då) när vi kommit till centralen. Efter det gick vi och kollade efter ett par skor jag sett förra veckan, och det var tur för jag köpte dom sista som fanns kvar i stan i min storlek! Haha!! :D Vi fick grastistidningar på mässan, cosmo och veckorevyn, så nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund! Puss puss!


Mina rosa klackar! ♥


Dagens fångst från Dinsko! :)

Paket!

Jag har fått paket! Såg att det hade kommit när jag slutade praktiken men jag hade ju dans så jag hann inte hämta det innan. Men nu är jag hemma igen med ett paket! Har inte öppnat påsen än, vilket är väldigt ovanligt. Oftast sliter jag upp påsen direkt när jag kommer hem! :P Nu har jag ätit middag också. Men nu är det dags!

Hejsvejs!

Första december!

På grund av brist på lediga dagar vet jag knappt vad det är för dag. Eller jag vet ju att det är tisdag, men jag måste tänka efter först för det känns inte som tisdag! Förstår ni vad jag menar?? Jag orkade inte stressa till bussen efter jag slutat, så jag köpte lite julklappar till mamma/hemmet! Imorgon börjar jag åtta, så jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll så jag hinner sova ut ordentligt.

Just nu händer det inte så mycket spännande saker, så jag har inte så mycket roligt att skriva om. Päron är sjuk och säger att hon kanske är det resten av veckan.. Jag hoppas hon är bättre tills torsdag för då är det ju sacomässan, och jag vill inte gå ensam!

Måste vara lite hjälpsam här hemma, så jag måste plocka in disken innan jag lägger mig i soffan och tittar på äntligen hemma. Måste förbereda en matlåda också till mig och Kattis.

Nu är det snart jul, första december idag ju! :) ♥


Bild från förra vintern med SNÖ!

linneakrusbar

"The clouds I can handle. But I can't fight with an eclipse."

RSS 2.0